Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
I kloka kvinnors sällskap

I kloka kvinnors sällskap

Inbunden med skyddsomslag, 301 sidor. Albert Bonniers Förlag, 2006. Lätt gulnat boksnitt och några små hanteringsspår på skyddsomslaget.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9100108944
Titel
I kloka kvinnors sällskap
Författare
Célestine Vaite
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
301 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
I kloka kvinnors sällskap är en internationell litterär sensation. Först utgiven i Australien och nu i Kanada, USA, Holland, Italien, Spanien, Storbritannien och Sverige samt Norge och Finland. Idén till I kloka kvinnors sällskap fick Celestine när hon såg sin egen dotter växa upp men också hennes egen mamma inspirerade henne till boken. Hon var singelmamma med fyra barn, mycket fattig men också mycket stolt. Celestine menar att berättelser är så viktiga på så många sätt - att hålla de döda levande, att komma i ihåg, att sprida visdom vidare och att skapa ett fundament för kvinnor att stödja varandra.Här får vi möta en helhjärtad ny berättarröst, Vaite kryddar sin berättelse med charmiga stycken av tradition från Tahiti och gammal klok visdom. Hjältinna som du önskar var din bästa vän heter Materena. På Tahiti är det allmänt känt att kvinnor är klokast och mödrar vet bäst. Men det är faktiskt så att det är Materena som vet allra bäst. Alla tycker så, alla utom Materenas dotter. Charmig, känslosam berättelse om Matarena som väljer att följa och att leda sitt eget liv trots en motsträvig machokultur. Vi får följa henne och hennes familj under tjugo år. En underbar roman om kärlek - till sina barn, sin man, sin släkt, de kvinnliga traditionerna och att finna sin väg i livet. En bok fylld av livsvisdom, glädje och två av de envisaste kvinnor du någonsin kommer att hitta. BESÖKER SVERIGE, FINLAND OCH NORGE VÅREN 2006”I kloka kvinnors sällskap är en njutning. Den är ett fyrverkeri av livskraft och charm” Sydney Morning Herald”I samma hjärtliga ton som Alexander McCall Smiths bestsellers” Melbourne Age Bookmarks