-
Modern fransk husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Hylla 6
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Modern fransk husmanskost (förlagsny bok)
Inbunden bok. Ica bokförlag, Västerås. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Nyskick. Klotrygg. Om boken: Fransk husmanskost på nytt sätt. Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt me läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica bokförlag, Västerås 1 9789153431664 -
Modern fransk husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat klotryggband.
Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Modern fransk husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Nyskick. Skickas välemballerad och spårbar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Modern fransk husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Modern fransk husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
Ica Bokförlag 1 9789153431664 -
Modern fransk husmanskost.
Förlagets dekorerade klotryggsband. Dedikation. 2010
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
9789153431664 -
Modern Fransk Husmanskost
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1:a uppl. 2010. 158 s. Inbunden. 27,5x20cm. 800 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431664
- Titel
- Modern fransk husmanskost
- Författare
- Cadiou, Yvan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransk husmanskost på nytt sätt
Den franska husmanskosten utvecklas och förändras. Klassiska franska rätter presenteras här på nya spännande sätt av den kände franske kocken Yvan Cadiou. Arbetet i köket blir stimulerande och roligt med hans recept.
I olika delar av Frankrike har det utvecklats regionala kök med egna rätter. Det bästa av detta har bildat en skatt av fransk husmanskost. Ur den har många av världens bästa kockar och restauranger hämtat kunskap och inspiration till rätter och menyer. Yvan Cadiou vill med den här boken föra den franska husmanskosten till en mer modern och hälsosam nivå. Med bra råvaror behöver inte maten krånglas till.
"Mat är livet och maten har gett mig en nyckel till människors hjärtan", säger Yvan Cadiou. "Vi längtar efter den, arbetar och kämpar för att få den. Men matlagning handlar också om att dela. När maten ställs fram på bordet förstår vi varandra bättre."
Redan som sjuåring hemma i Bretagne hade Yvan bestämt sig för att ägna sig mat. Karriären som professionell kock gick snabbt till Paris och Ritz Hotel och vidare längs Medelhavets kust ända ut till Orient Express Hotel i Portugal. Han har gjort tiotalet böcker och teveprogram både hemma i Frankrike och för BBC.
9789153431664
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn