-
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagsband. Rikt färgillustrerad. Stämpel i bakre snittet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9137122398 -
Nigella Express : gott och snabbt
Inbunden bok. Telegram Bokförlag. 2008. 390 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177387954
- Titel
- Nigella Express : gott och snabbt
- Författare
- Nigella Lawson
- Förlag
- Telegram Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 390 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 251 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1436 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella Lawson lagar mat i expressfart såväl till vardag som till fest.
Nigella Express är Nigellas första bok med betoning på snabbmat, superenkel att tillaga - men ändå ovanligt god. Boken är fylld av recept som går att laga direkt efter jobbet, på helgen när du vill ha tid över till annat eller när du ska bjuda på middag. Inte minst finns här rätter som du kan förbereda på nolltid och sedan ställa in i ugnen medan du tar ett bad eller en drink, pratar i lugn och ro med dina gäster eller hjälper barnen med läxorna.
Telegram Bokförlag 9789177387954 -
Nigella - Kort och gott
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137120690
- Titel
- Nigella - Kort och gott
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 254 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1008 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella Lawson har haft enastående framgångar i England. Hon är en av de bästa och mest inflytelserika av dagens unga brittiska kockar och har sin egen tv-serie, Nigella bites, på Channel 4. Nu är hon redo att erövra våra svenska hjärtan! Nigella Lawson är en livsnjutare, trots att hon förlorat sin familj under tragiska omständigheter. Hennes lyskraft och starka personlighet har tagit den brittiska publiken med storm. När hennes man dog i cancer sörjde hela landet med henne. Man älskar denna vackra, glamorösa och samtidigt vardagsnära kvinna som kan laga mat som ingen annan. Nigella förmedlar en kärlek till kokkonsten och ätandet som får oss alla att längta till köket med alla dess dofter och smaksensationer. Hennes recept är chosefria, originella och enkla att laga till. Nigellas mat är anpassad till dagens livsstil: den går att snabbt dra ihop efter en lång arbetsdag men är också lustfylld att leka fram under veckoslutet tillsammans med barnen och vännerna. Nigella Kort och gott är ljuvlig läsning, rikt illustrerad och lika färgstark som författarinnan själv. Här finns recepten du behöver för tv-kvällen, partyt och bjudmiddagen, samt den ultimata tröst- och skräpmaten. När Nigella Lawson inte lagar mat i tv, skriver hon i Vogue, the Observer och Times Magazine. Hon är författare till två bästsäljande kokböcker: How To Eat och How To be a Domestic Goddess..
Bokförlaget Forum 9789137120690 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. 25,5x20cm.1075gram.Slut på förlaget.[Hylla:12 Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9137122398 -
Fest - Mat för högtid och kalas
Forum, 2005. Inbunden med skyddsomslag, bra bruksskick. Rikligt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137128485
- Titel
- Fest : mat för högtid och kalas
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella Lawson skriver bland annat så här i sitt förord: Att äta är kanske inte allt här i livet, men maten går ändå som en röd tråd genom hela vår tillvaro. Att vara människa är att vilja markera viktiga tilldragelser i livet med att äta viss sorts mat. Fest handlar inte bara om särskilda rätter vid religiösa högtider och festliga tillfällen och hur man tillagar dem, utan också om att mat är vårt sätt att fira allting som betyder något för oss en födelsedag, ett nytt arbete, en bröllopsdag. Mat är vårt sätt att befästa våra relationer till varandra, att hylla livet. Vi människor äter inte alltid samma sorts mat, men viljan att sitta ned och äta tillsammans med familjen och vännerna har vi alla gemensamt. Det är signifikant att man, när man vill samla sina goda vänner omkring sig, ofta gör det vid matbordet. Vad man sedan väljer att bjuda på är av underordnad betydelse. Naturligtvis är maten viktig och recepten jag har samlat här är mina favoriter, men huvudsaken är vad maten uttrycker. Jag är ingen köksdiktator. Jag är intresserad av mat, men hur de olika rätterna ska kombineras får du själv bestämma. Det är du som är basen.Denna nya bok av Nigella omfattar över 250 recept på mat till alla sorters fester, högtider och kalas. Inspirationen till rätterna kommer från hela världen, en del är traditionella och andra är moderna. Här finns alla typer av smårätter, förrätter, fisk- och kötträtter. Dessutom många grönsaksrätter, sallader och efterrätter, kakor och tårtor. Ett avsnitt ägnar hon helt åt chokladkakor och chokladtårtor. Helt oemotståndligt! Boken är illustrerad med många frestande bilder.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker. På svenska finns NIGELLA KORT OCH GOTT (2002) samt NIGELLAS SOMMARMAT (2003). Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet och blivit mycket populär. Eller som Expressen skrev: Oh oh oh, Nigella snart är vi alla Nigellafrälsta, ge bara denna donna ett par veckor med sin förförelsekonst i TV4. Nakne kocken, släng dig i slasken Nigella Lawson är inbjuden till den stora matmässan i Älvsjö i november 2005.
9137128485 -
Fest - Mat för högtid och kalas
Inb. med skyddsomslag. Forum, 2005, 432 sid. Några namn skrivna på det illustrerade försättsbladet. Syns inte så mycket då de smälter in i bilden. Mycket gott skick.
Nigella Lawson skriver bland annat så här i sitt förord: "Att äta är kanske inte allt h läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137128485
- Titel
- Fest : mat för högtid och kalas
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella Lawson skriver bland annat så här i sitt förord: Att äta är kanske inte allt här i livet, men maten går ändå som en röd tråd genom hela vår tillvaro. Att vara människa är att vilja markera viktiga tilldragelser i livet med att äta viss sorts mat. Fest handlar inte bara om särskilda rätter vid religiösa högtider och festliga tillfällen och hur man tillagar dem, utan också om att mat är vårt sätt att fira allting som betyder något för oss en födelsedag, ett nytt arbete, en bröllopsdag. Mat är vårt sätt att befästa våra relationer till varandra, att hylla livet. Vi människor äter inte alltid samma sorts mat, men viljan att sitta ned och äta tillsammans med familjen och vännerna har vi alla gemensamt. Det är signifikant att man, när man vill samla sina goda vänner omkring sig, ofta gör det vid matbordet. Vad man sedan väljer att bjuda på är av underordnad betydelse. Naturligtvis är maten viktig och recepten jag har samlat här är mina favoriter, men huvudsaken är vad maten uttrycker. Jag är ingen köksdiktator. Jag är intresserad av mat, men hur de olika rätterna ska kombineras får du själv bestämma. Det är du som är basen.Denna nya bok av Nigella omfattar över 250 recept på mat till alla sorters fester, högtider och kalas. Inspirationen till rätterna kommer från hela världen, en del är traditionella och andra är moderna. Här finns alla typer av smårätter, förrätter, fisk- och kötträtter. Dessutom många grönsaksrätter, sallader och efterrätter, kakor och tårtor. Ett avsnitt ägnar hon helt åt chokladkakor och chokladtårtor. Helt oemotståndligt! Boken är illustrerad med många frestande bilder.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker. På svenska finns NIGELLA KORT OCH GOTT (2002) samt NIGELLAS SOMMARMAT (2003). Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet och blivit mycket populär. Eller som Expressen skrev: Oh oh oh, Nigella snart är vi alla Nigellafrälsta, ge bara denna donna ett par veckor med sin förförelsekonst i TV4. Nakne kocken, släng dig i slasken Nigella Lawson är inbjuden till den stora matmässan i Älvsjö i november 2005.
9137128485 -
Fest : mat för högtid och kalas
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 432 sidor.
Gott skick. Forum. 2005. 432 s. Inbunden. 25x19,5cm. 1500 gram. Nyskick. Skyddsomslag saknas. Bilden här är ett fotografi ur innehållet. Nigella Lawson visar sin bredd som matkonstnär. Många vackra fotografier av James Merrell. En fin kokbok full av inspiration och m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137128485
- Titel
- Fest : mat för högtid och kalas
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella Lawson skriver bland annat så här i sitt förord: Att äta är kanske inte allt här i livet, men maten går ändå som en röd tråd genom hela vår tillvaro. Att vara människa är att vilja markera viktiga tilldragelser i livet med att äta viss sorts mat. Fest handlar inte bara om särskilda rätter vid religiösa högtider och festliga tillfällen och hur man tillagar dem, utan också om att mat är vårt sätt att fira allting som betyder något för oss en födelsedag, ett nytt arbete, en bröllopsdag. Mat är vårt sätt att befästa våra relationer till varandra, att hylla livet. Vi människor äter inte alltid samma sorts mat, men viljan att sitta ned och äta tillsammans med familjen och vännerna har vi alla gemensamt. Det är signifikant att man, när man vill samla sina goda vänner omkring sig, ofta gör det vid matbordet. Vad man sedan väljer att bjuda på är av underordnad betydelse. Naturligtvis är maten viktig och recepten jag har samlat här är mina favoriter, men huvudsaken är vad maten uttrycker. Jag är ingen köksdiktator. Jag är intresserad av mat, men hur de olika rätterna ska kombineras får du själv bestämma. Det är du som är basen.Denna nya bok av Nigella omfattar över 250 recept på mat till alla sorters fester, högtider och kalas. Inspirationen till rätterna kommer från hela världen, en del är traditionella och andra är moderna. Här finns alla typer av smårätter, förrätter, fisk- och kötträtter. Dessutom många grönsaksrätter, sallader och efterrätter, kakor och tårtor. Ett avsnitt ägnar hon helt åt chokladkakor och chokladtårtor. Helt oemotståndligt! Boken är illustrerad med många frestande bilder.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker. På svenska finns NIGELLA KORT OCH GOTT (2002) samt NIGELLAS SOMMARMAT (2003). Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet och blivit mycket populär. Eller som Expressen skrev: Oh oh oh, Nigella snart är vi alla Nigellafrälsta, ge bara denna donna ett par veckor med sin förförelsekonst i TV4. Nakne kocken, släng dig i slasken Nigella Lawson är inbjuden till den stora matmässan i Älvsjö i november 2005.
Bokförlaget Forum 9137128485 -
Nigellas sommarmat - De bästa recepten
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 283 s. Inbunden. 25,5x20cm. 1050 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. [Hylla:22 Mat].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9137122398 -
Nigellas SOMMARMAT. De bästa recepten
Inbunden bok. FORUM. 2003. 283 s. Inbunden. 25,5x20cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9137122398 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Forum Förlag, Stockholm. 1:a upplagan uppl. 2003. 288 s. Inbunden. 24x18cm. 1065 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivn läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9137122398 -
Nigella - Kort och gott
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Första svenska uppl. 2002. 254 s. Inbunden. 25x19,5cm. 991 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Ägarnamn på insidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137120697
- Titel
- Nigella - Kort och gott
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 254 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1008 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella Lawson har haft enastående framgångar i England. Hon är en av de bästa och mest inflytelserika av dagens unga brittiska kockar och har sin egen tv-serie, Nigella bites, på Channel 4. Nu är hon redo att erövra våra svenska hjärtan! Nigella Lawson är en livsnjutare, trots att hon förlorat sin familj under tragiska omständigheter. Hennes lyskraft och starka personlighet har tagit den brittiska publiken med storm. När hennes man dog i cancer sörjde hela landet med henne. Man älskar denna vackra, glamorösa och samtidigt vardagsnära kvinna som kan laga mat som ingen annan. Nigella förmedlar en kärlek till kokkonsten och ätandet som får oss alla att längta till köket med alla dess dofter och smaksensationer. Hennes recept är chosefria, originella och enkla att laga till. Nigellas mat är anpassad till dagens livsstil: den går att snabbt dra ihop efter en lång arbetsdag men är också lustfylld att leka fram under veckoslutet tillsammans med barnen och vännerna. Nigella Kort och gott är ljuvlig läsning, rikt illustrerad och lika färgstark som författarinnan själv. Här finns recepten du behöver för tv-kvällen, partyt och bjudmiddagen, samt den ultimata tröst- och skräpmaten. När Nigella Lawson inte lagar mat i tv, skriver hon i Vogue, the Observer och Times Magazine. Hon är författare till två bästsäljande kokböcker: How To Eat och How To be a Domestic Goddess..
9137120697
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn