Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fältstudier i ukrainskt sex

Fältstudier i ukrainskt sex

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2022. 190 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Vad gör de ukrainska männen med de ukrainska kvinnorna? Samma sak som Sovjet och omvärlden gör med Ukraina. Detta är den originella utgångspunkten för de fältstudier som Oksana Zabuzjko har utfört med sitt eget liv och sin erfarenhet som ett slags insats. Resultatet av hennes studier blev en roman som gjorde succé i hemlandet och som gavs ut på svenska av Norstedts 2006.Det är en rasande uppgörelse med unkna könsroller och förgörande politiskt förtryck. Romanen utspelar sig kort efter Sovjetunionens fall och kretsar kring en kvinnlig litteraturvetare som försöker frigöra sig från en våldsam och destruktiv kärleksrelation. Boken ses fortfarande som ett portalverk för det fria Ukrainas ord.

Till återutgivningen av Fältstudier i ukrainskt sex skriver författaren ett nytt förord, direkt till de svenska läsarna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113126210
Titel
Fältstudier i ukrainskt sex
Författare
Zabuzjko, Oksana
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2022
Omfång
190 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 217 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
390 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad gör de ukrainska männen med de ukrainska kvinnorna? Samma sak som Sovjet och omvärlden gör med Ukraina. Detta är den originella utgångspunkten för de fältstudier som Oksana Zabuzjko har utfört med sitt eget liv och sin erfarenhet som ett slags insats. Resultatet av hennes studier blev en roman som gjorde succé i hemlandet och som gavs ut på svenska av Norstedts 2006.Det är en rasande uppgörelse med unkna könsroller och förgörande politiskt förtryck. Romanen utspelar sig kort efter Sovjetunionens fall och kretsar kring en kvinnlig litteraturvetare som försöker frigöra sig från en våldsam och destruktiv kärleksrelation. Boken ses fortfarande som ett portalverk för det fria Ukrainas ord.Till återutgivningen av Fältstudier i ukrainskt sex skriver författaren ett nytt förord, direkt till de svenska läsarna.