Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
RALLYLYDNAD
RALLYLYDNAD RALLYLYDNAD RALLYLYDNAD RALLYLYDNAD RALLYLYDNAD RALLYLYDNAD

RALLYLYDNAD

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2009. 112 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! – Äntligen är den här! Hundsporten som vänder sig till den vanliga hundägaren. Rallylydnad är en sport där alla momenten är till nytta i vardagen och där all träning baseras på glädje och samarbete. Rallylydnaden är en perfekt aktiveringsform för hunden men även en trevlig och rolig tävlingsgren. Du och din hund ska följa en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika övningar som ska utföras. De ger också anvisningar om hur du ska gå för att komma till nästa skylt. Du och din hund går banan helt på egen hand. Du blir helt enkelt hundens kartläsare. Rallylydnaden passar alla. Den kan tränas var som helst, när som helst och utan någon utrustning eller tillgång till speciella träningsplaner. Man går banan i sin egen takt, men på tävling noteras tiden för ekipaget. Får flera tävlande samma poäng är tiden utslagsgivande. Konceptet kommer från USA och baserar sig på traditionell hundlydnad. Bud Kramer, en av agilityns upphovsmän, tyckte att lydnaden är för stel och militärisk och ville även utveckla en sport som inte kräver dyr utrustning. Resultatet blev rallylydnad. Sporten blev officiell i USA 2004 och nu är det bara en tidsfråga innan detta även sker i Sverige. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153431992
Titel
Rallylydnad
Författare
Öster, Yvonne
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2009
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
199 x 246 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
530 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Äntligen är den här! Hundsporten som vänder sig till den vanliga hundägaren. Rallylydnad är en sport där alla momenten är till nytta i vardagen och där all träning baseras på glädje och samarbete.
Rallylydnaden är en perfekt aktiveringsform för hunden men även en trevlig och rolig tävlingsgren. Du och din hund ska följa en bana med uppställda skyltar. På skyltarna visas instruktioner i text och bild för olika övningar som ska utföras. De ger också anvisningar om hur du ska gå för att komma till nästa skylt. Du och din hund går banan helt på egen hand. Du blir helt enkelt hundens kartläsare
Rallylydnaden passar alla. Den kan tränas var som helst, när som helst och utan någon utrustning eller tillgång till speciella träningsplaner. Man går banan i sin egen takt, men på tävling noteras tiden för ekipaget. Får flera tävlande samma poäng är tiden utslagsgivande.
Konceptet kommer från USA och baserar sig på traditionell hundlydnad. Bud Kramer, en av agilityns upphovsmän, tyckte att lydnaden är för stel och militärisk och ville även utveckla en sport som inte kräver dyr utrustning. Resultatet blev rallylydnad. Sporten blev officiell i USA 2004 och nu är det bara en tidsfråga innan detta även sker i Sverige