Ät Rätt, Ät Gott, Må Bra : Mat, Hälsa & Välbefinnande
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2001. 342 sidor.
Nära nyskick.
I sin nya bok koncentrerar sig läkaren Andrew Weil på kosten: vad vi äter, hur vi äter och vilken inverkan olika födoämnen har på vår hälsa.
Allt oftare nås vi av larmrapporter om att fetma blivit en folksjukdom i den rika världen och att diabetes och hjärtkärlsjukdomar drabbar allt fler människor. Vi vet också att den viktigaste orsaken till denna skrämmande utveckling är vår moderna kosthållning. Hur kommer det sig då att vi fortsätter att frossa i mat som vi vet är skadlig, ja till och med i förlängningen ofta dödlig? Går det att äta nyttigt för att undvika vällevnadssjukdomar och för tidigt åldrande utan att vara tvungen att försaka livets goda?
Ja, menar Andrew Weil. "Ät rätt Ät gott Må bra" är en guldgruva att ösa ur för var och en som vill veta vad vi bör äta för att hålla oss friska, vitala och smala utan att för den skull behöva avstå från bordets njutningar.
En inspirerande, klok och mycket praktisk hälsobok av en förtroendeingivande författare som inte glömmer att poängtera vikten av trivsel och njutning vid middagsbordet, inte minst för hälsans skull!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9146177795
- Titel
- Ät rätt, ät gott, må bra, handbok i egen
- Författare
- Weil, Andrew - Trägårdh, Eva
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 157 x 233 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 595 g
- Språk
- Svenska