Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein

Häftad bok. Gothia. 4 uppl. 2008. 111 sidor.

Mycket gott skick. Utgallrad biblioteksbok, d.v.s. inplastad, streckkod på baksidan samt stämplad "Motala biblioteket" och "såld av Motala bibliotek" på insidan av bakre pärmen samt på försättsbladet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789172056268
Titel
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
Författare
Wahlman Laurell, Birgitta - Svenska Celiakiförbundet
Förlag
Gothia
Utgivningsår
2008
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
131 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?

I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.