Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Var är liten skär och alla små brokiga?

Var är liten skär och alla små brokiga?

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2007.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Över och under.Bakom eller på.Framför eller bredvid,så kan man stå.Ovanför och inuti.Mitt emot, intill.Mellan några stycken,kan man sitta om man vill.

Carin och Stina Wirsén har gjort det igen! Vi har tidigare, i förra årets titel En liten skär och många små brokiga, fått lära oss om färger och siffror på ett fantasifullt sätt. Uppföljaren Var är liten skär och alla små brokiga behandlar lägesbeskrivningar. Stinas personliga och lekfullt söta bilder harmonierar väl till Carins klurigt barnvänliga text. Ett bilderbokspar som tillsammans skapar vackra och tonsäkra barnböcker med stor läsglädje.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163848681
Titel
Var är liten skär och alla små brokiga?
Författare
Wirsén, Carin
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2007
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 265 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
284 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Över och under.Bakom eller på.Framför eller bredvid,så kan man stå.Ovanför och inuti.Mitt emot, intill.Mellan några stycken,kan man sitta om man vill.Carin och Stina Wirsén har gjort det igen! Vi har tidigare, i förra årets titel En liten skär och många små brokiga, fått lära oss om färger och siffror på ett fantasifullt sätt. Uppföljaren Var är liten skär och alla små brokiga behandlar lägesbeskrivningar. Stinas personliga och lekfullt söta bilder harmonierar väl till Carins klurigt barnvänliga text. Ett bilderbokspar som tillsammans skapar vackra och tonsäkra barnböcker med stor läsglädje.      Pressröster om En liten skär och många små brokiga:     En smällkaramell i färg, rytm och utformning. (Jessica Gottberg, Dagens Nyheter)     Enkel, snygg och skrovligt söt. (Caroline Alesmark, Norra Skåne)     Deras samarbete har nu resulterat i en rad titlar, som inkluderar några av den samtida svenska barnboksutgivningens bästa böcker för de minsta barnen. (Åsa Johansson, Svenska Dagbladet)