Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ensamfjäril

Ensamfjäril

Pocketbok. HarperCollins Nordic. 1 uppl. 2022. 380 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det är julafton och ett våldsamt snöoväder lamslår Hudiksvall. På eftermiddagen får polisen ett larm om att Henna Pedersen, gift med Sveriges bästa fotbollsspelare, har hittats mördad i hemmet.

Den hemvändande polisen Johan Rokka får brottsutredningen på sitt bord. När ytterligare ett kallblodigt mord sker anar han att hans jobb och förflutna obönhörligen kommer att flätas samman. Ju mer han nystar i det som hänt, desto säkrare blir han på att fotbollsspelaren döljer något - och aldrig egentligen kände sin fru.

Ensamfjäril är första, fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade Rokkaserie.

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och tv-seriemanus vid Stockholms konstnärliga högskola, och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålts i över 300 000 exemplar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150971125
Titel
Ensamfjäril
Författare
Ullberg Westin, Gabriella
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2022
Omfång
380 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
209 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hej bästa läsare,På julafton 2012 fick jag idén till den här historien. Jag satt i soffan med barnen och väntande på att min man skulle komma hem, utklädd till tomte och överraska oss med julklappar. Jag började fundera på vad som skulle hända om det knackade på dörren och jag öppnade men snabbt insåg att det var någon helt annan än min man bakom masken, någon som inte ville mig väl ...Det blev upptakten till ROKKA-serien - en riktig läsarfavorit som nu består av ytterligare sju högt betygsatta delar.Det här är en omarbetad version som framför allt tajtats till, men den spännande historien om mordet på frun till Sveriges bäste fotbollsspelare är fortfarande densamma.Jag önskar dig en spännande stund!Gabriella Ullberg WestinDet är julafton och ett våldsamt snöoväder lamslår Hudiksvall. På eftermiddagen får polisen ett larm om att Henna Pedersen, gift med Sveriges bästa fotbollsspelare, har hittats mördad i hemmet.Den hemvändande polisen Johan Rokka får brottsutredningen på sitt bord. När ytterligare ett kallblodigt mord sker anar han att hans jobb och förflutna obönhörligen kommer att flätas samman. Ju mer han nystar i det som hänt, desto säkrare blir han på att fotbollsspelaren döljer något - och aldrig egentligen kände sin fru.Ensamfjäril är första, fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade Rokkaserie.Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och tv-seriemanus vid Stockholms konstnärliga högskola, och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålts i över 300 000 exemplar.