Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt om att röka kött

Allt om att röka kött

Häftad bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.

Mycket gott skick. Med rökning får du fram djupare och mer intensiva smaker än vid traditionell grillning och köttet blir fantastiskt mört. SÅ väljer man rätt rök och rökträ, reglerar värmen och gör goda kryddblandningar och glazer. Boken innehåller recept med nötkött, lamm, fläskkött, fågel, vilt, fisk och skaldjur och ger dig inblick i utrustning, teknik, styckning och recept. Mjukband. 8:o. 230x195x18 mm. 670 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [4929]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176178133
Titel
Allt om att röka kött
Författare
Will Fleischman
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
195 x 230 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
670 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lär dig röka i vanlig grill och i rök!

Oavsett om du använder en rök eller en grill så får du här en komplett handbok till hur du lyckas med rökning av kött av olika slag. Första kapitlet i boken avhandlar olika slags rökar, hur man använder dem och skillnader i resultat. Om du inte redan har en rök så får du en handfast guide som hjälper dig att välja rätt typ. Men du måste inte ha en rök. Med rätt teknik kan du röka i vanliga kol- och gasolgrillar också. Här visas i detalj hur du då går tillväga.

Efter genomgångar av tekniker följer sex kapitel med recept. Varje kapitel handlar om olika typer av kött (nöt, fläsk, fågel, lamm, vilt samt fisk och skaldjur) och inleds med en genomgång med specifika tips och olika slags styckningar. Vid varje recept finns också konkreta instruktioner samt även lite serveringstips.

Längst bak i boken finns några sidor med vegetariska recept och såser gjorda på rökta ingredienser.
Ytterligare författare: Fleischman, Will
Ytterligare översättare: Medin, Sandra
Ytterligare illustratörer: Nash, Philippa
Ytterligare fotografer: Zhang, Joy
Ytterligare designers: Moore, Hannah