-
Att laga kött
Häftad bok. Sveriges slakteriförbund . 1968. 83 sidor.
Gott skick. publ. av Sveriges slakteriförbund och framställd i samarbete med Jordbrukets provkök
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSveriges slakteriförbund -
Ny mat för fyra årstider : en receptsamling f...
Inbunden bok. Stockholm : LT. 1977.
Gott skick. Något snedläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136010847
- Titel
- Ny mat för fyra årstider : en receptsamling från Jordbrukets provkök
- Författare
- Jordbrukets provkök.
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Stockholm : LT 9136010847 -
Matlagningstermer - provköken förklarar
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1995. 88 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153417125
- Titel
- Matlagningstermer - provköken förklarar
- Författare
- ICA Provkök - KF - Jordbrukets provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagningstermer tar upp inte mindre än 400 olika begrepp inom matlagning. Varje uppslagsord förklaras på ett enkelt och lättfattligt sätt. Koka ihop, fräsa, konservera, jäsa och eftersteka har t ex ibland fått olika förklaringar i ett recept, beskrivning eller när man skriver om livsmedel. Denna ordlista råder bot på detta och ger en enhetlig förklaring på samtliga begrepp. ICA Provkök, Jordbrukets Provkök och KF:s Provkök har inventerat all tänkbar litteratur inom mat och livsmedel för att kunna sammanställa denna matordlista som ska vara ett bra hjälpmedel för alla som undervisar och skriver om mat och för alla som är allmänt matintresserade. Uppslagsorden finns också översatta på engelska. Streckteckningar.
Ica Bokförlag 9789153417125 -
Matlagningstermer - provköken förklarar
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 1995. 88 sidor.
Nyskick. Förlagets dek.laminatbd.. Illustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153417125
- Titel
- Matlagningstermer - provköken förklarar
- Författare
- ICA Provkök - KF - Jordbrukets provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagningstermer tar upp inte mindre än 400 olika begrepp inom matlagning. Varje uppslagsord förklaras på ett enkelt och lättfattligt sätt. Koka ihop, fräsa, konservera, jäsa och eftersteka har t ex ibland fått olika förklaringar i ett recept, beskrivning eller när man skriver om livsmedel. Denna ordlista råder bot på detta och ger en enhetlig förklaring på samtliga begrepp. ICA Provkök, Jordbrukets Provkök och KF:s Provkök har inventerat all tänkbar litteratur inom mat och livsmedel för att kunna sammanställa denna matordlista som ska vara ett bra hjälpmedel för alla som undervisar och skriver om mat och för alla som är allmänt matintresserade. Uppslagsorden finns också översatta på engelska. Streckteckningar.
Ica Bokförlag 1 9789153417125 -
FYRA ÅRSTIDERS MAT En samling av de bästa mat...
Inbunden bok. LT:s Förlag. 1974. 112 sidor.
Mycket gott skick. Pärmen delvis gulnad. 30 x 21,5
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLT:s Förlag -
Ny mat för fyra årstider : en receptsamling f...
Inbunden bok. LT. 1977. 133 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136010847
- Titel
- Ny mat för fyra årstider : en receptsamling från Jordbrukets provkök
- Författare
- Jordbrukets provkök.
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
LT 9136010847 -
Matlagningstermer - provköken förklarar
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 1995. 88 sidor.
Mycket gott skick. Förlag: Ica Bokförlag,
Upplaga: 1,
Utgivningsdatum: 1995-04-01, Omfång: 88 sidorInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153417127
- Titel
- Matlagningstermer - provköken förklarar
- Författare
- ICA Provkök - KF - Jordbrukets provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagningstermer tar upp inte mindre än 400 olika begrepp inom matlagning. Varje uppslagsord förklaras på ett enkelt och lättfattligt sätt. Koka ihop, fräsa, konservera, jäsa och eftersteka har t ex ibland fått olika förklaringar i ett recept, beskrivning eller när man skriver om livsmedel. Denna ordlista råder bot på detta och ger en enhetlig förklaring på samtliga begrepp. ICA Provkök, Jordbrukets Provkök och KF:s Provkök har inventerat all tänkbar litteratur inom mat och livsmedel för att kunna sammanställa denna matordlista som ska vara ett bra hjälpmedel för alla som undervisar och skriver om mat och för alla som är allmänt matintresserade. Uppslagsorden finns också översatta på engelska. Streckteckningar.
Ica Bokförlag 1 9153417127 -
NY MAT FÖR FYRA ÅRSTIDER - RECEPTSAMLING
Inbunden bok.
Mycket gott skick. LTs FÖRLAG. 1977. 133 s. Inbunden. 450 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136010847
- Titel
- Ny mat för fyra årstider : en receptsamling från Jordbrukets provkök
- Författare
- Jordbrukets provkök.
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
9136010847 -
Fyra årstiders mat. En samling av de bästa ma...
112 s. ill. 1974. Klotbd. Bortrivet försättsblad, reva i titelsid, liten skada vid inre marg, första bladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn