Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fåglar från hela världen

Fåglar från hela världen

Inbunden bok. Folket i bilds förlag. 1971. 30 sidor.

Nyskick. I en bok av det föreliggande formatet kan inga anspråk på fullständighet göras, i all synnerhet om man betänker att det finns bortåt 9 000 kända fågelarter i världen. Dessutom finns redan en mängd goda fågelböcker av handbokskaraktär, där den ornitologiskt intresserade kan få praktiskt taget alla de upplysningar han önskar.

I föreliggande bok presenteras ett fåtal arter med mer eller mindre säreget levnadssätt eller utseende eller som på annat sätt är intressanta. Boken är avsedd att vara bredvidläsningsbok för i första hand ungdom i de lägre skolåldrarna.

Texten är kortfattad och innehåller huvudsakligen formation om fåglarnas allmänna utseende, utbredning, levnadssätt och andra grundläggande sakuppgifter. Till varje textavsnitt hör en eller flera bilder och dessutom är ett antal arter avbildade utan annan text än figurtexten. Bildmaterialet är merendels hämtat från zoologiska trädgårdar, vilket ibland kan vara fördelaktigt för att illustrera ett karakteristiskt utseende. Å andra sidan kan det kanske hända att sådana bilder inte alltid återger fågelns naturliga levnadsmiljö.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish