Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : [råd, recept och tillagningsmetoder från världens mest berömda kockskola]

Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : [råd, recept och tillagningsmetoder från världens mest berömda kockskola]

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Norstedts, cop. 1997. Förlagets tryckta/dekorerade och laminerade pappband, med ett litet, veckat nagg i framkanten av sidorna 245-248 (möjligen uppkommet redan i trycket), i övrigt mycket gott skick. Skyddsomslaget något veckat/tilltryckt i överkanterna, i övrigt mycket gott skick. 28,5x22,5 cm. 343, [9] s. Rikligt illustrerad i färg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9119711824
Titel
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
Författare
Jeni Wright - Eric Treuille
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
1997
Omfång
343 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1703 g
Språk
Svenska