-
Nobelfesten - Moderna recept från klassiska m...
Inbunden bok. Mixoft Publishing AB. 1 uppl. 1998.
ISBN 9789197342834
Mycket gott skick. Kartonnage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMixoft Publishing AB 1 9789197342834 -
Malört och polkagris : en bok om brännvinskry...
Inbunden bok. Mixoft Publishing AB. 1999. 64 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197342866
- Titel
- Malört och polkagris : en bok om brännvinskryddning
- Författare
- Hélene Bodin
- Förlag
- Mixoft Publishing AB
- Utgivningsår
- 1999
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 238 g
- Språk
- Svenska
Mixoft Publishing AB 9197342866 -
Nobelfesten. Moderna recept från klassiska me...
Inbunden bok. Mixoft Publishing AB. andra uppl. 2001. 236 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Både skyddsomslaget och bokens pärm är en aning kantstötta.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMixoft Publishing AB andra -
Kräftans vänkrets
Inbunden bok. B Wahlströms. Första uppl. 2004. 125 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagsband Rikt färgillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330812
- Titel
- Kräftans vänkrets
- Författare
- Hélèné Bodin - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och högst upp tronar de stinnaste av honor krönta med en kvist av krondill. Den traditionella kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer.
Kräftans vänkrets inspirerar till att låta denna röda delikatess få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelser. För den som vill förgylla festen med doft och smak av hembakat bröd erbjuds spännande alternativ. I boken finns också recept på olika smårätter som passar utmärkt som sällskap till kräftan, liksom tips till den som vill prova att krydda sin egen snaps.
Stefan Bjur är kocken som skapat recepten i den här boken. Han är en erfaren matkreatör och kökschef med restauranger som Grythyttans Gästgivaregård, Grand Hôtel, Den Gyldene Freden och Restaurang Gourmet på meritlistan. Med förankring i det klassiska köket, känsla för det moderna och inspiration av det nya har han genom åren medverkat i många böcker. Stefan är idag kökschef på First Hotel.
Hélène Bodin är författare och mediaproducent som gärna arbetar med både fakta och flärd. Hon har under mer än tjugo år producerat information, utbildning och underhållning som uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. För sin bok Ångkoka fick hon 2003 Måltidsakademiens pris för bästa kokbok i kategorin speciallitteratur.
B Wahlströms Första 9132330812 -
Kräftans vänkrets
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 125 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330812
- Titel
- Kräftans vänkrets
- Författare
- Hélèné Bodin - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och högst upp tronar de stinnaste av honor krönta med en kvist av krondill. Den traditionella kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer.
Kräftans vänkrets inspirerar till att låta denna röda delikatess få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelser. För den som vill förgylla festen med doft och smak av hembakat bröd erbjuds spännande alternativ. I boken finns också recept på olika smårätter som passar utmärkt som sällskap till kräftan, liksom tips till den som vill prova att krydda sin egen snaps.
Stefan Bjur är kocken som skapat recepten i den här boken. Han är en erfaren matkreatör och kökschef med restauranger som Grythyttans Gästgivaregård, Grand Hôtel, Den Gyldene Freden och Restaurang Gourmet på meritlistan. Med förankring i det klassiska köket, känsla för det moderna och inspiration av det nya har han genom åren medverkat i många böcker. Stefan är idag kökschef på First Hotel.
Hélène Bodin är författare och mediaproducent som gärna arbetar med både fakta och flärd. Hon har under mer än tjugo år producerat information, utbildning och underhållning som uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. För sin bok Ångkoka fick hon 2003 Måltidsakademiens pris för bästa kokbok i kategorin speciallitteratur.
B Wahlströms 1 9132330812 -
Kräftans vänkrets
Inbunden med omslag.
Nyskick. B. Wahlströms 2004. - Den traditionells kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer. Låt dem få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelse läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330812
- Titel
- Kräftans vänkrets
- Författare
- Hélèné Bodin - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och högst upp tronar de stinnaste av honor krönta med en kvist av krondill. Den traditionella kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer.
Kräftans vänkrets inspirerar till att låta denna röda delikatess få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelser. För den som vill förgylla festen med doft och smak av hembakat bröd erbjuds spännande alternativ. I boken finns också recept på olika smårätter som passar utmärkt som sällskap till kräftan, liksom tips till den som vill prova att krydda sin egen snaps.
Stefan Bjur är kocken som skapat recepten i den här boken. Han är en erfaren matkreatör och kökschef med restauranger som Grythyttans Gästgivaregård, Grand Hôtel, Den Gyldene Freden och Restaurang Gourmet på meritlistan. Med förankring i det klassiska köket, känsla för det moderna och inspiration av det nya har han genom åren medverkat i många böcker. Stefan är idag kökschef på First Hotel.
Hélène Bodin är författare och mediaproducent som gärna arbetar med både fakta och flärd. Hon har under mer än tjugo år producerat information, utbildning och underhållning som uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. För sin bok Ångkoka fick hon 2003 Måltidsakademiens pris för bästa kokbok i kategorin speciallitteratur.
9132330812 -
Kräftans vänkrets
Inbunden bok. B.Wahlströms. 2004. 125 s. Inbunden. 24x24cm. 800 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330812
- Titel
- Kräftans vänkrets
- Författare
- Hélèné Bodin - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och högst upp tronar de stinnaste av honor krönta med en kvist av krondill. Den traditionella kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer.
Kräftans vänkrets inspirerar till att låta denna röda delikatess få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelser. För den som vill förgylla festen med doft och smak av hembakat bröd erbjuds spännande alternativ. I boken finns också recept på olika smårätter som passar utmärkt som sällskap till kräftan, liksom tips till den som vill prova att krydda sin egen snaps.
Stefan Bjur är kocken som skapat recepten i den här boken. Han är en erfaren matkreatör och kökschef med restauranger som Grythyttans Gästgivaregård, Grand Hôtel, Den Gyldene Freden och Restaurang Gourmet på meritlistan. Med förankring i det klassiska köket, känsla för det moderna och inspiration av det nya har han genom åren medverkat i många böcker. Stefan är idag kökschef på First Hotel.
Hélène Bodin är författare och mediaproducent som gärna arbetar med både fakta och flärd. Hon har under mer än tjugo år producerat information, utbildning och underhållning som uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. För sin bok Ångkoka fick hon 2003 Måltidsakademiens pris för bästa kokbok i kategorin speciallitteratur.
9132330812 -
Att göra videoprogram
Inbunden bok. Natur och Kultur. 1990. 137 s. Inbunden. Kartonnage. 23,5x17,5cm. 411 gram.
Nära nyskick. (18).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127021319
- Titel
- Bodin-Ahlen/Att göra videoprogram
- Författare
- Bodin-Ahlen
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1990
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 410 g
- Språk
- Svenska
9127021319 -
Stressboken
Häftad bok. Zenario. första uppl. 2001. 120 s. Häftad. 21x21cm. 420 gram.
Mycket gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197422177
- Titel
- Stressboken
- Författare
- Bodin, Hélène
- Förlag
- Mixoft Zenario Sweden AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 210 x 210 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 419 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den holistiska livssynen där sammanhangen är viktigare än enskilda händelser och sjukdomssymptom, är en värdefull plattform för att hantera vår tids folksjukdom - stress.
Stressboken erbjuder inte några mirakellösningar men ger en grund för att uppfatta och tolka kroppens signaler, och idéer om hur vi på kort och lång sikt kan styra våra liv i en harmonisk och utvecklande riktning.
Stressboken är en inspirationsbok och inte en instruktionsbok. Den ger oss idéer om hur vi kan påverka våra liv både privat och på jobbet. Den tid vi förfogar över är begränsad och vi är skyldiga oss själva att förvalta den väl.
水 vatten
木 trä
火 eld
土 jord
全 metall
9197422177 -
Kräftans vänkrets
Inbunden bok. B Wahlströms. 2004. 125 s. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. kräft.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Kräftans vänkrets
Inbunden bok. B. Wahlströms förlag, Stockholm. 2004. 125 s. Inbunden. 24x24cm. 805 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och hög läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330812
- Titel
- Kräftans vänkrets
- Författare
- Hélèné Bodin - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och högst upp tronar de stinnaste av honor krönta med en kvist av krondill. Den traditionella kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer.
Kräftans vänkrets inspirerar till att låta denna röda delikatess få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelser. För den som vill förgylla festen med doft och smak av hembakat bröd erbjuds spännande alternativ. I boken finns också recept på olika smårätter som passar utmärkt som sällskap till kräftan, liksom tips till den som vill prova att krydda sin egen snaps.
Stefan Bjur är kocken som skapat recepten i den här boken. Han är en erfaren matkreatör och kökschef med restauranger som Grythyttans Gästgivaregård, Grand Hôtel, Den Gyldene Freden och Restaurang Gourmet på meritlistan. Med förankring i det klassiska köket, känsla för det moderna och inspiration av det nya har han genom åren medverkat i många böcker. Stefan är idag kökschef på First Hotel.
Hélène Bodin är författare och mediaproducent som gärna arbetar med både fakta och flärd. Hon har under mer än tjugo år producerat information, utbildning och underhållning som uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. För sin bok Ångkoka fick hon 2003 Måltidsakademiens pris för bästa kokbok i kategorin speciallitteratur.
9132330812 -
Kräftans vänkrets
Inbunden bok. B Wahlström. 2004. 125 s. Inbunden. 24x24cm. 810 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330812
- Titel
- Kräftans vänkrets
- Författare
- Hélèné Bodin - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sensommarkvällen är ljummen, de kulörta lyktorna lyser och i bakgrunden hörs tonerna av Sjösala vals. Det obligatoriska sånghäftet och iskylda nubbeglas väntar på gästerna. På bordet står ett stort fat med kräftor och högst upp tronar de stinnaste av honor krönta med en kvist av krondill. Den traditionella kräftskivan i all ära men dessa delikatesser erbjuder så mycket mer.
Kräftans vänkrets inspirerar till att låta denna röda delikatess få sällskap av fler spännande smaker utöver dill och kummin. Låt det spanska, asiatiska eller indiska köket locka fram nya smakupplevelser. För den som vill förgylla festen med doft och smak av hembakat bröd erbjuds spännande alternativ. I boken finns också recept på olika smårätter som passar utmärkt som sällskap till kräftan, liksom tips till den som vill prova att krydda sin egen snaps.
Stefan Bjur är kocken som skapat recepten i den här boken. Han är en erfaren matkreatör och kökschef med restauranger som Grythyttans Gästgivaregård, Grand Hôtel, Den Gyldene Freden och Restaurang Gourmet på meritlistan. Med förankring i det klassiska köket, känsla för det moderna och inspiration av det nya har han genom åren medverkat i många böcker. Stefan är idag kökschef på First Hotel.
Hélène Bodin är författare och mediaproducent som gärna arbetar med både fakta och flärd. Hon har under mer än tjugo år producerat information, utbildning och underhållning som uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt. För sin bok Ångkoka fick hon 2003 Måltidsakademiens pris för bästa kokbok i kategorin speciallitteratur.
9132330812 -
Att göra videoprogram
Inbunden bok.
Gott skick. Natur och Kultur. 1 uppl. 1990. 137 s. Inbunden. 410 gram. Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127021319
- Titel
- Bodin-Ahlen/Att göra videoprogram
- Författare
- Bodin-Ahlen
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1990
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 410 g
- Språk
- Svenska
9127021319 -
Kräftans vänkrets.
Wahlströms 2004. 126 sid. Inbunden med omslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn