Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Superkålen
Superkålen Superkålen

Superkålen

Häftad bok. Pagina Förlag. 1 uppl. 2015. 159 sidor.

Nära nyskick. Boken "superkålen" bjuder på härliga recept på grönkål i alla dess former. Rå i juice eller smoothie, kokt i soppa, krispig i ugnen eller sauterad i stekpannan. Inte bara välsmakande utan också oerhört nyttig då kålen är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Det förekommer också en namnförteckning med ett datum på en i övrigt blank sida. Bifogad bild illustrerar detta. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163610868
Titel
Superkålen
Författare
Wasiliev, Amelia
Förlag
Pagina Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
150 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lev ett friskare liv med supergrönsaken grönkål! Laga dina egna juicer, smoothies, soppor, maträtter, snacks och desserter.

Det finns fler än femtio olika variationer av grönkål. En del lämpar sig bättre som utsmycknad än förtäring men de flesta av dem utgör ett fantastiskt tillskott i vår dagliga diet. Medan flera sorter går under olika namn i olika länder och kulturer så är ett flertal av dem tillgängliga på de flesta platser. Även om grönkål varit en stapelvara i många länder världen över så är det först nu som den uppmärksammas i västvärlden och blivit en "måste-ha" på många trendiga restaurangers menyer. Ett välkänt faktum är att grönsaken är fullspäckad med nyttigheter som genererar flera positiva hälsoeffekter, bland annat:

· minskar risken för cancer (detta är det mest omfattande forskningsområdet på kålens effekter)

· antiinflammatorisk (såväl vitamin-K- som omega-3-nivåerna har en direkt effekt på kronisk inflammation och tillhörande hälsotillstånd)

· bra för hjärt- och blodkärl (fibrerna i kolen binder gallsyran så att den avsöndras och därmed minskar kolesterolnivåerna)

· renar kroppen (klorofyllen i kålen hjälper matsmältningen och ser till att rensa kroppen på gifter)

· bra för den som vill gå ned i vikt (Kålen innehåller få kalorier. Glukosinolaterna en sammansättning som innehåller svavel i kålen minskar kroppens förmåga att absorbera fett.)