Fondueboken
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2000. 88 sidor.
Mycket gott skick.
Namnstämpel i boken.
Varför har det blivit sa populärt med fondue? Jo, fondue smakar bra
och gör folk pa gott humör. Detta att man äter gemensamt ur en enda
gryta skapar samhörighet. Medan rnåltiden pågar sprider sig en fredlig,
trivsam stämning, nagot av samma trygghetskänsla som förenade
människorna kring en lägereld. Gott är det också, lätt att variera efter
tillgången och humöret, efter kasan och årstiden. Fondueboken ger
recept för alla tillfällen. Pröva pa!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153403098
- Titel
- Fondueboken
- Författare
- Ulrich Klever
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 320 g
- Språk
- Svenska
