-
Pasta
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2006. 101 sidor.
Mycket gott skick. Lättare spår av hantering finns, men överlag är boken i mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234102
- Titel
- Pasta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 101 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 231 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla älskar pasta! Suverän till vardags och oslagbar vid festliga tillfällen.Att bjuda på pasta och ett glas vin i all enkelhet känns trevligt och opretentiöst. Pasta smaksatt med olivolja, fräscha färska örter, grönsaker, rotfrukter och frukt är både nyttigt och fantastiskt gott! Många av Lena Söderströms recept är vegetariska och går utmärkt att kombinera med kött, fågel eller fisk.Dessutom pastarecept från 10 av Sveriges bästa kockar. De som vunnit den mest prestigefyllda kocktävlingen Årets kock och fått Mejerimedalj: Markus Aujulay, Mikael Björklund, Stefan Eriksson, Fredrik Eriksson, Andreas Hedlund, Stefan Karlsson, Gert Klötzke, Christer Lingström, Roland Persson och Peter Skogström.
Bokförlaget Semic 1 9789155234102 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137111531
- Titel
- Pasta pasta!
- Författare
- Hensley, Jim
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 272 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 521 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För den som tycker om god mat men har ont om tid passar pasta perfekt. Här presenteras 71 olika pastarätter på ett ömsint och förföriskt sätt. De vackra matbilderna, den snygga layouten och de kärleksfullt återgivna miljöerna väcker lusten att pröva de variationsrika recepten. Det finns minst en pastarätt för varje tillfälle ¿ och hemligheten är: enkla, men utsökta, råvaror. Vad sägs om linguine med gorgonzola och prosciutto crudo, pappardelle med kycklingbolognese eller hot & sour scampipasta? Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har rest till Italien och låtit sig inspireras ¿ de har luktat, smakat och fotograferat. Varsågoda, laga, ät och njut!
Bokförlaget Forum 9137111531 -
Pasta vid spisen
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1999. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100569348
- Titel
- Pasta vid spisen
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9100569348 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113114798
- Titel
- Darling pasta
- Författare
- Wood, Sofia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 609 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Sofia Wood är pasta en kärlekshandling. Precis som i succéböckerna Chez Wood och Vinter hos Wood ryms här både hennes mest omsorgsfulla mathantverk och bästa snabblösningar.
Hon är övertygad om att det finns en perfekt pastarätt för varje tillfälle, stort som litet. Ibland är det handgjord pasta och långkok, ibland lyxigt och speciellt och ibland bara fyra ingredienser du redan har hemma, färdigt på 15 minuter. Hemma hos Sofia serveras det pasta på nyårsafton såväl som till en blek vardag som förtjänar bättre.
I Darling pasta bjuder hon på sina allra bästa tips samt recept för åtta specifika tillstånd, till exempel stunder av kärlek, trötthet eller längtan, som de flesta av oss befunnit oss i och med största sannolikhet kommer att återkomma till. Boken rymmer inte en oändlig mängd rätter utan bygger på en övertygelse om att det är just dessa 35 perfekta rätter vi alla behöver i vår repertoar för att göra livet både godare och roligare.
Norstedts 1 9789113114798 -
Smått och gott på kökshyllan Pasta
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132328664
- Titel
- Smått och gott på kökshyllan Pasta
- Författare
- Tom Bridge
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 122 x 149 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smått och gott på kökshyllan är en kokboksserie i åtta volymer med mat från jordens alla hörn - innehållande ca 120 recept per volym
Vill du bli inspirerad att laga nya, spännande pastarätter? Här presenteras allt från orientaliska nudlar till ett överflöd av italienska specialiteter. Välj mellan pasta med kött, fågel eller fisk, pastasoppor, förrätter, smårätter och till och med efterrätter som baserar sig på pasta.
B Wahlströms 1 9132328664 -
Darling pasta
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2021. 155 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK – OLÄST - OBLÄDDRAD
För Sofia Wood är pasta en kärlekshandling. Precis som i succéböckerna Chez Wood och Vinter hos Wood ryms här både hennes mest omsorgsfulla mathantverk och bästa snabblösningar.
Hon är övertygad om at läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113114798
- Titel
- Darling pasta
- Författare
- Wood, Sofia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 609 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Sofia Wood är pasta en kärlekshandling. Precis som i succéböckerna Chez Wood och Vinter hos Wood ryms här både hennes mest omsorgsfulla mathantverk och bästa snabblösningar.
Hon är övertygad om att det finns en perfekt pastarätt för varje tillfälle, stort som litet. Ibland är det handgjord pasta och långkok, ibland lyxigt och speciellt och ibland bara fyra ingredienser du redan har hemma, färdigt på 15 minuter. Hemma hos Sofia serveras det pasta på nyårsafton såväl som till en blek vardag som förtjänar bättre.
I Darling pasta bjuder hon på sina allra bästa tips samt recept för åtta specifika tillstånd, till exempel stunder av kärlek, trötthet eller längtan, som de flesta av oss befunnit oss i och med största sannolikhet kommer att återkomma till. Boken rymmer inte en oändlig mängd rätter utan bygger på en övertygelse om att det är just dessa 35 perfekta rätter vi alla behöver i vår repertoar för att göra livet både godare och roligare.
Norstedts 1 9789113114798 -
Mitt Italien : pasta och pizza från norr till...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 188 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dedikation från Glen Strömberg. Se bild. Hdata
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023496
- Titel
- Mitt Italien : pasta och pizza från norr till söder
- Författare
- Strömberg, Glenn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 266 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 907 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömbergs kärleksförklaring till de bästa pizzorna och pastarätterna från Italiens 20 regioner.
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska matprodukter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både tv och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi lära känna något om Italiens 20 regioner och ta del av deras, enligt Glenn, bästa pizzor och pastarätter. Pizzorna presenteras av den italienske världsmästaren i pizzabakning och pastarätterna tas fram i samarbete med Göteborgskocken Mats Nordström. Efterrätter, vin och avec glöms inte bort …
Hela anrättningen spetsas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas bolljonglering i Neapel. Andra som bidrar med sina favoritpizzor och pastor är: Kurre Hamrin, Svennis Eriksson, Klas Ingesson, Martin Dahlin, Tomas Brolin, Kennet Andersson, Stefan Schwarz, Glenn Hysén m.fl.
Norstedts 1 9789113023496 -
Såsbok : [mer än tvåhundra goda såser till kö...
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis : Mejerierna. 1987. 101 sidor.
Nära nyskick. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917486436x
- Titel
- Såsbok : [mer än tvåhundra goda såser till kött, fågel, fisk, skaldjur, pasta, grönsaker, sallad och desserter]
- Författare
- Borssén, Jonas - Appeltofft, Bo - Svenska mejeriernas riksförening
- Förlag
- Stockholm : Atlantis : Mejerierna
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis : Mejerierna 917486436x -
Atlantis nya såsbok : [en samling av spännand...
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. 1995. 79 sidor.
Nyskick. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917486193x
- Titel
- Atlantis nya såsbok : [en samling av spännande såser till kött, fågel, fisk, pasta, grönsaker, sallader och desserter från när och fjärran]
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 917486193x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113031767
- Titel
- Soppor, grytor, pasta & wok
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 141 x 190 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 692 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När hösten är här äter vi gärna rykande heta soppor och grytor, värmande pastarätter och kryddstarka wokrätter. Här finner du recepten.
I den här boken hittar du hopkok från världens alla hörn, med varierande råvaror som fisk, skaldjur, kyckling, kött och grönsaker. Massor av snabba och enkla vardagsrätter men också spännande festrecept, alla framtagna för att värma och lysa upp mörka höstmiddagar.
Norstedts 1 9789113031767 -
Pasta på italienska
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2021. 207 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127172807
- Titel
- Pasta på italienska
- Författare
- Berg, Sara
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 186 x 247 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 798 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Man kan tycka att italienarna har en tjurskallig inställning till pasta. De skulle aldrig laga en carbonara på färsk pasta eller hälla parmesan på skaldjur. Men det handlar inte om att de vill vara besvärliga, utan om att
de i generationer redan ägnat sig åt att prova sig fram till de bästa recepten och de mest användbara teknikerna. Den här boken handlar om pasta. Riktig, italiensk pasta. Om gnocchi lagad av en helgalen kock i Milano, om hemligheten bakom en äkta ragù bolognese och om den liguriska trofien, som nästan ingen längre tillverkar för hand.
I den reviderade upplagan av Pasta på italienska har vi besökt ytterligare två regioner som vurmar lite extra för sin pasta: Marche och Puglia. Boken är en tågresa genom fjorton regioner, från Turin i nordväst till Bari i sydost. På vägen får vi lära oss om olika mjölsorter och när de ska användas, varför man har ägg i degen bara ibland och varför man alltid ska blanda pastan med såsen innan den serveras. Dessutom delar de italienska pastakockarna med sig av sina bästa recept, anpassade för regionens typiska pastasorter. För det finns egentligen ingenting som
heter italiensk pasta, däremot finns det lombardisk, siciliansk och toskansk pasta. Och den gemensamma nämnaren är att den alltid är bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127172807 -
Snabba pasta- & nudelrätter
Inbunden bok. Malmö] : Skandinavisk Press. 1998. 64 sidor.
Mycket gott skick. Passa på att köpa fler böcker av mig till samma fraktpris på min sida Agneta69
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174724541
- Titel
- Snabba pasta- & nudelrätter
- Förlag
- Malmö] : Skandinavisk Press
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Malmö] : Skandinavisk Press 9174724541 -
Stora boken om pasta : så lagar man världens...
Inbunden bok. Parragon. 2011. 320 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Pasta är en av världens mest populära maträtter,inte minst för att den kan varieras så mycket.
Stora boken om pasta är full av aptitretande recept med såväl traditionella som oväntade ingredienser.
Här finns inspiration till massor av spännande pastarä läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781445401430
- Titel
- Stora boken om pasta : så lagar man världens godaste pastarätter
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 277 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1537 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- IStora boken om pastafinns inspiration till massor av spännande pastarätter.
Oavsett om du är ute efter en snabblagad spagettirätt med en enkel vegetarisk sås eller lyxig fylld cannelloni med hemlagad bechamelsås så finns receptet här.
Varför inte pröva att göra egen färsk pasta? Det är enklare än man kan tro - man behöver inte ens en pastamaskin.
Stora boken om pasta är fylld med läckra pastarätter, dessutom får du smarta tips som gör matlagningen till en ren njutning!
Parragon 9781445401430 -
Markus pasta
Häftad bok.
Gott skick. Bearded Lady. uppl.1. 2013. 182 s. mindre bruksslitage, lättare veck i pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623371
- Titel
- Markus pasta
- Författare
- Markus Aujalay
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 684 g
- Språk
- Svenska
9789186623371 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153436560
- Titel
- Viva la pasta!
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 253 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Viva la pasta! - köksbibeln för alla som älskar pasta tar Bo Hagström med oss till pastaköken Italien runt. För även om pastan är Italiens odiskutabla nationalrätt så finns det en enorm variationsrikedom bland recepten. Nästan varenda by har sin egen pastasort, förankrad i lokala traditioner.
Boken inleds med en pastaskola, i vilken Bo Hagström delar med sig av kunskapen han fått genom alla besök i värdshus på den italienska landsbygden. Lär dig hur de olika pastasorterna kommer bäst till sin rätt, hur du vet att pastan är perfekt al dente och hur du lyckas med hemgjord pasta.
Sedan bär det av på en pastaresa från norr till söder, som resulterar i recept med bovetepasta som den lagas i Alperna, spaghetti med kantarellsås från bergsbyarna i centrala Italien och Sophia Lorens napolitanska älsklingsrätt, pasta i citronsås. Recepten varvas med gastronomisk historik och anekdoter. Visste du till exempel att pastasorten mafalde var ett försök att efterlikna prinsessan Mafaldas krusiga hår?
9789153436560 -
Couscous, pasta och paella
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Liten tejpbit
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835785
- Titel
- Couscous, pasta och paella
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 619 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Eja Nilsson, journalist och Sydsvenska Dagbladets matskribent, har länge intresserat sig för matens kulturhistoria och berättar här om matens vägar kring Medelhavet.
Ett hundratal recept från länderna runt Medelhavet ger handfast inspiration för läsare som vill känna dofter och smaker från Medelhavsköken i det egna köket. Här finns rätter från Mellanöstern till Madrik, från Istanbul till Palermo ...
Prisma 1 9789151835785 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113031767
- Titel
- Soppor, grytor, pasta & wok
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 141 x 190 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 692 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När hösten är här äter vi gärna rykande heta soppor och grytor, värmande pastarätter och kryddstarka wokrätter. Här finner du recepten.
I den här boken hittar du hopkok från världens alla hörn, med varierande råvaror som fisk, skaldjur, kyckling, kött och grönsaker. Massor av snabba och enkla vardagsrätter men också spännande festrecept, alla framtagna för att värma och lysa upp mörka höstmiddagar.
Norstedts 1 9789113031767 -
Pasta på italienska : 12 regioner 25 pastasor...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 175 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
Den här boken handlar om pasta. Riktig, italiensk pasta. Om gnocchi lagad av en helgalen kock i Milano, om hemligheten bakom en äkta ragù bolognese och om den genovesiska trofien, som nästan ingen längre vet hur man tillverkar för hand.
Det läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127157071
- Titel
- Pasta på italienska : 12 regioner 25 pastasorter 50 recept
- Författare
- Berg, Sara
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 172 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om pasta. Riktig, italiensk pasta. Om gnocchi lagad av en helgalen kock i Milano, om hemligheten bakom en äkta ragù bolognese och om den genovesiska trofien, som nästan ingen längre vet hur man tillverkar för hand.
Det är en tågresa från Turin i nordväst till Catania i sydost, genom tolv italienska regioner som vurmar lite extra för sin pasta. Vi får lära oss om olika mjölsorter och när de ska användas, varför man har ägg i degen bara ibland och varför man alltid ska blanda pastan med såsen innan den serveras.
Dessutom delar italienska pastakockar med sig av sina bästa recept, anpassade för regionens typiska pastasorter. För det finns egentligen ingenting som heter italiensk pasta, däremot finns det lombardisk, siciliansk och toskansk pasta. Och den gemensamma nämnaren är att den alltid är godast.
Man kan tycka att italienarna har en tjurskallig inställning till pasta. De skulle aldrig laga en carbonara på färskpasta eller hälla parmesan på skaldjur. Men det handlar inte om att de vill vara besvärliga, utan om att de redan ägnat generationer åt att prova sig fram till de bästa recepten och de mest användbara teknikerna.
Sara Berg är frilansjournalist och barista. Hon skriver om mat och kultur för bland andra Sydsvenskan, Expressen, White Paper och Restaurangvärlden. Hon pratar italienska och älskar gnocchi, mozzarella och lambrusco.
"I boken får vi lära oss varför pasta bör blandas med såsen direkt i pannan och vad det är för skillnad på tajarin och spaghetti. Men framför allt får vi riktiga familjerecept. Detta är nästan lika mycket en kokbok som en guidebok till 12 av Italiens 20 regioner."
SvD
"vi lär oss nycklarna till att laga de allra godaste pastarätterna från grunden"
Damernas Värld
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127157071 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186623180
- Titel
- Markus pasta
- Författare
- Markus Aujalay
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 848 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett paket pasta i skafferiet och middagen är räddad!
Med Markus Aujalays lättlagade pastarecept blir det garanterat också en god middag.
Markus pasta har lösningar för dig som snabbt vill svänga ihop något mättande av det som finns hemma. Här finns också recept för de dagar då du njuter av att känna doften från en god gryta som puttrar i godan ro på spisen. Vill du briljera med hemgjord fylld pasta, lagad från grunden, finns recept med förklarande bilder som underlättar.
Markus Aujalay bjuder såväl på klassiker som lasagne, som på en modern asiatisk spaghettisallad med räkor. Barnen gillar pestokryddade kalvfärsbullar med spaghetti, en pasta med blåmusslor i grädde förgyller lördagskvällen och till picknick packar vi korgen med en pastasallad med pesto, tomater och rucola. En god pasta är huvudsaken i fettucine Alfredo och mer av tillbehör i oxragun med rött vin, rökt fläsk och en doft av rosmarin.
Bläddra i boken och res i drömmen till Italiens hjärta med hjälp av Ingvar Erikssons läckra miljöbilder och låt matbilderna inspirera till italiensk matglädje kring grytorna. Markus Aujalay är välkänd kock med Winterviken i Stockholm som hemmaarena och han driver även Fjällpuben i Åre. Till hans meriter hör titeln Årets kock och han har synts i tv både som matlagare i Middagstipset och som domare i Sveriges mästerkock.
Nygren & Nygren 1 9789186623180 -
Båtmat : 40 läckra recept för sjön ( innehåll...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 1:a uppl. 2003. 96 sidor.
Mycket gott skick. Pärm sliten en aning på hörnen och kanter. Bladen med ny skick. Inga anteckningar. Bild till varje recept. 19,7 cm x 19,7 cm. 368 gram. (senare låda20240203-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841335
- Titel
- Båtmat : 40 läckra recept för sjön
- Författare
- Anders Billing
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 377 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Äter man speciell mat när man färdas i båt? Jag ställde mig frågan när jag köpte min första båt.
I livsmedelsbutiken fanns ingen särskild hylla för båtmat,så det blev konserver. Snart var jag less på konservmat. Jag började förfina den med örtkryddor, vitlök, rotfrukter, grönsaker, ja, allt som kunde dölja konservsmaken. Det hela slutade med att jag kastade ut halvfabrikaten och faktiskt började laga min egen båtmat."
I Båtmat hittar du 40 lättlagade och varierade recept på rätter som alla kan lagas i en liten och trång båt på tvålågigt kök. Vad sägs om fårostpaj, kycklingsaltimbocca, thailändsk gryta, eller en svensk klassiker som raggmunk? Alla recept är avsedda för två personer men går lätt att multiplicera. Recepten kräver inte att du redan är en duktig kock.
I boken får du tips om bunkringen före avfärd för att kunna laga god mat fjärran från storköpen, du får goda råd om förvaring och om vilka redskap som bör finnas i båten.
Anders Billing, som står för samtliga recept, har arbetat som kemiingenjör, skogshuggare, filmljudtekniker, musiker och musikrecensent. Han har varit fritidsseglare och matentusiast sedan barnsben.
Folke Johansson, fotograf och filmare, arbetar med spelfilm och dramaserier för SVT. Han är också en passionerad fritidsseglare.
Prisma Bokförlag 1:a 9789151841335 -
One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta oc...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken ONE MORE SLICE tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt ege läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859905
- Titel
- One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken "One more slice" tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt eget surdegsbröd, gör hembakad pizza och man lär sig göra sin egen pasta från grunden. Dessutom är det mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake, brownies & blondies, boulangerie och american pie. Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter.
"One more slice" erbjuder recept som passar året runt till både vardag och kalas. Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Leila bjuder också på massor av tips och läsning för den som vill utvecklas och lära sig smarta knep i köket, oavsett om man är en van hemmabagare eller nybörjare. Med "One more slice" blir du garanterat kung eller drottning i köket!
"Jag är så otroligt stolt över min nya fina kokbok. Vi har plåtat de flesta bilderna i Italien med fantastiskt ljus i superfina miljöer. Jag gjorde min första bakbok A piece of cake med ambitionen att det skulle bli två böcker. Den första skulle inrikta sig mer på söta bakverk som cupcakes, småkakor och tårtor medan den andra skulle bli en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden".
Walter and Books 1 9789197859905 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187161469
- Titel
- Pasta
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 122 x 150 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 364 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läckra recept, inspirerande fotografier och enkla steg-för-steg instruktioner gör både matlagning och bakning simpelt och glädjefyllt.
Pasta måste vara världens mest
användbara gastronomiska uppfinning.
Det är fantastiskt gott, billigt,
näringsrikt och går snabbt och lätt att
tillaga. Det är dessutom mättande och
oerhört mångsidigt. Själva det faktum
att pasta förekommer i så många
former och storlekar gör det ännu mer
intressant, förutom att det är kul att äta
för både barn och vuxna. Fyll skafferiet,
välj dina favoritrecept ur bokens stora
urval och gör det bästa av denna
fantastiska ingrediens.
Nätt format, passar perfekt på hyllan i köket: 119x150 mm.
Tukan Förlag 1 9789187161469 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355063
- Titel
- Zazzis pasta
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok med recept på läckra pastarätter, som pastaknyten med spenatfyllning och valnötssås, ugnsgratinerad pasta med soltorkade tomater och kyckling och mycket annat. Passionen för det italienska köket smittar av sig och Italien känns ständigt närvarande.
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken fungerar även som cateringverksamhet och café. Hon skriver regelbundet i tidningen Matmagasinet och har tidigare bland annat kunnat ses som kock i TV 4. Som 11-åring
kom Alexandra till Sverige tillsammans med
sin italienske pappa och svenska mamma.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
Natur & Kultur 1 9127355063 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174245134
- Titel
- Paolos pizza & pasta
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pizza och pasta är mat som alla älskar. Men det ska inte vara vilka recept som helst – de ska vara italienska. Fråga Paolo. Han vet nämligen att om du använder italienska, genuina recept och bra råvaror så kan du också ställa fram den bästa maten på bordet. Paolo har ätit sig igenom Italien i sin jakt på de bästa italienska recepten. Samtidigt har han sugit i sig kunskap och erfarenheter från kunniga, matlagande italienare, som till exempel sina kära fastrar, pizzabagare och små lokala råvaruproducenter.Efter en stenhård gallring har Paolo samlat sina 45 absolut bästa pizza- och pastarecept. Okomplicerade och snabblagade. Okej, pizzadegen tar sina timmar att jäsa, men så får du också perfekta pizzabottnar garanterat värda sin väntan. Och från mannen som nästan har tomatsås rinnande i sina ådror får du självklart de bästa recepten på äkta napolitanska fyllningar, så att du kan grädda dina egna pizzor med pancetta, mozzarella och basilika, eller kanske ostälskarens dröm med mozzarella, ricotta, taleggio och gorgonzola. Pastarecepten står sig förstås bra i konkurrensen, för vem kan stå emot fusilli med pistagenötter, parmesan, rökt skinka och körsbärstomater eller en lyxig hummerpasta på fredagskvällen? Och dofterna sedan ... Fylliga, runda och aptitretande dofter av smältande ost, lök, vitlök, tomat och basilika.Det märks i Paolos recept att maten är viktig för honom. Eller rättare sagt att den är helt central för honom och hans familj. Mat ska lagas på de bästa recepten, med schysta råvaror, kärlek och respekt. Basta!
Bonnier Fakta 1 9789174245134 -
Pasta & Co.. 75 härliga pastarätter
Inbunden bok.
Nyskick. ICA Förlag. 1998. 63 s. Inbunden. Kartonnage. 28x20cm. NYSKICK!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
- ISBN
- 9789155234102
- Titel
- Pasta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 101 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 231 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla älskar pasta! Suverän till vardags och oslagbar vid festliga tillfällen.Att bjuda på pasta och ett glas vin i all enkelhet känns trevligt och opretentiöst. Pasta smaksatt med olivolja, fräscha färska örter, grönsaker, rotfrukter och frukt är både nyttigt och fantastiskt gott! Många av Lena Söderströms recept är vegetariska och går utmärkt att kombinera med kött, fågel eller fisk.Dessutom pastarecept från 10 av Sveriges bästa kockar. De som vunnit den mest prestigefyllda kocktävlingen Årets kock och fått Mejerimedalj: Markus Aujulay, Mikael Björklund, Stefan Eriksson, Fredrik Eriksson, Andreas Hedlund, Stefan Karlsson, Gert Klötzke, Christer Lingström, Roland Persson och Peter Skogström.
Bokförlaget Semic 1 9789155234102 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186127626
- Titel
- Pasta : över 100 läckra recept
- Författare
- Grönberg, Astrid
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 208 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
Tukan förlag 1 9789186127626 -
Stora boken om pasta : så lagar man världens...
Inbunden bok. Parragon. 2011. 320 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781445401430
- Titel
- Stora boken om pasta : så lagar man världens godaste pastarätter
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 277 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1537 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- IStora boken om pastafinns inspiration till massor av spännande pastarätter.
Oavsett om du är ute efter en snabblagad spagettirätt med en enkel vegetarisk sås eller lyxig fylld cannelloni med hemlagad bechamelsås så finns receptet här.
Varför inte pröva att göra egen färsk pasta? Det är enklare än man kan tro - man behöver inte ens en pastamaskin.
Stora boken om pasta är fylld med läckra pastarätter, dessutom får du smarta tips som gör matlagningen till en ren njutning!
Parragon 9781445401430 -
Pasta och nudlar
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 64 sidor.
Nära nyskick. Se våra andra böcker för samfrakt!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431695
- Titel
- Pasta och nudlar
- Författare
- Ingrid Eliasson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 246 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 389 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillaga pasta och nudlar med smak från fjärran länder till vardags och fest!
COOK är en ny läcker serie matböcker som sticker ut! Formgivning och foton ger serien karaktär och gör att den skiljer sig från mängden. Recepten speglar det ökade intresset för de utländska köken men är anpassade till råvaror och ingredienser som finns i din närbutik!
Boken Pasta och nudlar innehåller ett trettiotal recept med just pasta och nudlar. Varje uppslag har en helsidig bild och en sida där tillagning beskrivs med text i steg för steg. Bilderna är inspirerande och texten pedagogisk. De tydliga och lättlagade recepten ger lust till att ställa sig i köket och göra hemlagat.
Ica Bokförlag 1 9789153431695 -
Såsbok . Mer än tvåhundra goda såser till köt...
Inbunden bok. Atlantis. 1987. 102 sidor.
Nyskick. Något sned i bindningen. Såsbok med recept på 200 olika såser till kött, fågel, fisk, skaldjur, pasta, grönsaker, sallad och desserter. Mycket lätt att följa recepten och lyckas med en utsökt sås!
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Format 30,5x21 läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174864366
- Titel
- Såsbok : [mer än tvåhundra goda såser till kött, fågel, fisk, skaldjur, pasta, grönsaker, sallad och desserter]
- Författare
- Borssén, Jonas - Appeltofft, Bo - Svenska mejeriernas riksförening
- Förlag
- Stockholm : Atlantis : Mejerierna
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Atlantis 9789174864366
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn