Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Udda och Jämna

Udda och Jämna

Inbunden bok. Zeime förlag. 1 uppl. 2023. 330 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Udda & Jämna är en spänningsroman, men också en varm och humoristisk berättelse om hur svårt det är att vara människa. Om att lyckas se det bästa i sig själv och finna en plats där man blir uppskattad precis som man är.

Eva är nöjd med sin rutin. Det var hon själv som kom på den briljanta idén att ta sina ångestdämpande tabletter varannan vecka. När hon tar sina tabletter (jämna veckor) är hon trött och likgiltig och vill mest bara ligga i sängen och se på tv och äta kanelbullar. Efter en jämn vecka ser hennes lägenhet ut som ett tonårsrum med disk, skitiga kläder och tomma chipspåsar överallt. När hon inte tar tabletterna (udda veckor) orkar hon städa, duscha och viktigaste av allt, åka och hälsa på sin dotter och barnbarnen. Vid en incident blir hon tvungen att prata med polisen. Hon blir skickad tilll ett märkligt behandlingshem i skogen. Spänningen i romanen gör den svår att sluta läsa. Även mystiska dödsfall inträffar. Hon lyckas finna det bästa i sig själv!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789152748060
Titel
Udda och Jämna
Författare
Zeime , Hanna
Förlag
Zeime förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
330 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
506 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Udda & Jämna är en spänningsroman, men också en varm och humoristisk berättelse om hur svårt det är att vara människa. Om att lyckas se det bästa i sig själv och finna en plats där man blir uppskattad precis som man är. Eva är nöjd med sin rutin. Det var hon själv som kom på den briljanta idén att ta sina ångestdämpande tabletter varannan vecka. När hon tar sina tabletter (jämna veckor) är hon trött och likgiltig och vill mest bara ligga i sängen och se på tv och äta kanelbullar. Efter en jämn vecka ser hennes lägenhet ut som ett tonårsrum med disk, skitiga kläder och tomma chipspåsar överallt. När hon inte tar tabletterna (udda veckor) orkar hon städa, duscha och viktigaste av allt, åka och hälsa på sin dotter och barnbarnen. Men utan tabletterna måste hon kämpa mot den vidriga ångesten och känslan av att något hemskt är på väg att hända, och efter det som hände henne som ung, är hon alltid redo att försvara sig. När Eva är med om en incident på ett café blir hon tvungen att prata med polisen, den enda myndighet hon avskyr mer än försäkringskassan. Hon tappar humöret och blir skickad till ett märkligt behandlingshem mitt ute i skogen. Underliga saker händer och Eva tvingas att ta sitt livs viktigaste beslut.