-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174245257
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta 9789174245257 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789134506497
- Titel
- Bonniers stora kokbok
- Författare
- Westergren, Björn - Hedström, Åke - Holgersson, Werner
- Förlag
- Stockholm : Bonnier fakta
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier fakta 9789134506497 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Alba. 1993. 312 sidor.
Mycket gott skick. Baskokbok för alla som tycker om mat. Många recept och arbetsbilder som visar handgreppen och den färdiga maten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134513419
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Alba 9789134513419 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789134512726
- Titel
- Bonniers nya kokbok
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Alba 9789134512726 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2010. 671 sidor.
Mycket gott skick. Förlagsband med rygg i skinn, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240740
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland - Valentin, Kristina - Hagberg, Stina - Nybacka, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 282 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnermark, Berit Paulsson
Bonnier Fakta 1 9789174240740 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 319 sidor.
Mycket gott skick. Oanvänd bok. Svaga förslitningar hörn och rygg
Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245257
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta 9789174245257 -
Bonniers stora kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier : Åhlén [distributör. 1990. 626 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Som nyskick, en halv cm intryckt på främre pärmsidans nedre kant; för övrigt ser den oläst ut.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134511491
- Titel
- Bonniers stora kokbok
- Författare
- Westergren, Björn - Hedström, Åke - Holgersson, Werner
- Förlag
- Stockholm : Bonnier : Åhlén [distributör
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier : Åhlén [distributör 9789134511491 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 319 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245257
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta 9789174245257 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. 1981.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Samma frakt oavsett hur mycket du handlar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers
-
Bonniers Kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1968. 678 sidor.
Hyggligt skick. Boken är sliten utvändigt. Inlagan är hel och ren. Foto: Kerstin Bernhard.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers Förlag -
Bonniers stora kokbok
Inbunden bok. Bonniers. 1983. 626 sidor.
Mycket gott skick. . Den stora svenska grundboken. Utförliga beskrivningar av råvaror, hur man handlar rätt, förvarar och tillagar. Lämpliga arbetsredskap. Konservering av bär, frukt och grönsaker. Menyer för olika tillfällen. Recept av alla slag: vardagsnära recept, festre läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134506497
- Titel
- Bonniers stora kokbok
- Författare
- Westergren, Björn - Hedström, Åke - Holgersson, Werner
- Förlag
- Stockholm : Bonnier fakta
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Bonniers 9789134506497 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhlens 9789134515444
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Bonniers stora kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier fakta. 1985. 626 sidor.
Nära nyskick. Ingen ägarskrift eller annat. Portot gäller oavsett hur många böcker ni köper av oss; Anthon Klipp & Konsult här på Bokbörsen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134506497
- Titel
- Bonniers stora kokbok
- Författare
- Westergren, Björn - Hedström, Åke - Holgersson, Werner
- Förlag
- Stockholm : Bonnier fakta
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier fakta 9789134506497 -
Bonniers stora kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Alba : Åhlén [[distributör]. 1993.
Gott skick. Nött omslag, mindre skda på övre delen ryggen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134515420
- Titel
- Bonniers stora kokbok
- Författare
- Westergren, Björn - Hedström, Åke - Holgersson, Werner
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba : Åhlén [[distributör]
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Alba : Åhlén [[distributör] 9789134515420 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9100112844 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Alba. 1 uppl. 1993. 312 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134513418
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Bonnier Alba 1 9134513418 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad. Inköpsdaterad främre fribladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Bonniers nya kokbok : [1000 moderna recept] :...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier : [Åhlén-varuhusen] [[distributör]. 1987. 400 sidor.
Gott skick. namnad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134509321
- Titel
- Bonniers nya kokbok : [1000 moderna recept] : [hej mat]
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Bonnier : [Åhlén-varuhusen] [[distributör]
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier : [Åhlén-varuhusen] [[distributör] 9134509321 -
Bonniers stora kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier fakta. 1985. 626 sidor.
Nära nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken. Ursprung: Namnetikett
En fräsch och fläckfri grundkokbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134506497
- Titel
- Bonniers stora kokbok
- Författare
- Westergren, Björn - Hedström, Åke - Holgersson, Werner
- Förlag
- Stockholm : Bonnier fakta
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier fakta 9134506497 -
Bonniers kokbok : hej mat!
Inbunden bok. Stockholm : Stora romanklubben. 1987. 173 sidor.
Mycket gott skick. En gammal hederlig kokbok med massor av recept och information om råvaror.
OBS! Du vet väl om att du kan handla fler böcker i samma varukorg för ett fraktpris? Besök gärna min sida Agneta69 och se vilka fler böcker jag har, finns många böcker i olika gen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100485918
- Titel
- Bonniers kokbok : hej mat!
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Stora romanklubben
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Stockholm : Stora romanklubben 9100485918 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok.
Gott skick. Bonnier Fakta. uppl.1. 2015. 319 s. skav på pärm i hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245257
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
9789174245257 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok.
ISBN 9789186187545
Gott skick. Bonniers. uppl.1. 2013. 319 s. mindre bruksslitage, skav i hörn på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789186187545 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174247688
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 186 x 252 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1531 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
9789174247688 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok.
Gott skick. Bonnier Fakta. 2018. 671 s. brukssltage, riss och skav på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247688
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 186 x 252 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1531 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
9789174247688 -
Bonniers nya kokbok : [1000 moderna recept] :...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier : [Åhlén-varuhusen] [[distributör]. 1987.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Välbehållen kokbok. En baskokbok för alla.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134509321
- Titel
- Bonniers nya kokbok : [1000 moderna recept] : [hej mat]
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Bonnier : [Åhlén-varuhusen] [[distributör]
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier : [Åhlén-varuhusen] [[distributör] 9134509321
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn