Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Njut en liten smula : av tårtorna, kakorna, bröden och desserterna du inte glömmer!

Njut en liten smula : av tårtorna, kakorna, bröden och desserterna du inte glömmer!

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 91 sidor.

Nyskick. Inb/tråd, 91 sidor. Ica (Västerås, 2005). Baksidestext: Therese Wikström hade en idé när hon återvände till sin barndomsstad Norrtälje efter några år bland desserterna på den svenska restaurangen Christer's i New York. Bland de små träkåkarna på Tillfällegatan i Norrtäljes gamla stadsskärna hittade hon huset som så tacksamt lät sig formas till konditoriet En Liten Smula - Årets konditori 2004!Där, strax bakom disken, vispas, blandas, knådas, provsmakas och dekoreras allt som serveras i det lilla husets hemtrevliga små rum och på uteserveringen. Nu får du chansen att själv göra smultronmoussebakelser, pepparkakskola och chokladcheesecake eller klassiker som hallongrottor, morotskaka och lemoncurd. Therese Wikström ger dig de härliga recepten!Boken är rikligt illustrerad med bilder på bakverken i färg. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153426304
Titel
Njut en liten smula : av tårtorna, kakorna, bröden och desserterna du inte glömmer!
Författare
Therese Wikström
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
91 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
502 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Therese Wikströms öppnade konditoriet En liten smula 2001, redan tre år senare blev det utsett till årets konditori. Med den här boken får alla chansen att njuta av Thereses smultronmoussebakelser, pepparkakskolor och chokladcheesecakes. Eller klassiker som hallongrottor, morotskaka och lemoncurd. Traditionella svenska bakverk blandas friskt med amerikanska influenser och produkter. Boken innehåller genomtänkta recept från de flesta delarna inom det söta området, från kakor, bröd och bitar via tårtor till desserter och konfekt. En blandning som speglar såväl Therese breda intresse för allt inom det söta området, som utbudet på det egna konditoriet.

Tanken med boken är att den skall vara inspirationskälla både när du sitter i soffan och bara bläddrar eller när du vill baka något riktigt gott.

Therese Wikström är utbildad kock och konditor. Utöver sitt konditori håller hon också utbildningar för såväl fackfolk som privata sällskap inom det söta området.