-
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2007. 140 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 1 9789185329540 -
Michels vita viner ett friskt och fräscht vit...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Grenadine. uppl.1. 2007. 138 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
9789185329540 -
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 2007. 140 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 9789185329540 -
Michels vita viner. Ett friskt och fräscht vi...
Grenadine 2007
Inb. 138s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
9789185329540 -
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 2007. 140 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Ny bok, Fler ex finns. Prislappsmärke kan förekomma. Vill du se fler av våra restupplageböcker klicka på Lemon Art nedan, och skriv sedan Restupplaga i titelsökningen! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 9789185329540 -
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 2007. 140 sidor.
Nyskick. Grenadine. 1 uppl. 2007. 140 s. Inbunden. 215x210cm. 787 gram. Skyddsomslag finns i nyskick. Michels Vita Viner brett urval med läcker presentation! Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner p läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 9789185329540 -
Michels vita viner ett friskt och fräscht vit...
Inbunden bok.
Gott skick. Grenadine. uppl.1. 2007. 138 s. mindre bruksslitage. swe text.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
9789185329540 -
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 140 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dek pappband. Mycket rikligt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 9789185329540 -
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 2007. 140 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Försättsbladet med recensionsstämpel.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 9789185329540 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
9789185329540 -
Michels vita viner : ett friskt och fräscht v...
Inbunden bok. Grenadine. 2007. 140 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329540
- Titel
- Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michels Vita Viner
brett urval med
läcker presentation!
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat
är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner
presenteras ett antal förträffl iga viner som kostar allt
från lite grand till väldigt mycket. De har alla det
gemensamt att de fi nns tillgängliga i många butiker och
på restauranger både i Sverige och utomlands.
Vinerna har valts ut noggrant av Michel Jamais genom
hans mångåriga erfarenhet av provningar och besök
hos producenter världen över. Syftet är inte att vara
heltäckande eller rättvis. Däremot vill Michel Jamais
förmedla engagemanget i den goda smaken.
Michels Vita Viner ger kunskap om odling och framställning av vita viner och vad som påverkar stil och
kvalitet. Boken ger tips på producenter som gör utmärkta viner år efter år. I boken presenteras 52 viner
med bildi boken. Dessa är inte alltid producentens mest exklusiva. Sammanlagt ges tips på fl era hundra
kvalitetsviner. Att 52 viner presenteras är symboliskt valt: ett vin och en stor njutning per vecka, över hela
året. Med detta kan boken även ses som en guide till 52 producenter med hög kvalitet.
Istället för att söka en viss årgång av ett specifi kt vin, rekommenderar boken val av producent med stor
omsorg. En bra producent har kvalitet oavsett årgång. Därför anges inte årgång på de valda vinerna.
I Michels Vita Viner bjuds läsaren till författarens egna smultronställen. Michel medger att detta
ökar risken att hyllan gapar tomt då han själv står där. Trots det bejakas den gemensamma
njutning det ger oss alla. Michel avslutar
Dessutom hittar jag alltid nya pärlor, det är ju det som är mitt jobb!
Om författaren
Michel Jamais har en
lång erfarenhet som
kock och sommelier
och är idag verksam
som föreläsare, vinskribent
och TV-profi l. Michel är känd från Smakresan i
TV4+ och TV3s Cornucopia.
Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt
som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Han har
tidigare skrivit ett fl ertal böcker. På Grenadine Bokförlag har
han tidigare gett ut Michels Vin & Mat, Michels Ost & Vin
och Michels öl & Mat.
Grenadine 9789185329540
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn