Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tre liv

Tre liv

Häftad bok. Hoi Förlag AB. 2023.

Nyskick. Ny oläst bok

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789189199064
Titel
Tre liv
Författare
Wadbring, Ingela
Förlag
Hoi Publishing AB
Utgivningsår
2023
Bandtyp
Danskt band
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
405 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter över ett år ihop är Iosif och Marija fortfarande nyförälskade, trots att deras relation ställts inför flera utmaningar. Tillsammans med Iosifs multisjuka sambo Almira har de lyckats skapa ett så normalt liv som möjligt. Eftersom Almira inte kan tala är det inte så lätt.
Marija tycker att upplägget fungerar förvånansvärt bra, men Iosif kan ofta känna sig låst i den inrutade tillvaron med Almira. Han vill ha ett liv med Marija där de kan göra saker utan Almira, när de själva vill.
En dag förändras livet för alla tre när Iosif får ett oväntat telefonsamtal. Han vet inte hur han ska tackla nyheten eller vad konsekvenserna blir av det han får veta. Hur många påfrestningar klarar egentligen en redan komplicerad relation mellan tre människor?

Tre liv är en sällsynt historia, och vem som helst av oss skulle kunna hamna mitt i den. Det är den fristående fortsättningen på den hyllade Och livet bara pågår.

Ingela Wadbring bor i Alingsås men arbetar sedan många år som professor i journalistik vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Förutom skönlitteratur har hon gett ut en stor mängd facklitteratur. Hon är också verksam som konstnär och har deltagit på flera utställningar./p>Berättelsen är en lättläst men ovanlig relationsroman som nog kan väcka tankar hos den enskilde läsaren såväl som diskussionslust i lättsamma bokcirklar.
BTJ-häftet nr 4, 2023. Lektör Gunilla Bergdahl