-
Fruktfrestelser nya och spännande fruktsallad...
Inbunden bok.
Nyskick. Wahlströms. 2006. 87 s. Inbunden. 370 gram. Förlagsny. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132333293
- Titel
- Fruktfrestelser : nya och spännande fruktsallader
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 87 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 177 x 214 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad kan passa bättre som avslutning på en måltid än en fräsch och hälsosam fruktsallad. Välj mellan smaker från den svenska sommaren med alla sina frukter och bär, och spännande exotiska frukter från tropiska trakter. En het sommardag kanske en isad persikosallad med vanilj- och hallongranité passar bäst, medan en varm hjortonsallad med honung och lingonphiladelphia förmodligen är mer lockande en kylslagen vinterkväll.
Ju starkare dessertsug desto fler läckra tillbehör går det bra att lägga till, exempelvis mandelflarn, maränger eller en choklad- eller yoghurtröra. Toppa sedan med en läskande sorbet eller len glass och salladen blir en femstjärnig dessert.
Konditor Claes Karlsson har tidigare skrivit tre kokböcker, av vilka Mer än bara Äppelkaka utnämndes till Årets bästa dessertbok 2004.
Foto Sara Danielsson
Formgivning Evelina Thörnberg
9789132333293 -
Stora boken om Desserter och bakverk
Safir 2011
Inb 157 s. Mkt gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689032
- Titel
- Stora boken om desserter och bakverk
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Safir Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.
Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.
Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.
Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.
9789186689032 -
Desserter med frukt och bär
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 62 sidor.
Nyskick. Fotograf: Jardhammar, Kent
Förlag: Ica Bokförlag
Upplaga: 1
Utgivningsdatum: 2005-04-07
Omfång: 62 sidor
Illustrerad: JaInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
MANNEN. Skytteanska samfundets symposieserie...
Inbunden bok. Illustr. CEWE-Förlaget. 1985. 68 s. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Något slitt i kanterna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175421380
- Titel
- Mannen
- Författare
- Lönn, Eje
- Förlag
- Bjästa : CeWe-förl
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
9175421380 -
Stora boken om Desserter och bakverk.
157 sidor, kartonnage, Safir Förlag 2011, 22x27 cm., mycket rikt och läckert illustrerad, gott/mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Julbak - Med desserter och godis
Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak med desserter och godis är baserad på författaren läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426707
- Titel
- Julbak : med desserter och godis
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 384 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!
Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.
Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.
9789153426707 -
Fruktfrestelser. Nya och spännande fruktsalla...
2006. 87 s. Förlagets dek.laminatband m.skomsl. illustr.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9132332238
- Titel
- Nötter & choklad
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 287 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en bok för tre slags människor: chokladälskaren, nötälskaren och choklad-med-nötter-älskaren.
Konditor Claes Karlsson har här sammanställt ett 50-tal recept på desserter, bakverk och godis som är svåra att misslyckas med underbara njutningar utan krångel. Smaka på orden, hur frestande låter inte: chokladcrêpes, marshmallows med varm chokladsås, chokladcheesecake, mjölkchoklad- och kokostårta, nötchokladbrulée, vit choklad- och hasselnötsmousse, mjölkchokladkräm med kanderade pekannötter, jordnötskrisp, whiskytryffel med rostade hasselnötter och pekanglass med mjölkchokladfudge
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. Det här är uppföljaren till hans förra bok Mer än bara äppelkaka som blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004.
9132332238 -
Desserter - med frukt och bär
ICA bokförlag. 2005. 62 s. Dek. laminerat pappband.
Nyskick. Rikt färgfotoillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426042
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
9789153426042 -
Desserter - med frukt och bär
Inbunden bok. ICA bokförlag. 1:a uppl. 2005. 62 s. Inbunden. 22x22cm. 380 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426042
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
9789153426042 -
Fruktfrestelser. Nya och spännande fruktsalla...
Inbunden bok. Wahlström. 2006. 87 s. Inbunden. 24x18cm.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132333293
- Titel
- Fruktfrestelser : nya och spännande fruktsallader
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 87 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 177 x 214 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad kan passa bättre som avslutning på en måltid än en fräsch och hälsosam fruktsallad. Välj mellan smaker från den svenska sommaren med alla sina frukter och bär, och spännande exotiska frukter från tropiska trakter. En het sommardag kanske en isad persikosallad med vanilj- och hallongranité passar bäst, medan en varm hjortonsallad med honung och lingonphiladelphia förmodligen är mer lockande en kylslagen vinterkväll.
Ju starkare dessertsug desto fler läckra tillbehör går det bra att lägga till, exempelvis mandelflarn, maränger eller en choklad- eller yoghurtröra. Toppa sedan med en läskande sorbet eller len glass och salladen blir en femstjärnig dessert.
Konditor Claes Karlsson har tidigare skrivit tre kokböcker, av vilka Mer än bara Äppelkaka utnämndes till Årets bästa dessertbok 2004.
Foto Sara Danielsson
Formgivning Evelina Thörnberg
9132333293 -
Fruktfrestelser : nya och spännande fruktsall...
Vad kan passa bättre som avslutning på en måltid än en fräsch och hälsosam fruktsallad. Välj mellan smaker från den svenska sommaren med alla sina frukter och bär, och spännande exotiska frukter från tropiska trakter. En het sommardag kanske en isad persi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132333293
- Titel
- Fruktfrestelser : nya och spännande fruktsallader
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 87 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 177 x 214 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad kan passa bättre som avslutning på en måltid än en fräsch och hälsosam fruktsallad. Välj mellan smaker från den svenska sommaren med alla sina frukter och bär, och spännande exotiska frukter från tropiska trakter. En het sommardag kanske en isad persikosallad med vanilj- och hallongranité passar bäst, medan en varm hjortonsallad med honung och lingonphiladelphia förmodligen är mer lockande en kylslagen vinterkväll.
Ju starkare dessertsug desto fler läckra tillbehör går det bra att lägga till, exempelvis mandelflarn, maränger eller en choklad- eller yoghurtröra. Toppa sedan med en läskande sorbet eller len glass och salladen blir en femstjärnig dessert.
Konditor Claes Karlsson har tidigare skrivit tre kokböcker, av vilka Mer än bara Äppelkaka utnämndes till Årets bästa dessertbok 2004.
Foto Sara Danielsson
Formgivning Evelina Thörnberg
9132333293 -
Nötter & choklad
B. Wahlströms 2005. 128 sidor. Förlagsband med skyddsomslag. Mycket välbevarad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332238
- Titel
- Nötter & choklad
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 287 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en bok för tre slags människor: chokladälskaren, nötälskaren och choklad-med-nötter-älskaren.
Konditor Claes Karlsson har här sammanställt ett 50-tal recept på desserter, bakverk och godis som är svåra att misslyckas med underbara njutningar utan krångel. Smaka på orden, hur frestande låter inte: chokladcrêpes, marshmallows med varm chokladsås, chokladcheesecake, mjölkchoklad- och kokostårta, nötchokladbrulée, vit choklad- och hasselnötsmousse, mjölkchokladkräm med kanderade pekannötter, jordnötskrisp, whiskytryffel med rostade hasselnötter och pekanglass med mjölkchokladfudge
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. Det här är uppföljaren till hans förra bok Mer än bara äppelkaka som blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004.
9132332238 -
FRUKTFRESTELSER NYA OCH SPÄNNANDE FRUKTSALLAD...
Nyskick. Inbunden med skyddsomslag. Vikt cirka gram. B. Wahlströms Bokförlag, 2006. 77 sidor. Förlagsnytt exemplar!. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Fruktfrestelser. Nya och spännande fruktsalla...
Inbunden bok. B.Wahlström. 1:a uppl. 420. 87 s. Inbunden. 24x18cm. 420 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.Recensions exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132333293
- Titel
- Fruktfrestelser : nya och spännande fruktsallader
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 87 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 177 x 214 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad kan passa bättre som avslutning på en måltid än en fräsch och hälsosam fruktsallad. Välj mellan smaker från den svenska sommaren med alla sina frukter och bär, och spännande exotiska frukter från tropiska trakter. En het sommardag kanske en isad persikosallad med vanilj- och hallongranité passar bäst, medan en varm hjortonsallad med honung och lingonphiladelphia förmodligen är mer lockande en kylslagen vinterkväll.
Ju starkare dessertsug desto fler läckra tillbehör går det bra att lägga till, exempelvis mandelflarn, maränger eller en choklad- eller yoghurtröra. Toppa sedan med en läskande sorbet eller len glass och salladen blir en femstjärnig dessert.
Konditor Claes Karlsson har tidigare skrivit tre kokböcker, av vilka Mer än bara Äppelkaka utnämndes till Årets bästa dessertbok 2004.
Foto Sara Danielsson
Formgivning Evelina Thörnberg
9132333293 -
JULBAK MED DESSERTER OCH GODIS
Kartonnage med illustrerad pärm, ICA Bokförlag 2007. Första utgåvan, tredje tryckningen. Läckra fotoillustrationer till recepten, 64 sid. Sidorna litet bubbliga en bit ovanför nederkanten men boken verkar oanvänd, möjligen ett tillv fel. Porto 33.- … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426707
- Titel
- Julbak : med desserter och godis
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 384 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!
Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.
Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.
9789153426707 -
Bibeltrogna vänners Julkalender 1991 - Sjutt...
ISBN 9175181398
BV-Förlag AM-tryck, Hässleholm 1991 143 sidor Inbunden ISBN 91-7518-139-8
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9175181398 -
Fruktfrestelser. Nya och spännande fruktsalla...
Inbunden bok.
Nyskick. Inb tråd med skyddsomslag, 87 sidor. B. Wahlströms (Värnamo, 2006). Massvis av spännande och inspirerande recept på nya sorters fruktsallader. Foto av Sara Danielsson. Formgivning av Evelina Thörnberg. Förlagsny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn