Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Äppel päppel must

Äppel päppel must

Förlagsny inbunden bok. Isaberg förlag AB. 1 uppl. 2017. 160 sidor.

Välkommen på en tur till sexton svenska äppelmusterier och fjorton klonarkiv för äpple, där olika äldre äppelsorter bevaras.I boken besöker vi människorna och miljöerna bakom både små och stora musterier med långa traditioner bakom sig. Ägarna delar med sig av berättelser om musterierna, fakta om äpplen och must. Vi åker på äppelblomsafari, får höra vilken must som rekommenderas till fläskfilé, hur mustning egentligen går till och vad som är skillnaden mellan must och juice. Dessutom besöker vi fjorton klonarkiv för äpple, underbara parker där flera hundra olika äppelsorter bevaras för framtiden. Med vackra bilder, intervjuer och faktarutor om äpplen och tips på recept hoppas vi boken väcker lusten till utflykter och smakupplevelser med äpplet och äppelmust i fokus.
Ytterligare författare: Tryselius, Ylva
Ytterligare författare: Tryselius, Ylva
Ytterligare författare: Bylund, Hanna

Direkt från förlaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789176949641
Titel
Äppel päppel must
Författare
Tryselius, Ylva
Förlag
Isaberg förlag AB
Utgivningsår
2017
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 265 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
720 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välkommen på en tur till sexton svenska äppelmusterier och fjorton klonarkiv för äpple, där olika äldre äppelsorter bevaras.I boken besöker vi människorna och miljöerna bakom både små och stora musterier med långa traditioner bakom sig. Ägarna delar med sig av berättelser om musterierna, fakta om äpplen och must. Vi åker på äppelblomsafari, får höra vilken must som rekommenderas till fläskfilé, hur mustning egentligen går till och vad som är skillnaden mellan must och juice. Dessutom besöker vi fjorton klonarkiv för äpple, underbara parker där flera hundra olika äppelsorter bevaras för framtiden. Med vackra bilder, intervjuer och faktarutor om äpplen och tips på recept hoppas vi boken väcker lusten till utflykter och smakupplevelser med äpplet och äppelmust i fokus.