Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hejdå Östeuropa!

Hejdå Östeuropa!

Pocketbok. Timbro. 2007. 424 sidor.

Nära nyskick. "Hösten 2005 reste Erik Zsiga kors och tvärs genom de åtta tidigare kommunistländer som var först in i EU. Det här är en personlig reseberättelse kryddad med fakta och statistik. Möten med konstnärer, entreprenörer, politiker, journalister, forskare och andra spännande människor utgör kärnan i berättelsen. Erik fann ett Europa som växer. Länderna och de som bor där har blivit friare, rikare, friskare och tryggare sedan demokrati och marknadsekonomi infördes. Visst finns det fortfarande problem, men de hoppingivande framstegen är många fler. I dag kännetecknas dessa länder av dynamik, nyfikenhet och framtidstro. Länderna borde kallas för Det Nya Europa. Hejdå Östeuropa! Hej Det Nya Europa!"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175666051
Titel
Hejdå Östeuropa!
Författare
Erik Zsiga
Förlag
Timbro
Utgivningsår
2007
Omfång
424 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 177 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
377 g
Språk
Svenska
Baksidestext
HEJDÅ ÖSTEUROPA

Hösten 2005 reste Erik Zsiga kors och tvärs genom de tidigare kommunistländer som nu har blivit medlemmar i EU. Det här är en personlig reseberättelse kryddad med fakta och statistik. Möten med konstnärer, entreprenörer, politiker, journalister, forskare och andra spännande människor utgör kärnan i berättelsen.

Erik fann ett Europa som växer. Länderna och de som bor där har blivit rikare, friskare och tryggare sedan demokrati och marknadsekonomi infördes. Visst finns det fortfarande problem, men de hoppingivande framstegen är många fler. I dag kännetecknas dessa länder av dynamik, nyfikenhet och framtidstro. Länderna borde kallas för Det Nya Europa. Hejdå Östeuropa! Hej Det Nya Europa!

Erik Zsiga är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, jurist från Lunds universitet och fil kand i etnologi från Stockholms universitet. Han är andra generationens ungrare och debuterade 2004 med boken Popvänstern.