-
Arctic heat : modern svensk het mat
Rabén Prisma, 1998
Spiralhäftad, hårda pärmar, 224s. 25x19x3cm, 833g. Rikt färgfotoillustrerad.Mycket gott skick. ISBN 9151832666. Med Arctic Heat vill Jonas Borssén vidga den skandinaviska kulinariska traditionen med heta kryddor och inspiration från matkulturer i andra delar av världen. Våra nya matvärderingar har skapat en plattform för att svenska råvaror och ma läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832666
- Titel
- Arctic heat : modern svensk het mat
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 838 g
- Språk
- Svenska
9151832666 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151845334
- Titel
- Killen vid grillen : Borssén brassar på igen
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 255 x 232 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 854 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt du behöver veta om grillning och barbecue! Många enkla och några avancerade recept för soliga sommardagar, fester och årets helgdagar, ja till och med Barbecuegrillad Julskinka och Helgrillad Oxfilé till nyårsafton.
Oväntade kombinationer, sensationella smårätter, grillning och kryddning av grönsaker, kött, fågel och fisk! Dessutom Jonas tips om drinkar och vin till maten.
"Dina alster på halster kommer att uppskattas. Dessutom fina förslag på sallader, tillbehör, marinader och annat kryddigt. Avsluta med en svalkande söt dessert."
Låt Jonas Borssén vända upp och ner på din föreställning om vad som kan grillas. Grillad Gazpacho, Barbecuegrillad Kalkon, Grönsaker från grillen med penne, parmesan och pinjenötter, Classic Jerk Chicken samt Grillad bröd- & tomatsallad med rucola och tabascodressing... Bara några exempel på grillgott som ger kocken eller kockan den rätta glöden vid grillen.
Jonas reder ut begreppen om vad som är grillning och vad som är barbecue. Och delar med sig av fantastifulla recept, nya kombinationer och en lång rad såser, marinader och kryddsättningar.
9151845334 -
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt me...
Stockholm : Rabén Prisma, 1998 2:a uppl. Trådbunden, mjuka pärmar, 160s. 350g. Rikt färgfotoillustrerad. Gott skick, pärmveck. ISBN 9151834626
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151834626
- Titel
- Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 364 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.
9151834626 -
Eat the heat - kokboken som skjuter skarpt me...
Det här är kokboken som aldrig slocknar. Den gör dig bekant med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilepeppar. Illustrerad (huvudsakligen i färg). Mycket bra skick. ISBN:91-518-3462-6. Rabén Prisma 1998, hft 160 s. ill. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151834626
- Titel
- Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 364 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.
9151834626 -
Arctic heat - modern svensk het mat.
Modern svensk mat smaksatt med chilepeppar, ingefära, vitlök, senap, pepparrot och svartpeppar. Färgillustrerad. Spiralinbunden.
Nyskick. ISBN:91-518-3266-6. Rabén Prisma 1998, spiralinbunden 224 s. ill.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832666
- Titel
- Arctic heat : modern svensk het mat
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 838 g
- Språk
- Svenska
9151832666
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn