Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Buena idea 2. Libro de textos Textbok med CD + Libro de trabajo Övningsbok + Elevfacit. 3 VOLYMER

Buena idea 2. Libro de textos Textbok med CD + Libro de trabajo Övningsbok + Elevfacit. 3 VOLYMER

Häftad bok. Bonniers Utbildning. 1:1 uppl. 2007.

Nära nyskick. TRE VOLYMER. Format 24 x 19,5 cm Vikt 815 g tillsammans.
Buena idea är ett läromedel i spanska steg 2 (A2) för nybörjare på gymnasiet och inom vuxenutbildningen.
* Buena idea Libro de textos 2, TEXTBOK med ISBN 978-91-622-7426-9, upplaga 1:1, tryckt 2007, häftad bok med mjuka pärmar, 143 sidor, mycket rikt färgillustrerad, elev-CD MEDFÖLJER i plastficka på insidan av bakre pärmen. Boken innehåller dialoger, berättande eller beskrivande texter, textanknutna uppgifter, en minigrammatik och styckordlista.
* Buena idea 2 Libro de trabajo, ÖVNINGSBOK med ISBN 978-91-622-7428-3, upplaga 1:1, tryckt 2007, häftad bok med mjuka pärmar, 136 sidor, illustrerad i sv/v, plats för egna anteckningar. Övningsboken innehåller ett stort antal övningar, råd och tips för inlärning samt en spansk-svensk och svensk-spansk alfabetisk ordlista.
* Buena idea 2 ELEVFACIT med ISBN 978-91-622-7430-6, klammerhäftat facit samt översättningar till texterna i Libro de textos, upplaga 1:1, tryckt 2007, 47 sidor.
// Inga anteckningar. Bilden avser de aktuella böckerna. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av Boklöf [3631]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789162274269
Titel
Buena idea 2 Libro de textos inkl. ljudf
Författare
Håkanson, Ulla
Förlag
Sanoma Utbildning
Utgivningsår
2007
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
197 x 246 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
363 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är verkligen en god idé att lära sig spanska idag, när den spansktalande kulturen är mer framträdande än någonsin, bland annat genom musik, mat och sport. Allt detta finns självklart med i Buena idea. Med en genomtänkt progression och metodik förs eleverna på ett naturligt sätt in i en användbar spanska. Dels möter materialet eleverna där de befinner sig, med texter på teman som shopping, resor, musik och studier, dels vidgar det vyerna genom fördjupad information om språk och kultur. I Buena idea byggs innehållet kring vardagliga situationer och ämnesområden. Dessa är sedan utgångspunkten för vad som övas. Stor vikt läggs vid inlärning av ord och fraser. En kursöversikt i början av boken visar tydligt vad som tas upp aktivt och passivt i varje text. I Buena idea uppmanas eleverna till reflektioner kring sin egen inlärning och de får hjälp genom återkommande Consejos, tips och råd om t.ex. ordinlärning och textläsning. Buena idea består av två huvudkomponenter, en textbok och en studiebok, med tydliga kopplingar till varandra: Libro de textos Buena idea 1 motsvarar kursen spanska 1 och består av 24 kapitel, som - speciellt i början av boken - är ganska korta. Detta ger känsla av att man kommer igång snabbt med sin spanska.