-
Mat för barn : Från 4 månader till 6 år ( 220...
Inbunden bok. Rabén Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 1994. 158 sidor.
Mycket gott skick. Se innehållsförteckning som ligger inom parenteser på titel rutan däe uppe! Pärm sliten lite och tejpad på hörnen. Bladen med utmärkt skick. Inga anteckningar. Några illustrationer med bilder och teckningar. 22,1 cm x 15,5 cm. 479 gram. (senare låda 20240 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151827544
- Titel
- Mat för barn : Från 4 månader till 6 år
- Författare
- Camilla Bremler Lindberg - Birgitta Villner Gyllenram
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 468 g
- Språk
- Svenska
Rabén Prisma Bokförlag 3:e 9789151827544 -
Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 205 sidor.
Nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243697
- Titel
- Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske bagaren
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 976 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström. Sébastien Boudets debutbok Den franske bagaren utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin ”Det franska köket”. Hans uppföljare, Le Bakbok, är en efterlängtad bok som vänder sig till alla – oavsett ålder och erfarenhet.
Bonnier Fakta 1 9789174243697 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nyskick. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Baka till jul : från saffransbullar och peppa...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 124 sidor.
Nära nyskick. Riktigt bra bok om bakverk till jul å resten av året
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269562
- Titel
- Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd
- Författare
- Nylén, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som garanterat gör succé bland vänner och familj. Eller vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple? Allt bakat med glädje och kärlek, så klart!
Bokförlaget Semic 9789155269562 -
Matbröd : Ljust, mörkt, hårt, fint, grovt
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. "Börja baka! Det finns inte något härligare än doften av en nybakad limpa eller ett kryddat rågbröd. Och roligt är det - att knåda degen på bakbordet. att forma den till runda bullar, avlånga limpor eller fyrkantiga formbröd. Att baka är avkoppling - en l läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841021
- Titel
- Matbröd : Ljust, mörkt, hårt, fint, grovt
- Författare
- Tulla Grünberger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 737 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande bok om matbröd. Varför vi bakar, om mjölsorter, kvarnar, bakugnar, om bagaryrket förr och nu, redskap, proteiner och vitaminer, jäsningsmedel, julbröd och knäckebröd, och om bröd i konsten. Dessutom med mycket kringinformation och historier.
Ca 55 recept på alla upptänkliga sorters bröd, med fantastiska bilder. Här finns recept på ljust vetebröd och bondbröd, mörkt rågbröd, fullkorn, limpor, kuvertbröd, baguette, timjanbröd, bröd med olivolja, hårtbröd, nobisbröd, brioche, åländskt svartbröd och tunnbröd... (Visst blir man sugen!)
Alla bröd är bakade av Tulla hemma i hennes vanliga ugn. Alltså är detta bröd som alla verkligen kan baka hemma.
"Börja baka! Det finns inte något härligare än doften av en nybakad limpa eller ett kryddat rågbröd. Och roligt är det - att knåda degen på bakbordet, att forma den till runda bullar, avlånga limpor eller fyrkantiga formbröd. Att baka är avkoppling - en lisa för själen. När brödet gräddas fylls rummet av en härlig doft. Degen häver sig i ugnen, får en ny och större form och en vacker färg. En vetedeg blir varmt gyllengul, en råglimpa läderbrun och en surdegsbulle kan se ut som svarta natten."
Prisma 1:a 9789151841021 -
Baka till jul : från saffransbullar och peppa...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 124 sidor.
Nära nyskick. Enkelt signerad av författaren Fredrik
Hylla inneInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269562
- Titel
- Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd
- Författare
- Nylén, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som garanterat gör succé bland vänner och familj. Eller vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple? Allt bakat med glädje och kärlek, så klart!
Bokförlaget Semic 9789155269562 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 152 sidor.
Mycket gott skick. Onamnad. Rena, fina sidor. Lätta bruksspår i pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424031
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153424031 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Matbröd - du alltid lyckas med
Inbunden bok. Höganäs : Bra böcker. 1996. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171198624
- Titel
- Matbröd - du alltid lyckas med
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Lundberg, Kerstin
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bra böcker 9789171198624 -
Le bakbok : matbröd & söta bröd av den fransk...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2016. 205 sidor.
Mycket gott skick. Obs att detta är upplagan från 2016 trådbunden med mjuka pärmar i formatet 173 x 227 mm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246223
- Titel
- Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 173 x 227 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström. Sébastien Boudets debutbok Den franske bagaren utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin ”Det franska köket”. Hans uppföljare, Le Bakbok, är en efterlängtad bok som vänder sig till alla – oavsett ålder och erfarenhet.
Bonnier Fakta 9789174246223 -
Baka glutenfritt matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Ica. uppl.1. 2003. 152 s. bruksslitage, några fläckade sidor i inlagan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424031
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
9789153424031 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153404750
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Olsson, Brita - Håglin, Lena - Schoeps, Hans Erik - Ica provkök - Medborgarskolan
- Förlag
- Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen 9789153404750 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172741232
- Titel
- Baka gott matbröd
- Författare
- Olhagen, Brita
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9789172741232 -
Baka glutenfritt - Matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 9789155261917 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155213701
- Titel
- Baka matbröd! : [recept, råd & tips]
- Författare
- Grenert, Bisse - Larsson, Karin - Nilsson, Kjell
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9789155213701 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153411451
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Sahlén, Kerstin - Jardhammar, Kent - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9789153411451 -
Livets Goda nr. 7. Matbröd & surdeg
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009. 69 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445065
- Titel
- Matbröd & surdeg
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445065 -
Baka nyttigare : matbröd, vetebröd, skorpor o...
Häftad bok. Västerås : Ica bokförl. 1977.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153404330
- Titel
- Baka nyttigare : matbröd, vetebröd, skorpor och kex, småkakor, mjuka kakor, tårtor och bakelser, godsaker
- Författare
- Strandberg, Meta
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9789153404330 -
Det goda brödet : [för alla tillfällen : matb...
Inbunden bok. Västerås : ICA-förlaget. 1982. 62 sidor.
Mycket gott skick. Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja. Många av mina böcker är nära nyskick vilket gör att dom även passar bra som gåvor.
Att baka själv är både roligt och lönsamt. I "Det goda brödet" finns massor av bra rece läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153407591
- Titel
- Det goda brödet : [för alla tillfällen : matbröd, vetebröd, skorpor, mjuka kakor, småkakor, tårtor, hälsobröd mm]
- Författare
- Christer, Ulf
- Förlag
- Västerås : ICA-förlaget
- Språk
- Svenska
Västerås : ICA-förlaget 9789153407591 -
Lindas nya matbröd : snabba, enkla och nyttig...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 110 sidor.
Nära nyskick. Endast något enstaka hanterings spår på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269005
- Titel
- Lindas nya matbröd : snabba, enkla och nyttiga
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 490 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakat är godast!I sin femte bakbok bjuder Linda Andersson på en mängd härliga matbröd, med det gemensamma att de är väldigt enkla att baka. Vissa går blixtsnabbt att göra medan andra kalljäser i kylen över natten. Här varvas klassiska brödrecept med nyskapande och nyttiga brödrecept som fröfrallor, linsbröd, havregrynslimpa utan vetemjöl och saftiga morotsfrallor.Kanske är du sugen på ett proteinrikt energibröd eller ett kolhydratfattigt diabetesbröd? Och för att göra detextra enkelt att hitta olika sorters bröd är recepten markerade efter kategorierna: Kalljäst, Snabbt, Fiberrikt& nyttigt, Utan vetemjöl och Lite kolhydrater.Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka. I den här boken har Linda samlat sina senaste (och godaste) matbrödsrecept för alla tillfällen.
Bokförlaget Semic 9789155269005 -
Matbröd & surdeg
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009.
Nyskick. Om boken: "Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Eller att bre smör på ett fortfarande varmt bröd? Att baka själv har blivit trendigt. Det blir godare. Det blir billigare. Och det är en lisa för själen att knåda en deg. Eller att hålla e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445065
- Titel
- Matbröd & surdeg
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445065 -
Baka i långpanna : från kakor och godis till...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2023. 112 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V3Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
Bokförlaget Semic 9789155271626 -
Det bästa brödet. Hur man bakar gott vetebröd...
Häftad bok. ICA-förlaget. 1950. 128 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKICA-förlaget -
Matbröd : baka världens bästa bröd
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2009. 70 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fin presentbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329823
- Titel
- Matbröd : baka världens bästa bröd
- Författare
- Annica Triberg - Albert Håkanson
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 70 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matbröd
goda brödrecept från hela världen
Här kommer uppföljaren på storsäljaren Jorden runt på 80 degar. Tidigare journalisten och Gourmet-chefredaktören Annica Triberg är tillbaka med en brödbok som är rakt på sak. Huvuddelen av alla de läckra brödrecepten från föregående bok finns med. Nu är dock formatet och även syftet delvis ett annat denna gång är vi bara ute efter att få dig att ta fram mjöl och kavel!
De mycket uppskattade brödrecepten från Annicas förra brödbok ges här ut i receptboksform. I ny tilltalande layout och med ett format som väl lämpar sig för recepthyllan ovanför bakbordet är jorden runt-resan tillbaka. Denna gång avskalad till en ren uppmaning att få dig att frossa i dinkelmjöl och degbunkar.
Recepten sträcker sig fortfarande över hela världen. Alla har de också den fascinerande bakgrunden att de ursprungligen har en personlig koppling med reseminnen och liknande för författaren. Samtliga bröd har bakats för boken och har också fotograferats
av den erfarne press- och förlagsfotografen Albert Håkansson.
Denna kombination av kunnigt matskrivande, engagerat
brödbakande och vackert foto gör Matbröd till en bok som ska stå i varje välanvänd receptbokssamling.
Det är en bok som tillför recepten, såväl som middagen, det där lilla extra som bara ett riktigt gott matbröd kan göra!
Annica Triberg är journalist och författare. Hon har bl a varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har även givit ut ett 25-tal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Jag är snudd på uppvuxen i ett restaurangkök i Småland och för mig väcktes intresset för mat och bakning så snart jag släppte vällingflaskan.
Albert Håkansson är fotograf med egen bildbyrå. Han arbetar för tidningar, förlag och inom reklam. Även han har ett 20-tal böcker på sitt samvete, många av dem kokböcker.
"Min mamma drev flera restauranger i Stockholm under min uppväxt, så att jag nu fotograferar mat är kanske inte så konstigt".
Grenadine 1 9789185329823 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 152 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424031
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153424031 -
Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432708
- Titel
- Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 583 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka utan gluten kräver speciella ingredienser, lite annorlunda teknik, mycket tålamod och fördjupad kunskap. I boken Baka utan gluten finns allt du behöver veta för ett lyckat resultat!
I den här boken hittar du recept på allt från det vardagliga goda matbrödet, till festens alla kakor och tårtor. Allt är glutenfritt och en del även mjölkfritt. I boken finns massor av knep, tips och grundkunskaper som gör det lätt att överbrygga de hinder som finns när man bakar glutenfritt. Läsaren inspireras att:
- testa nya degspad med frukt- och grönsaksjuice, yoghurt, havredryck eller kokosmjölk
- förbättra fiberhalten i brödet med bl.a. havre, quinoa och rotsaker
- baka på kontinentalt sätt med färska örter, soltorkade tomater, olivpasta, vitlök och fetaost
- baka med kryddost och Västerbottensost samt att använda lingon, äpple, nötter, frön och torkad eller färsk frukt i brödet
- baka bullar med nya läckra fyllningar, som t ex färdig nötmassa
- göra maffiga söta bakverk med kakao och vit- eller mörk choklad
- garnera och glasera tårtor på lite annorlunda sätt
- använda nya ingredienser, redskap, formar och maskiner.
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidigare skrivit flera kokböcker på Ica bokförlag, varav fem stycken speciellt för dem med celiaki.
Ica Bokförlag 1 9789153432708 -
Lindas lättbakade favoriter : Kakor, bullar o...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2022. 112 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271190
- Titel
- Lindas lättbakade favoriter : Kakor, bullar och matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 497 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kladdkaka med kolasnittbotten, hallonpaj, chokladfudgetårta, citronkärleksmumskakasmörbullar, långpannefrallor och polarkakor … Det finns så mycket gott att bjuda på till fikat! I sin sjunde bok har Linda Andersson samlat sina lättbakade favoritrecept från bloggen. Bjud in vännerna och njut av lyxiga havrebollar, sockrade muffins och vit kladdkaketårta. Eller varför inte starta morgonen med fluffiga frukostfrallor? Kakor, bullar och matbröd är alltid som godast hembakat!Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka – en pålitlig bakbok för alla!
Bokförlaget Semic 9789155271190 -
Baka i långpanna : från kakor och godis till...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2023. 112 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
Bokförlaget Semic 9789155271626 -
Baka i långpanna från kakor och godis till tå...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. [2023]. 110 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
9789155271626 -
Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265489
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 523 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.
Bokförlaget Semic 9789155265489
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn