-
Julens frestelser : matinspiration från adven...
Inbunden bok. Hjalmarson & Högberg Bokförlag. 1 uppl. 2006. 120 sidor.
Nyskick. Absolut nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189080688
- Titel
- Julens frestelser : matinspiration från advent till nyår
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Hjalmarson & Högberg Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 184 x 247 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 547 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "God Jul" säger vi till varandra och menar naturligtvis lite mer än bara "hoppas att julmaten skall smaka lika bra som förra året och året före det". Men maten är onekligen betydelsefull.
Många vill ha exakt samma julbord som mamma och mormor och behöver inte alls några nya recept, andra tycker att det är skoj att pröva på något annorlunda och kanske till och med att skapa nya traditioner.
Julens frestelser börjar med baket som kan göras i god tid eftersom nästan allt går att frysa in. Godissidorna är fyllda med sötsaker av alla de slag, en del så enkla att minsta barn kan få utlopp för skaparglädjen.
Till julhelgen finns recept på många olika sorters sill, köttbullar, revbensspjäll och skinka med tillbehör förstås.
Annorlunda sallader, randiga grönsakspatéer och lättlagade gratänger har fått ett eget kapitel. Grön mat uppskattas av allt fler, både som alternativ till den traditionella julmaten och som smakbrytning och balans till alla charkuterier på julbordet.
Årets sista dag firar vi med aptitretande förrätter, festliga huvudrätter och glimrande desserter innan det är dags att önska varandra ett riktigt Gott Nytt År!
Hjalmarson & Högberg Bokförlag 1 9189080688 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151826917
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén Prisma 9151826917 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Med smak av Europa
Inbunden bok. Stockholm : Rabén Prisma. 1995. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket rikl.färgfotoillustrerad. Oläst. Förf. en av experterna i KF:s provkök
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151826561
- Titel
- Med smak av Europa
- Författare
- Andrews, Birgitta - Angare, Bengtowe
- Förlag
- Stockholm : Rabén Prisma
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén Prisma 9789151826561 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151826561
- Titel
- Med smak av Europa
- Författare
- Andrews, Birgitta - Angare, Bengtowe
- Förlag
- Stockholm : Rabén Prisma
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén Prisma 9789151826561 -
Vår kokbok : En ny generation
Inbunden bok. Prisma. 23 uppl. 2001. 864 sidor.
Nyskick. Vår Kokbok 2001. Tryckår 2006. Boken är i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838137
- Titel
- Vår kokbok : En ny generation
- Författare
- Andrews, Birgitta - Lindgren, Barbro - KFs provkök
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 864 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok: över två miljoner sålda exemplar! Den nya, omarbetad upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt mängder av nya recept för nya livsstilar - och mer grön mat än någonsin.
Den nya upplagan av Vår kokbok är Sveriges mest aktuella grundkokbok. Här finns trenderna som kommit för att stanna. Här finns tillagningsmetoderna anpassade till ny köksutrustning, här finns de nya livsmedlen, de nya kryddorna och framför allt de nya recepten med influenser från världens alla hörn.
Bland nyheterna märks fler recept med kyckling, lax, struts och kalkon och lamm. Men också flera grönsaksrätter, nya härliga pastarecept och underbara efterrätter, som Tiramisu och Pannacotta.
Recepten för två och en person har blivit fler och i slutet av boken finns ett register med rätter som tar max 30 minuter att laga. Här finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering.
I Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Den nya upplagan av Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken för en ny generation!
Prisma 23 9789151838137 -
Lilla matboken : ett urval rätter för alla ti...
Häftad bok. Stockholm : KFs provkök. 1989. 168 sidor.
Mycket gott skick. Lätt gulnad rygg, i övrigt tillsynes oläst med obruten rygg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176345041
- Titel
- Lilla matboken : ett urval rätter för alla tillfällen, hämtade från de senaste årens Råd & recept-broschyrer : en liten guldgruva
- Författare
- Andrews, Birgitta - Angare, Bengtowe - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : KFs provkök
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Stockholm : KFs provkök 9176345041 -
Dessertboken
Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1985. 156 sidor.
Mycket gott skick. Överstruket ägarnamn på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 22 uppl. 1999. 864 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken är som ny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151835673
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Coop provkök
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 864 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1544 g
- Språk
- Svenska
Prisma 22 9151835673 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKFs provkök
-
Med smak av Europa
Inbunden bok. Stockholm : Rabén Prisma. 1995. 183 sidor.
Mycket gott skick. Rikt färgfotoill. Format 4.o
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151826569
- Titel
- Med smak av Europa
- Författare
- Andrews, Birgitta - Angare, Bengtowe
- Förlag
- Stockholm : Rabén Prisma
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén Prisma 9151826569 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Krydda utan salt!
Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1984. 59 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. 19,5 x 16 cm
BiblioteksbokInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129564891
- Titel
- Krydda utan salt!
- Författare
- Gerras, Charles - Andrews, Birgitta
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129564891 -
Lilla matboken : ett urval rätter för alla ti...
Häftad bok. Stockholm : KFs provkök. 1989. 168 sidor.
Gott skick. lite böjd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176345041
- Titel
- Lilla matboken : ett urval rätter för alla tillfällen, hämtade från de senaste årens Råd & recept-broschyrer : en liten guldgruva
- Författare
- Andrews, Birgitta - Angare, Bengtowe - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : KFs provkök
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Stockholm : KFs provkök 9176345041 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Dessertboken
Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla AH4
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift, spår av användning...................../ / Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151838133
- Titel
- Vår kokbok : En ny generation
- Författare
- Andrews, Birgitta - Lindgren, Barbro - KFs provkök
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 864 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok: över två miljoner sålda exemplar! Den nya, omarbetad upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt mängder av nya recept för nya livsstilar - och mer grön mat än någonsin.
Den nya upplagan av Vår kokbok är Sveriges mest aktuella grundkokbok. Här finns trenderna som kommit för att stanna. Här finns tillagningsmetoderna anpassade till ny köksutrustning, här finns de nya livsmedlen, de nya kryddorna och framför allt de nya recepten med influenser från världens alla hörn.
Bland nyheterna märks fler recept med kyckling, lax, struts och kalkon och lamm. Men också flera grönsaksrätter, nya härliga pastarecept och underbara efterrätter, som Tiramisu och Pannacotta.
Recepten för två och en person har blivit fler och i slutet av boken finns ett register med rätter som tar max 30 minuter att laga. Här finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering.
I Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Den nya upplagan av Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken för en ny generation!
Prisma 23 9151838133 -
Dessertboken
Inbunden bok. Stockholm : Rabén Prisma. 1994. 156 sidor.
Mycket gott skick. Ägaranteckning/namn på förstättblad. I övrigt en bok i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151826917
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén Prisma 9151826917 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9129580226
- Titel
- Dessertboken
- Författare
- Handslip, Carole - Andrews, Birgitta - Phillips, Roger - Williams, Paul
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129580226 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Vår kokbok
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bokförlaget Prisma 2002. 865 s. Riklig fotoillustration färg. ’Enligt förlaget: ”VÅR KOKBOK speglar en svensk matkultur som idag är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten, mängder av nya, roliga recept och ännu mer grön mat än tidigare. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9129571529
- Titel
- Bönor till vardag och fest
- Författare
- Turvey, Valerie - Andrews, Birgitta - Turvey, Valerie
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 9129571529 -
Vår kokbok : En ny generation
Inbunden bok. Prisma. 23 uppl. 2001. 864 sidor.
Nyskick. Bok i absolut skick som ny förutom sidenband som fransat sig i nedräknat (syns nog på bild) Dock har tryckeriet vänt upp och ned på ytterpärmens insida samt sida 1. Där återfinns bl. a tabell över livsmedels vikt och volym Charmigt eller irriterande Du av läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838133
- Titel
- Vår kokbok : En ny generation
- Författare
- Andrews, Birgitta - Lindgren, Barbro - KFs provkök
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 864 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok: över två miljoner sålda exemplar! Den nya, omarbetad upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt mängder av nya recept för nya livsstilar - och mer grön mat än någonsin.
Den nya upplagan av Vår kokbok är Sveriges mest aktuella grundkokbok. Här finns trenderna som kommit för att stanna. Här finns tillagningsmetoderna anpassade till ny köksutrustning, här finns de nya livsmedlen, de nya kryddorna och framför allt de nya recepten med influenser från världens alla hörn.
Bland nyheterna märks fler recept med kyckling, lax, struts och kalkon och lamm. Men också flera grönsaksrätter, nya härliga pastarecept och underbara efterrätter, som Tiramisu och Pannacotta.
Recepten för två och en person har blivit fler och i slutet av boken finns ett register med rätter som tar max 30 minuter att laga. Här finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering.
I Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Den nya upplagan av Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken för en ny generation!
Prisma 23 9151838133 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nyskick. Namn i blyerts finns inuti boken. Ser oläst ut, i absolut nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn