Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Blod svett och toner
Blod svett och toner Blod svett och toner

Blod svett och toner

Inbunden bok. Stevali. 2019. 229 sidor.

Nära nyskick. Boogie woogie-kungen tillika "Så ska det låta"-legendaren Robert Wells är aktuell med sin andra självbiografi Blod, svett och toner, en slags fristående systerbok till "Mitt liv som komphund". Otroligt intressant och fängslande läsning. Ett guldkorn till dig som uppskattar musik och allt jobb som hör sig till.

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Boken har även en signerad dedikation från Robert Wells. Bifogad bild illustrerar detta. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188639615
Titel
Blod svett och toner
Författare
Wells, Robert
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2019
Omfång
229 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
217 x 263 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1052 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Robert Wells släpper nu boken som tar er med bland blod, svett och mängder av toner.Med mer än 50 år vid pianot och på en resa från lastbilsflak till utsålda arenor. Ekonomiska floppar blandat med stora succéer, tv-serier och utsålda hus. Hur bråk med lärare blev starten av idén till "Rhapsody in Rock". Om konsten att vara entreprenör, kapellmästare och företagsledare i en bransch helt utan fallskärmar. - Det är ett större jubileumsår för mig med 50 år vid pianot och 30 år med "Rhapsody In Rock". I nya boken tar jag upp många minnen och ideér runt musiken. Möten med publik, vänner, musikanter, roddare och artister. Lite som en berg och dalbane-berättelse i en musikers huvud, säger Robert Wells