Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Djurparken Skräcken

Djurparken Skräcken

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2021. 48 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Ebba och Boris har besökt en djurpark, och när de kommer tillbaka hem till Boris får de en jättebra idé: De ska öppna en egen djurpark i Familjen Monsterssons trädgård! Att hitta djur är inga problem, det finns grodor och änder - och Polly och Mysis, förstås. Det kan ju inte bli annat än succé, eller ...

Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: ”kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa”.

Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129729009
Titel
Djurparken Skräcken
Författare
Wänblad, Mats
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2021
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 220 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
210 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ebba och Boris har besökt en djurpark, och när de kommer tillbaka hem till Boris får de en jättebra idé: De ska öppna en egen djurpark i Familjen Monsterssons trädgård! Att hitta djur är inga problem, det finns grodor och änder - och Polly och Mysis, förstås. Det kan ju inte bli annat än succé, eller ...

Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: "kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa".

Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.

Om tidigare delar i serien:
Familjen Monstersson är helt klart en av de bästa börja läsa-bokserierna just nu!
Johanna Ohlsson, Barnens Bokklubb

Alltså, det är så bra, så bra, så bra. /.../ Det är ju så smart, det där samspelet! Att ha den helt normala och förnuftiga texten och sen låta illustrationerna berätta så mycket mer - jag gillar det så mycket.
Carolina Landin, skolbibliotekarie och bloggare