Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grilla & Rök : grönsaker, kött, fisk & fågel

Grilla & Rök : grönsaker, kött, fisk & fågel

Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2019. 204 sidor.

Nära nyskick. Tillsynes obläddrat exemplar ///Förlagets beskrivning: Efter en lång roadtrip i Florida, en ännu längre roadtrip Texas runt och många spännande kulinariska äventyr i New York så har han landat l det han älskar mest av allt. Nämligen den amerikanska söderns matskatt, en underbar mix av amerikanskt, sydamerikanskt, afrikanskt och asiatiskt... Med lite flirt från Sverige och andra delar av Europa. I boken finns Frederiks resor i USA väl dokumenterade med mängder av bilder, resetips, BBQ-hak som inte får missas, äventyr och cowboys. GRILLA & RÖK är namnet på den nya boken där alla äventyr, recept, inspiration, historier och bilder finns samlade. På omslaget nämns Barbeque - Grönsaker, Kött, Fisk & Fågel, just for att boken är väldigt bred och fylld med tips, kunskap och inspiration för all sorts matlagning på grillen. I boken går Frederik igenom processen med långrökning, olika brikettekniker, skillnaderna på olika sorters rökträ och givetvis bjuder han på en rejäl dos av lipsmacking 'n' ass-kickin' maträtter där kött, fisk, fågel och grönt varieras i rökar och grillar på sitt alldeles egna vis, med livsnjutning i största fokus. QM FÖRFATTAREN Frederik Zäll är känd från TV4 Nyhetsmorgon där han bjuder på sin underhållande och delikata matlagning. Han har även skrivit hela tolv kokböcker innan "Grilla & Rök" Bland dessa titlar märks till exempel "Lyxlagat i Lergryta" som blev nominerad i World Cookbook Awards och framförallt den senaste boken "Stora Grytboken" som utsågs till Årets Måltidslitteratur SO 17 av Måltidsakademien på Kungliga Biblioteket. Stor del av hans tid går åt till det framgångsrika bandet Eskobar där Frederik spelar gitarr. Bandet har sedan 1999 turnerat världen runt och hittills hunnit med att släppa sju album.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188397270
Titel
Grilla & Rök : grönsaker, kött, fisk & fågel
Författare
Zäll, Frederik
Förlag
Grenadine Bokförlag
Utgivningsår
2019
Omfång
204 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 243 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
780 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Årets bästa bok inom Barbeque & Grillning!
En svensk hyllning till den amerikanska söderns Barbeque! Underbara recept från Texas, Louisiana & Florida mm. Läckra matbilder och reseberättelser fyllda med inspiration och matlagningsglädje.Följ med vår matlagande Frederik Zäll på hans resor genom USA. I boken finns hela 75 läckra och välskrivna recept ackompanjerade av vackra bilder. Frederik tar oss även igenom en grill- & rökskola innan receptkategorierna The Cattle (Nötkött), The Hog (Fläskkött), The Veggies (Grönsaker), The Swimmers (Fisk) & The Flyers (Fågel).Det som verkligen får boken att sticka ut i jämförelse med andra BBQ-böcker är det välfyllda kapitlet  Travelin Zäll där läsaren får följa med Frederik på roadtrips genom både Florida och Texas. Även ett kapitel om New York är adderat. Kapitlet är väldokumenterat med fantastiska bilder från cowboyrancher, smokehouses, stränder, restauranger och en hel del annat. På sitt personliga och lättsamma sätt delar Frederik med sig av både inspiration, resetips, matlagningsglädje och kunskap och alltid med en stor glimt i ögat!En given bok för alla som älskar  Grillin , Smokin and BBQ ! Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa bok om Barbeque & grillning i Sverige, i och med det är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World, finalen går av stapeln våren 2020. Om författaren:Frederik Zäll är känd från TV4 Nyhetsmorgon där han bjuder på sin underhållande och delikata matlagning. Han har även skrivit hela tolv kokböcker innan "Grilla & Rök". Bland dessa titlar märks till exempel "Lyxlagat i lergryta" som blev nominerad i World Cookbook Awards.Frederik har också skrivit barnbokstrilogin om "Drakarnas land" och varit programledare för Överraskningen på SVT Barnkanalen.Stor del av hans tid går åt till det framgångsrika bandet Eskobar där Frederik spelar gitarr. Bandet har sedan 1999 turnerat världen runt och under 2015 turnerade Eskobar tillsammans med Roxette på deras avskedsturné. Som om det inte vore nog så har Frederik också gjort egen öl under namnet Svinninge ölkompani till både restaurang och Systembolaget.