-
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Mycket gott skick. En hälsning om god jul på sida 1 men annars i mycket bra skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Mycket gott skick. Märke efter borttagen prislapp, nedre hörnet framsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. Ett mycket svagt stött hörn. 22x27 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Hylla 2
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk.
Dekorerat förlagsband. Boken är i gott skick. 2011
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok.
Gott skick. Safir. uppl.1. 2011. 157 s. mindre bruksslitage, namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick. Fint ex! Och bilderna... Lämplig present åt en sockergris!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om Desserter och bakverk
Safir 2011
Inb 157 s. Mkt gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Mycket gott skick. Ren och fin inlaga, bandet med ett par små fläckar å bakre pärm. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fin fin.
Claes Karlsson från Grand Hotel.
70 läckra recept.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok.
Nyskick. Bokförlaget Safir 2011 (sv.originaluppl.), 157s. B/H=21,5x27. Vikt = 862g. Dekorerat klotband (kartonnage).. Rikligt illustrerad i färg. Nyskick.
ISBN: 9789186689032 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
9789186689032 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 2011. 157 sidor.
Mycket gott skick. 27x22 cm. 855 g. Rikt färgfotoillustrerad. ISBN 9789186689032. BESKRIVNING: I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en mid läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032 -
Stora boken om desserter och bakverk
Inbunden bok. Safir Förlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick. ................ // I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
Safir Förlag 1 9789186689032
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn