Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Såser, marinader & grillkryddor

Såser, marinader & grillkryddor

Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 2023. 75 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189722101
Titel
Såser, marinader & grillkryddor
Författare
Zäll, Frederik
Förlag
Grenadine Bokförlag
Utgivningsår
2023
Omfång
75 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 247 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
358 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ge dig ut på en kulinarisk resa med Frederik Zäll, en hyllad gastronomisk virtuos som firas för sitt livfulla tillvägagångssätt. I denna bok avslöjar Frederik sina hemligheter för att skapa läckra rubs, marinader och såser.Med en imponerande bakgrund som sträcker sig över 30 kokböcker och hans framgångar med bandet Eskobar, ger Frederik Zäll en unik touch till smakens värld. Du kanske även känner igen honom från hans framträdanden i TV4 Nyhetsmorgon och SVT s Överraskningen, där han har delat med sig av sin passion för allt som rör matlagning. Frederik har tidigare vunnit Gourmand World Cookbook Awards, en bekräftelse på hans goda sätt att dela med sig av inspiration och matglädje. Hans tidigare restaurang, Zäll s Smokehouse, utsågs till Åkersbergas bästa restaurang år 2022 och restaurangen ansågs vara en av Sveriges bästa och mest Texas-genuina BBQ-restauranger. Oavsett om du grillar utomhus eller skapar kulinariska mästerverk i ditt kök, lyser Frederiks filosofi om att omfamna ögonblicket och uppskatta varje tugga genom hela boken. Är du redo att ge dig ut på denna smakfulla resa? Låt boken vara ditt respass till kulinarisk njutning.