-
HELT NATURLIGT MAT MED LÅGT GI
Inbunden bok. DN. 2004. 158 s. Inbunden. 762 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. VILL GÄRNA SÄLJA FLER BÖCKER TILL DIG, SÅ TITTA PÅ MINA ÖVRIGA ANNONSER..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9789175885230 -
Helt naturligt, mat med lågt GI
Inbunden bok. DN bokförlag. 2004. 160 s. Inbunden. dekorerat förlagsband m skyddsomslag. 25x20cm. 800 gram.
Gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Catherine Schück kock matskribent och licencierad kost rådgivare ha rmånga bra åskiter aóm vad man skall äta för att må bra och det skall var Gött att leva . Här finns massor av bra recept och inspiration för ett g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Helt naturligt. Mat med lågt GI
Bokförlaget DN. 2004. 158 s.
Mycket gott skick. Omslaget är något defekt på övre kanten, med veck.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
DN, 2004 Inbunden, skyddsomslag, 158s. 25x20cm, 772g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick. ISBN 9175885239. Mat med lågt GI
Cathrine Schück berättar enkelt, klart och okomplicerat om hur hon själv helst äter och delar med sig av de bästa recepten. I dem ingår fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt. Mat med lågt GI.
158 sid. 2004. Rikt illustr. Inbunden, skyddsomslag, nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Helt naturligt, mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 158 s. Inbunden. förlagsband.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt. Mat med lågt GI.
2004. illustr. 158 sid. Fint förlagsklotband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt. Mat med lågt GI.
Bokförlaget DN. 2004. 158 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x25 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget DN -
Helt naturligt. Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 158 s. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Helt naturligt Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN.. 1:a uppl. 2004. 158 s. Inbunden. 25x19,5cm. 760 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt. Mat med lågt GI.
Bokförlaget DN. 2004. 158 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x25 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget DN -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn