Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kick Off! nr. 1

Kick Off! nr. 1

Seriepocket 2008. Svenska.

Nyskick. En otursförföljd tonårskille upptäcker att han hemsöks av ett ovanligt självsäkert och fåfängt spöke i hans egen ålder. Följ med på ett både vardagligt och övernaturligt äventyr skapat av Sveriges mest kända mangastudio.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132153143
Titel
Kick off 1
Författare
Yokaj studio
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2008
Omfång
210 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
128 x 190 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
188 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En otursförföljd tonårskille upptäcker att han hemsöks av ett ovanligt självsäkert och fåfängt spöke i hans egen ålder. Följ med på ett både vardagligt och övernaturligt äventyr skapat av Sveriges mest kända mangastudio.

Andreas är en högstadiekille som på ytan är perfekt. Han är snygg, en duktig fotbollsspelare och har bra betyg. En drömkille helt enkelt. Men en olycka förändrar allt.

På andra sidan staden bor Krille, också han en högstadiekille, men Andreas totala motsats. Krilles vardag kantas av otur och han känner sig ständigt bortgjord inför sin drömtjej.

En dag på väg hem från träningen upptäcker Krille att han är förföljd. Av någon - eller något - som han inte kan fly ifrån, och som ingen annan kan se. Han inser snart att det är ett spöke, närmare bestämt Andreas. En mystisk kraft verkar tvinga dem att vara tillsammans och varken Krille eller Andreas är särskilt förtjusta i situationen.

Men hur reagerar Andreas när det visar sig att en tjej i Krilles klass är spökjägare? Och tänker Krille försvara sin oönskade följeslagare? Följ med på ett övernaturligt mangaäventyr i tonårsvardagen, kryddat med kärlek, action och fotboll.

Yokaj studio är Sveriges första och mest etablerade mangastudio. Studion har tidigare utkommit med bland annat Manga skoldagbok och Yosh! Teckna manga!

Mer om Kick off hittar du på

http://www.kickoffmanga.se