-
GRODDAR, ALGER & TOFU
Inbunden bok. HÄLSAböcker, Orsa. Första uppl. 1992. 109 s. Inbunden. 21x14cm. 248 gram.
ISBN 9185506620!
Nära nyskick. Per Frisk skriver: "GRODDAR, ALGER & TOFU är en annorlunda receptbok. Här presenteras ny spännande mat. GRODDAR introducerades i Sverige i slutet av 1970-talet. I Norden har vikingarna använt vissa ALGSORTER under sina sjöresor. TOFU är en traditionell läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9185506620! -
Groddar, alger och tofu
Förlag: Energica Förlag /hälsaböcker/
Utgivningsdatum: 1992-12-01
Bandtyp: kartonnage.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185506621
- Titel
- Groddar, alger och tofu
- Författare
- Frisk Per
- Förlag
- Energica Förlag
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 246 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här presenteras ny spännande mat - först groddar som introducerades i Sverige för snart femton år sedan, samt alger och tofu (som framställs av sojabönor och är till konsistensen inte olik mjuk ost, som man kan skiva eller göra små tärningar av. Alger har använts i Österlandet under många tusen år. I Norden har vikingarna använt vissa algsorter under sina sjöresor. Tofu är en traditionell basföda i många asiatiska länder och har en hög proteinhalt. Gemensamt för dessa födoämnen är dess lätthet att kombinera med annan mat som man är mer van vid. Författaren är chefredaktör vid Tidningen HÄLSA.
9185506621 -
Elisabeths bästa : vegetarisk mat när den är...
Inbunden bok. Lidingö : Hälsa-böcker. 1987. 110 sidor.
Nära nyskick. Hälsa. 1987. laminatband. 21,5x20,5cm. illustrerad,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185506419
- Titel
- Elisabeths bästa : vegetarisk mat när den är som godast
- Författare
- Feurst, Elisabeth - Frisk, Per - Svensson, Eskil
- Förlag
- Lidingö : Hälsa-böcker
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Lidingö : Hälsa-böcker 9185506419 -
Vi och vår jord. The Right Livelihood Award-t...
385 sid. 1989. Inbunden, nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
I hälsans tjänst - Hälsorörelsen och hälsobra...
Inbunden bok. Hälsokostrådets Förlag. 2007. 151 s. Inbunden. 22x25cm. 800 gram.
Mycket gott skick. / Nära nyskick. (Rum 3).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197637503
- Titel
- I hälsans tjänst : hälsorörelsen och hälsobranchens historia
- Författare
- Färnlöf, Åke
- Förlag
- Svensk Egenvård
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 246 x 218 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 784 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Färnlöf, Åke
Ytterligare författare: Svedros, Kurt
Ytterligare författare: Frisk, Per
9789197637503 -
Groddar, Alger & Tofu
1992 HÄLSAböcker. Pappband, 109 sidor, (21x14cm, 250g). Illustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9185506621. Här presenteras ny spännande mat - först groddar som introducerades i Sverige för snart femton år sedan, samt alger och tofu (som framställs av sojabö läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185506621
- Titel
- Groddar, alger och tofu
- Författare
- Frisk Per
- Förlag
- Energica Förlag
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 246 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här presenteras ny spännande mat - först groddar som introducerades i Sverige för snart femton år sedan, samt alger och tofu (som framställs av sojabönor och är till konsistensen inte olik mjuk ost, som man kan skiva eller göra små tärningar av. Alger har använts i Österlandet under många tusen år. I Norden har vikingarna använt vissa algsorter under sina sjöresor. Tofu är en traditionell basföda i många asiatiska länder och har en hög proteinhalt. Gemensamt för dessa födoämnen är dess lätthet att kombinera med annan mat som man är mer van vid. Författaren är chefredaktör vid Tidningen HÄLSA.
9185506621 -
Groddar, Alger & Tofu
1992 HÄLSAböcker. Pappband, 109 sidor, (21x14cm, 250g). Illustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9185506621. Här presenteras ny spännande mat - först groddar som introducerades i Sverige för snart femton år sedan, samt alger och tofu (som framställs av sojabö läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185506621
- Titel
- Groddar, alger och tofu
- Författare
- Frisk Per
- Förlag
- Energica Förlag
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 246 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här presenteras ny spännande mat - först groddar som introducerades i Sverige för snart femton år sedan, samt alger och tofu (som framställs av sojabönor och är till konsistensen inte olik mjuk ost, som man kan skiva eller göra små tärningar av. Alger har använts i Österlandet under många tusen år. I Norden har vikingarna använt vissa algsorter under sina sjöresor. Tofu är en traditionell basföda i många asiatiska länder och har en hög proteinhalt. Gemensamt för dessa födoämnen är dess lätthet att kombinera med annan mat som man är mer van vid. Författaren är chefredaktör vid Tidningen HÄLSA.
9185506621
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn