-
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9146200223 -
Richard Juhlin champagne guide
Häftad bok. Richard Juhlin Publishing. 2008. 459 sidor.
ISBN 7350044691232
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing 7350044691232 -
Champagne Guide
Häftad bok. Richard Juhlin Publishing AB. 2008. 460 sidor.
ISBN 9789163331916
Mycket gott skick. Troligtvis oläst. Lätt bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing AB 9789163331916 -
En doft av champagne : 8000 provade och betyg...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 400 sidor.
Nära nyskick. Fin dock lätta hanteringspår baksida av pärm, se bild .
Propert använd överstrykningspenna på ett fåtal sidor. Något vågig de första sidorna.
Referensverk … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245646
- Titel
- En doft av champagne : 8000 provade och betygsatta champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 281 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner – och producenterna som ligger bakom dem – är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Bonnier Fakta 9789174245646 -
Champagne guide
Inbunden bok. Richard Juhlin Publishing AB. 2008. 461 sidor.
ISBN 9789163331916
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
Richard Juhlin is renowned as the world's top champagne expert. This is his personal, updated selection of more than 6 500 champagnes, which he has tasted, assessed and classified using a points system. Richard Juhlin´s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing AB 9789163331916 -
Champagne : guide
Häftad bok. Lidingö : Richard Juhlin Publishing. 2008.
Mycket gott skick. Pärmens utsida är lite böjd, insidan hel och ren
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163331909
- Titel
- Champagne : guide
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Lidingö : Richard Juhlin Publishing
- Språk
- Svenska
Lidingö : Richard Juhlin Publishing 9789163331909 -
4000 Champagnes
Inbunden bok. Thames & Hudson Ltd. 2004. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9782080304704
- Titel
- 4000 Champagnes
- Författare
- Richard Juhlin
- Förlag
- Thames & Hudson Ltd.
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 283 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 2268 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- For three centuries, Champagne has been synonymous with luxury, frivolity, and elegance. A Champagne can be so many things - charming and airy, penetrating and intense, or elegant and subtly sensual. In its youth it can be sensational and when properly aged it is often deep and thought-provoking. A bewitching, sophisticated wine, it deserves to be consumed with appreciation and understanding.
4000 Champagnes is an open invitation to get to know this wine better. Richard Juhlin writes with authority and passion about the history of the wines of Champagne, methods ancient and modern, growing conditions, food matches, how to read a Champagne label, sparkling wines from around the world, a tour of the towns and villages of the region, and world-famous Champagne lovers such as Winston Churchill, James Bond, and Marilyn Monroe. The largest and groundbreaking part of the book is made up of over 4000 tastings in which the author describes each Champagne house and allots a score of 1 to 100 for each of the wine he tasted. The book also includes useful addresses, the author's "100 Best Champagnes," Champagne statistics, and an indispensable glossary, making 4000 Champagnes the ultimate guide to this effervescent drink.
Thames & Hudson Ltd. 9782080304704 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Champagne guide
Häftad bok. Richard Juhlin publishing. 2008. 461 sidor.
ISBN 7350044691232
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin publishing 7350044691232 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Referensverk av experten.
Storformat
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146200222
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9789146200222 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Lika fin som när du köper den i bokhandeln - dessutom dedikerad på sid.4 av författaren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9146200223 -
En doft av champagne : 8000 provade och betyg...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 399 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243086
- Titel
- En doft av champagne : 8000 provade och betygsatta champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 258 x 327 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 3760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner – och producenterna som ligger bakom dem – är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Bonnier Fakta 9789174243086 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146200222
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9789146200222 -
2000 Champagnes.
Gott skick. Methusalem 1999. 344 Colour photo illustrated. 30x20 cm. Publisher's boards with d/j. ISBN 9163062607.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163062607
- Titel
- 2000 Champagnes
- Författare
- Juhlin, Richard - Taggart-Holland, Peter - Allan, Pål - Berg, Joel - Bergentz, Pelle - Foster, Keith
- Förlag
- Solna : Methusalem
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- English
9163062607 -
2000 Champagnes
Inbunden bok. Solna : Methusalem. 1997. 344 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Dedikation se bild. H2b
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163062607
- Titel
- 2000 Champagnes
- Författare
- Juhlin, Richard - Taggart-Holland, Peter - Allan, Pål - Berg, Joel - Bergentz, Pelle - Foster, Keith
- Förlag
- Solna : Methusalem
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- English
Solna : Methusalem 9163062607 -
Champagne Magnum Opus
Inbunden bok. Mondial. 2021.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// »Jag har älskat champagne så länge jag kan minnas. Champagne kan vara så gott att fiender sluter fred med varandra. Champagne kan få klockor att stanna och champagne kan få livströtta uppgivna individer att kvittra om livets storhet. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180021029
- Titel
- Champagne Magnum Opus
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2021
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1249 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Jag har älskat champagne så länge jag kan minnas. Champagne kan vara så gott att fiender sluter fred med varandra. Champagne kan få klockor att stanna och champagne kan få livströtta uppgivna individer att kvittra om livets storhet. Den perfekta champagnen är bubblande lycka i ett glas.«Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki. Mått: 185*245 mm.*Denna bok utkommer också i en begränsad deluxeutgåva. Den är nästan dubbelt så stor, tryckt i ett exklusivt grönt kartonnage och placerad i en gyllene bokkassett. *Guldägget för bästa förpackningsdesign 2022Best French Wine Book i Gourmand Awards 2022Wine Author of the Year i Gourmand Awards 2022Bästa vinbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2022
Mondial 9789180021029 -
Champagneguide
Inbunden bok. Richard Juhlin Publishing AB. 461 sidor.
ISBN 9789163331916
Nyskick. PRESENTSKICK.
OBS! Boken är på engelska.
Richard Juhlin is renowned as the world´s top champagne expert. This is his personal, updated selection of more than 6 500 champagnes, which he has tasted, assessed and classified using a points system. Richard J läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing AB 9789163331916 -
Champagne Guide
Inbunden bok.
ISBN 9789163331916
Mycket gott skick. Richard Juhlin publishing. uppl.1. 2008. 460 s. Flexband. 12,5 x 19,5cm. Ryggens nedkant något stött. Inlagan i nyskick.. Engelsk text. Rikt illustrerad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789163331916 -
2000 Champagnes
Inbunden bok. Solna : Methusalem. 1997. 344 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
Boken är på engelska.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163062607
- Titel
- 2000 Champagnes
- Författare
- Juhlin, Richard - Taggart-Holland, Peter - Allan, Pål - Berg, Joel - Bergentz, Pelle - Foster, Keith
- Förlag
- Solna : Methusalem
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- English
Solna : Methusalem 9163062607 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2 uppl. 2002. 552 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 2 9146200223 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163331909
- Titel
- Champagne : guide
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Lidingö : Richard Juhlin Publishing
- Språk
- Svenska
Richard Juhlin Publishing 9789163331909 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
2000 Champagnes
Inbunden bok. Solna : Methusalem. 1997.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. På engelska. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163062607
- Titel
- 2000 Champagnes
- Författare
- Juhlin, Richard - Taggart-Holland, Peter - Allan, Pål - Berg, Joel - Bergentz, Pelle - Foster, Keith
- Förlag
- Solna : Methusalem
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- English
Solna : Methusalem 9163062607 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Champagne guide
Inbunden bok. Richard Juhlin Publishing AB. 2008. 461 sidor.
ISBN 9789163331916
Nära nyskick. Mjuka pärmar. Engelsk text.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing AB 9789163331916 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustr. - välaktat ex i nära nyskick /nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146200222
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9789146200222 -
Operakällaren : Operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Tjock bok med fantastiskt fina foton blandat med fakta om Operakällarens långa historia. Många stora matrelaterade händelser har ägt rum just där.
Titta gärna efter mer innan du avslutar ordern. Det finns både annat om Stockholms historia och fler mat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEGET 9789163331916
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn