The food traveler Runt världen på 60 recept
Häftad. 2013. 151s. 24x19c. 580g. Mkt Gott Skick, dock några sid. vågiga i underkant.
Att få maten i sitt eget kök att smaka precis som den gör i hemlandet är en kokkonst i sig. Följ med toppkocken Zvonko Sokcic och lär dig knepen för den riktigt genuina matupplevelsen, som en tapastallrik god nog att få dig att resa i tanken till ett litet lokalt kvartershak i Spanien.
Kundrecensioner;
"Läckra recept anpassade till hemmaköket varvas med berättelser från gatukök, restauranger och marknader världen över." Ica-Kuriren.
"Ett extra plus är att recepten är enkla och pedagogiska." Aftonbladet Resa.
"Att få maten i sitt eget kök att smaka precis som den gör i hemlandet är en kokkonst i sig. Följ med toppkocken Zvonko Sokcic och lär dig knepen för den riktigt genuina matupplevelsen - som en tapastallrik god nog att få dig att resa i tanken till ett litet lokalt kvartershak i Spanien."
Caroline Elfving, Books & Dreams.
"Det här är en bok du riktigt kan njuta av som både gör dig ressugen och hungrig."
Ann-Christin Antonsson, Tranås-Posten.
"Finns det någon som inte älskar, att resa runt och äta gott? Jag tror knappast det men för de allra flesta räcker varken tiden eller pengarna till alla de resor man vill göra. Turligt nog har det då kommit en ny kokbok som tillåter oss alla att resa jorden runt hemma i köket."
Emma Fahlstedt, Södermanlands Nyheter.
"En av Sveriges mest välrenommerade kockar, med en bakgrund på bland annat Edsbacka krog, har samlat på sig många recept från sina resor världen över. I boken finns även resebetraktelser, smarta tips och insiktsfulla knep för hur man får maten att smaka autentiskt." Cecilia Billgren, Aftonbladet Söndag.