Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hög press

Hög press

Nyskick. Inbunden. Fotbollen står självklart i centrum även i fjärde delen i serien om Lovisa i Råninge BK. Och som tidigare delar handlar den även om samhället omkring, och stannar ibland upp med en eller annan filosofisk reflektion. Men mest av allt skildrar Mats Wänblad hur det är att vara en alldeles vanlig tjej, med skola, familj, kompisar och fotboll, och hur det kan vara att komma in i puberteten. Flera ex finns. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129664744
Titel
Hög press
Författare
Wänblad, Mats
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2006
Omfång
146 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 185 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
240 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lovisas ritualer för att besvärja döden blir allt mer komplicerade. Det börjar som en lek, en kittlande kuslig lek. Men tänk om det stämmer. Tänk om pappa skulle dö bara för att hon inte hinner fram till kiosken innan tanten med hunden har gått över gatan! Lovisa har mycket att tänka på.
Rivaliteten mellan Råninges skolor, Råningebergsskolan och Höjdenskolan, har alltid funnits där, men eskalerar under hösten. Rektorerna kommer på den lysande idén att ha en turnering i innefotboll mellan skolorna. Fotbollen står självklart i centrum även i fjärde delen i serien om Lovisa i Råninge BK. Och som tidigare delar handlar den även om samhället omkring, och stannar ibland upp med en eller annan filosofisk reflektion. Men mest av allt skildrar Mats Wänblad hur det är att vara en alldeles vanlig tjej, med skola, familj, kompisar och fotboll, och hur det kan vara att komma in i puberteten.