Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dyslexi : förbannelse eller möjlighet? Att lära sig leva med läs- och skrivsvårigheter. Med cd-rom skiva (speltid 14 timmar och 52 minuter)

Dyslexi : förbannelse eller möjlighet? Att lära sig leva med läs- och skrivsvårigheter. Med cd-rom skiva (speltid 14 timmar och 52 minuter)

Häftad bok BTJ Förlag. 2010. 351 sidor.

Mycket gott skick. Medföljer i en ficka på insidan av främre pärmen en cd-rom skiva (speltid 14 timmar och 52 minuter). F d biblioteksbok med några stämplar. Ej biblioteksinbunden

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170186677
Titel
Dyslexi : förbannelse eller möjlighet? : att lära sig leva med läs- och skrivsvårigheter
Författare
Ulla Föhrer - Eva Magnusson
Förlag
BTJ Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
351 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
169 x 239 mm Ryggbredd 20 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är det som gör att vissa människor med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi klarar skola, utbildning och arbete och dessutom klarar det bra? Den frågan diskuterar författarna och forskarna Ulla Föhrer och Eva Magnusson med utgångspunkt från 40 djupintervjuer med personer som upplevt hur det är att ständigt ställas inför läs- och skrivkrav som egentligen överstiger den egna förmågan. Trots allt klarar de av det! Dyslexi – förbannelse eller möjlighet? riktar sig både till dem som själva har läs- och skrivsvårigheter/dyslexi och till föräldrar och andra som är intresserade av området. Boken vänder sig också till dem som i sin yrkesutövning möter personer med en sådan bakgrund: lärare inom skola, högskola och universitet, bibliotekarier, psykologer, kuratorer, logopeder, arbetsförmedlare, dyslexihandläggare m.fl. Med boken följer en ljudskiva för de som läser med öronen. För den som vill veta mer om de olika levnadsöden som beskrivs i boken finns individuella berättelser baserade på interjvuerna i Dyslexi – förbannelse eller möjlighet? Levnadsberättelser, som utkommer i april. De båda böckerna kompletterar varandra och kan läsas i valfri ordning.