Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TREDJE KÄRLEKEN

TREDJE KÄRLEKEN

Ljudbok. –– FÖRLAGSNY! –– BTJ Audio. 2019.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY, inplastad! – Mp3. – 6 timmar och 45 minuter. ––

Hundälskaren Alex är en limsniffande pojke i det för fattiga människor farliga landet Honduras. I denna andra bok om Alex kan svenska ungdomar känna igen sina tankar och drömmar samtidigt som de vidgar sin erfarenhets- och kunskapsram. Den föräldralöse tonåringen Alex längtar efter trygghet och vänskap och han förälskar sig. Först i Margarita som han inte får, sedan, ljuvligt besvarat, i Zofi. I lyckan över Zofis kärlek fantiserar Alex inte längre bara om god mat och om Arnold Schwarzeneggers USA utan också om att få bli pappa till ett gemensamt litet barn. Men det är så förtvivlat mycket som kan slå sönder en förälskad pojkes liv i Honduras: crack, polisbrutalitet, sjukdomar, gatuvåld, hundplågare. Med lätt hand tecknar Monica Zak en berättelse som är djupt allvarlig men som också har humor och rymmer ljus i mörkret. Ta del av den här gripande historien om en längtande grabb i Centralamerika.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174959765
Titel
Tredje kärleken
Författare
Zak, Monica
Förlag
BTJ Audio
Utgivningsår
2019
Bandtyp
MP3 CD
Mått
165 x 137 mm Ryggbredd 15 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Hundälskaren Alex är en limsniffande pojke i det för fattiga människor farliga landet Honduras. I denna andra bok om Alex kan svenska ungdomar känna igen sina tankar och drömmar samtidigt som de vidgar sin erfarenhets- och kunskapsram. Den föräldralöse tonåringen Alex längtar efter trygghet och vänskap och han förälskar sig. Först i Margarita som han inte får, sedan, ljuvligt besvarat, i Zofi. I lyckan över Zofis kärlek fantiserar Alex inte längre bara om god mat och om Arnold Schwarzeneggers USA utan också om att få bli pappa till ett gemensamt litet barn. Men det är så förtvivlat mycket som kan slå sönder en förälskad pojkes liv i Honduras: crack, polisbrutalitet, sjukdomar, gatuvåld, hundplågare. Med lätt hand tecknar Monica Zak en berättelse som är djupt allvarlig men som också har humor och rymmer ljus i mörkret. Meningarna är korta och lättlästa. Alltså kan både lässtarka och lässvaga ungdomar ta del av den här gripande historien om en längtande grabb i Centralamerika