-
Mästarnas menyer
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 267 sidor.
Gott skick. Förutom en fläck på omslaget, uppe vänster (se bild), sä är detta ett utmärkt ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113058986
- Titel
- Mästarnas menyer
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 267 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 286 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Inget gott är mig främmande", säger Leif Mannerström.
"Det ska vara sött att leva", säger Jan Hedh.
Jan Hedh är Sveriges främste konditor- och bagarmästare. Leif Mannerström är kockarnas kock. I Mästarnas menyer samarbetar de två för första gången i bokform!
Recepten presenteras i menyform. Varje meny är ett kapitel där det berättas om menyns ursprung, till exempel matsalen på Svenska Amerikalinjens fartyg Stockholm, restaurang Johanna i Göteborg, Sjömagasinet, husmanskostpuben Två Krögare i Malmö, restaurang Sturehof, konditori Vetekatten och Olof Viktors på Österlen. Personligt berättad med skrönor och historier. Hur mästerkockarna började sin karriär, deras misslyckanden och annat roligt och dråpligt.
Efter berättelsen om menyn och miljön kommer recepten: förrätt, bröd, huvudrätt, mellanrätt, efterrätt, ofta dessutom drinktips.
Eftermiddagskaffe med tårtor och kakor finns med, precis som kockens tröst i köket - en god mörk chokladpralin och ett glas rött.
Norstedts 1 9789113058986 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113058986
- Titel
- Mästarnas menyer
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 267 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 286 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Inget gott är mig främmande", säger Leif Mannerström.
"Det ska vara sött att leva", säger Jan Hedh.
Jan Hedh är Sveriges främste konditor- och bagarmästare. Leif Mannerström är kockarnas kock. I Mästarnas menyer samarbetar de två för första gången i bokform!
Recepten presenteras i menyform. Varje meny är ett kapitel där det berättas om menyns ursprung, till exempel matsalen på Svenska Amerikalinjens fartyg Stockholm, restaurang Johanna i Göteborg, Sjömagasinet, husmanskostpuben Två Krögare i Malmö, restaurang Sturehof, konditori Vetekatten och Olof Viktors på Österlen. Personligt berättad med skrönor och historier. Hur mästerkockarna började sin karriär, deras misslyckanden och annat roligt och dråpligt.
Efter berättelsen om menyn och miljön kommer recepten: förrätt, bröd, huvudrätt, mellanrätt, efterrätt, ofta dessutom drinktips.
Eftermiddagskaffe med tårtor och kakor finns med, precis som kockens tröst i köket - en god mörk chokladpralin och ett glas rött.
Norstedts 1 9789113058986
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn