Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hjärtan på tråd . En rörande bok om vänskap, kärlek och meningen med livet

Hjärtan på tråd . En rörande bok om vänskap, kärlek och meningen med livet

Häftad bok. Rubin. 2019. 289 sidor.

Nyskick. När Eva förlorar sin bästa vän i cancer och samtidigt närmar sig en 40-årskris kan livet inte bli mycket värre. Men när hon får i uppdrag att fullfölja Alisons sista vilja i New York tar livet en oväntad vändning. Nils och barnen får stanna hemma i Sverige medan Eva reser i väg på egen hand och checkar in på The Plaza. Av en händelse uppgraderas hon till Fitzgeraldsviten med privat butler. Med ens förvandlas helgen till en kedja av händelser som utmanar Evas hjärta. Parallellt med händelseförloppet i New York följer vi Eva och Alisons gripande resa genom livet tills dess att de måste ta ett sista farväl.
Hjärtan på tråd handlar om vänskap, kärlek och meningen med livet. Framför allt lär den oss att lyssna till sitt hjärta, följa sina drömmar och våga leva livet. Danskt band. Absolut nyskick. (210330 DA18)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151903996
Titel
Hjärtan på tråd
Författare
Larsson, Veronica
Förlag
Rubin förlag
Utgivningsår
2019
Omfång
289 sidor
Bandtyp
Danskt band
Språk
Svenska
Baksidestext
När Eva förlorar sin bästa vän i cancer och samtidigt närmar sig en 40-årskris kan livet inte bli mycket värre. Men när hon får i uppdrag att fullfölja Alisons sista vilja i New York tar livet en oväntad vändning. Nils och barnen får stanna hemma i Sverige medan Eva reser i väg på egen hand och checkar in på The Plaza. Av en händelse uppgraderas hon till Fitzgeraldsviten med privat butler. Med ens förvandlas helgen till en kedja av händelser som utmanar Evas hjärta. Parallellt med händelseförloppet i New York följer vi Eva och Alisons gripande resa genom livet tills dess att de måste ta ett sista farväl.

Hjärtan på tråd handlar om vänskap, kärlek och meningen med livet. Framför allt lär den oss att lyssna till sitt hjärta, följa sina drömmar och våga leva livet.