Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det första året : En bok om din baby

Det första året : En bok om din baby

Inbunden bok. Libero. 107 sidor.

Mycket gott skick. Grattis till ditt nyfödda barn! Äntligen är barnet här. Förlossningen är över. Nu finns det en liten människa som behöver dig dygnet runt. Omställningen är inte helt okomplicerad. Kanske tittar du ena stunden på den lilla nya människan och undrar hur det här ska gå, i nästa stund känner du dig starkast i världen.

En sak är säker: Framför dig ligger ett helt liv som förälder! E n uppgift som innebär gädje, många skratt, känslomässig och fysisk tumult, utmaningar, begränsningar och stora möjligheter. Dessutom en skopa funderingar, oro och bekymmer, men framförallt oändligt mycket kärlek.

Mitt i detta har du säkert miljoner frågor. Den första tiden är en balansgång mellan en trygg förvissning om att du vet vad ditt barn behöver och ett enormt behov av råd och tips. Den här boken kan inte svara på allt. Vi hoppas ändå att du ska få lite vägledning, men glöm inte att du redan nu är en mycket bra förälder till ditt barn.

Nu börjar en ny tid i ditt liv. Det är en stor förändring att få barn. Småbarnstiden är väldigt kort. Det säger alla, och det är verkligen sant. Ta vara på att du har ett litet barn som behöver dig. Våga låta barnet ta tid och plats i ditt liv. Lyssna på ditt barn och din egen intuition, snarare än omgivningens krav och förväntningar. Det kommer du att ha nytta av genom hela ditt föräldraskap. (Ägarsignatur)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish