-
Jag äter, alltså blir jag smal
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1997. 286 sidor.
Nära nyskick. Till synes oläst. Något nött i omslaget. Hylla M.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137108261
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Bokförlaget Forum 9789137108261 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Gott skick. Inlaga något gulnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122940
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9137122940 -
Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg h...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2004. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hel, ren och rak bok.
Varsamt studerat ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123745
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
Bokförlaget Forum 9789137123745 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1997. 286 sidor.
Nära nyskick. Pocket, namnad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Bokförlaget Forum 9137108263 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137125060 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare ut läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122940
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9137122940 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bortsett från ett märke efter en bortriven namnetikett är boken i nära nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFORUM
-
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2003. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rakt och rent ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 1 9137116428 -
Jag äter, alltså blir jag smal : [Montignac-...
Häftad bok. Forum. 1999. 285 sidor.
Mycket gott skick. Namnteckning på omslagets insida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Forum 9137108263 -
Montignacmetoden för barn och tonåringar
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2005. 234 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123332
- Titel
- Montignacmetoden för barn och tonåringar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 161 x 235 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 565 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Över hela världen blir barn och ungdomar allt tjockare. Enligt Michel Montignac kommer 25 % av Europas barn att vara överviktiga om tio år om vi inte ändrar våra mat- och levnadsvanor. I Montignacmetoden för barn och tonåringar förklarar han varför fetma har blivit ett så stort problem och visar hur man kan avhjälpa problemet Han börjar med att utreda hur man definierar fetma hos barn med hjälp av BMI. Sedan går han igenom riskerna med och orsakerna till att barn blir överviktiga. Montignac menar att den främsta orsaken inte alls är stillasittande framför TV och dator utan hyperinsulinemi, dvs förhöjda nivåer av hormonet insulin, en ämnesomsättningsrubbning som leder till övervikt. Liksom i sina tidigare böcker understryker han vikten av att äta mat med lågt glykemiskt index, att undvika socker och att äta mindre mättat fett. Men här är kostråden speciellt inriktade på barn. (Dessutom finns det två kapitel där han redogör för vad de blivande föräldrarna bör äta före barnets tillkomst och vad som är bra mat för den gravida mamman.) För spädbarn är bröstmjölk den ideala kosten. Den innehåller all den näring barnet behöver och ger ett viktigt skydd mot exempelvis allergier. Modersmjölksersättning är inte att rekommendera eftersom den innehåller för mycket näring och får barnet att växa för fort. Montignac är även kritisk till komjölk, eftersom den höjer kolhydraternas GI vilket ger flera oönskade effekter. När barnet sedan ska vänjas vid vanlig mat ska man ge det grönsaker i puréform och sedan successivt bygga på med kött, fisk och ägg. Fett är viktigt, men socker, salt och mjölmat bör undvikas. Montignac fortsätter med att ge kostråd till barn i olika åldrar fram till puberteten. De flesta barn äter alldeles för mycket industritillverkad mat och får därmed i sig för mycket socker och fel sorts fett. I den här boken får misströstande föräldrar förslag på alternativ. Frukost-, lunch- och middagstips varvas med fakta om den aktuella fasen som barnet är inne i. Det viktigaste budskapet är: Barn ska inte äta mindre, bara bättre!Michel Montignac har blivit värdsberömd genom sina teorier om kost och hälsa. Hans tidigare böcker Jag äter, alltså blir jag smal, Jag äter och förblir smal samt Montignacs bästa recept har alla sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 1 9789137123332 -
Montignacs bästa recept
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Forum 2003, inb. med skyddsomslag, 184 s, klotband med guldtryck på ryggen, mkt gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122940
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
9137122940 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Gott skick. Beskrivning :==>> Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg h...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Första svenska upplaga uppl. 2004. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagets röda pappband med skyddsomslag. 21,8 x 13,8 cm. 456 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137123742
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
Bokförlaget Forum Första svenska upplaga 9137123742 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Montignac-metoden
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Montignacs hjärtdiet ät rätt och förebygg hjä...
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Forum. 2004. 240 s. 13,5 x 21,5cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123745
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
9789137123745 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137125060 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
MONTIGNACMETODEN - JAG ÄTER OCH FÖRBLIR SMAL
Inbunden bok. 1999. 252 sidor.
Mycket gott skick. ART NR 333594
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1997. 286 sidor.
Nyskick. Vacker tillskrift o ngr hant.spår å baksid..
Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frank läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Bokförlaget Forum 9137108263 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn