-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLiljedahl & Co 919751105
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
GRILLA MED NIKLAS
Inbunden bok. Tukan förlag. 2013. 144 sidor.
Nyskick. Inga namn eller markeringar. Verkar oanvänd. Ur förlagets beskrivning: ” På Niklas Ekstedts restaurang Ekstedt i Stockholm lagas all mat över öppen eld. Nu får vi följa med stjärnkocken Niklas på en receptresa till hans sommarhem på Ingarö i Stockholms sk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan förlag 9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Grilla med Niklas
Inbunden bok. Tukan förlag. 2013. 144 sidor.
Nära nyskick. Tv-kocken Niklas Ekstedt i grillartagen! Då blir det inte bara biff utan en massa annat också, för det mesta kan bli bättre på grillen än på spisen. Mycket och bra tips från restauratören som till vardags lagar maten på sin restaurant över öppen eld! Olik läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTukan förlag -
Niklas kokbok
Inbunden bok. Liljedahl Publishing. 2004. 174 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197360732
- Titel
- Niklas kokbok
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 1 mm
- Vikt
- 1211 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Ekstedt, Niklas
Liljedahl Publishing 9197360732 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan Förlag 9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Niklas husmansklassiker : 100 recept du bara...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 251 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Illustrerad med aptitligt färgfoto.
M&D 210305Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035949
- Titel
- Niklas husmansklassiker : 100 recept du bara måste kunna
- Författare
- Niklas Ekstedt
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1116 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från "fine-dining" till robust husman. Vem kan laga detta bättre än Mat-Niklas? Här står de goda råvarorna i centrum, den vällagade maten puttrar i grytorna och pryder tallrikarna. Välkommen till Niklas favoriter!
"Jag har alltid varit väldigt intresserad av mat och med familj både i Skåne och i Jämtland var intresset extra stort för svensk mat och svenska råvaror. Jag föddes 1978 i Järpen, en by i Jämtland cirka 2 mil från Åre, och började redan tidigt svansa runt i köket.
Passionen för mat växte och 1994 började jag på restaurangskolan i Åre.
Efter sex år och flera egna restauranger i Skåne bestämde jag mig för att flytta till Stockholm. Dels för att komma närmare en större publik, men också för att jag ville ha miljöombyte.
Här har jag öppnat min tredje krog 1900; en kärleksförklaring till det jag älskar mest – svenska råvaror.
Förutom att driva restaurang har jag även, sedan 2005, mitt eget tv-program Niklas Mat i SVT. Här får jag chansen att dela med mig av mina mat- och smakupplevelser och förhoppningsvis lyckas jag inspirera tittarna till att våga prova, våga smaka och våga laga."
Niklas Ekstedt
Boken utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 i kategorin À la carte - ”Best Chef Books" med motiveringen: "Den som älskar husmanskost har här en bok där Niklas Ekstedt hängivet beskriver rätter som kåldolmar, kalops och pepparrotskött samt klassiska fisk- och efterrätter."
Norstedts 1 9789113035949 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan förlag 9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan 9789174015997 -
Happy Food Green : om hur grön mat gör livet...
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2020. 252 sidor.
Nära nyskick. förlagets dekorerade kartonnage, 176 x 245 mm. med gult märkband. ---- I en tid då vi är mer medvetna om vår hälsa, klimatet och effekterna av dålig djurhållning än någonsin finns det många anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men hur ska vi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189087316
- Titel
- Happy Food Green : om hur grön mat gör livet bättre
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 252 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I en tid då vi är mer medvetna om vår hälsa, klimatet och effekterna av dålig djurhållning än någonsin finns det många anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men hur ska vi hitta rätt i det ständigt växande utbudet av vegoalternativ och hur ser den bästa balansen mellan hälsa, smak och klimat egentligen ut? I Happy Food Green delar stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart med sig av recept och information för att guida oss till ett grönare liv som inte bara smakar bättre, utan även gör både oss och miljön friskare. Happy Food Green är inte bara för initierade veganer eller vegetarianer. Det är även den perfekta kompanjonen för alla som vill närma sig en mer växtbaserad kost och livsstil. Med revolutionerande forskningsresultat och femtio recept som får munnen att vattnas är det den ultimata boken för allt som rör ett grönare och smakrikare liv.
Bookmark Förlag 9789189087316 -
Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 1 uppl. 2017. 239 sidor.
Nyskick. En underbar bok med fantastiska råd om hur mat och lycka hänger ihop!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188545107
- Titel
- Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur det mentala välmåendet går att påverka hemma i köket.
I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.
Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ennart och Ekstedt navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och den perfekta antiinflammatoriska burgaren till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.
Bookmark Förlag 1 9789188545107 -
Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 1 uppl. 2017. 239 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188545107
- Titel
- Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur det mentala välmåendet går att påverka hemma i köket.
I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.
Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ennart och Ekstedt navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och den perfekta antiinflammatoriska burgaren till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.
Bookmark Förlag 1 9789188545107 -
Niklas kokbok
Inbunden bok. Helsingborg : Liljedahl & Co. [Ny utg.] uppl. 2005. 142, [2] sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHelsingborg : Liljedahl & Co [Ny utg.] -
Niklas husmansklassiker 100 rätter du bara må...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Norstedt. 2011. 255 s. 19,5 x 25cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035949
- Titel
- Niklas husmansklassiker : 100 recept du bara måste kunna
- Författare
- Niklas Ekstedt
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1116 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från "fine-dining" till robust husman. Vem kan laga detta bättre än Mat-Niklas? Här står de goda råvarorna i centrum, den vällagade maten puttrar i grytorna och pryder tallrikarna. Välkommen till Niklas favoriter!
"Jag har alltid varit väldigt intresserad av mat och med familj både i Skåne och i Jämtland var intresset extra stort för svensk mat och svenska råvaror. Jag föddes 1978 i Järpen, en by i Jämtland cirka 2 mil från Åre, och började redan tidigt svansa runt i köket.
Passionen för mat växte och 1994 började jag på restaurangskolan i Åre.
Efter sex år och flera egna restauranger i Skåne bestämde jag mig för att flytta till Stockholm. Dels för att komma närmare en större publik, men också för att jag ville ha miljöombyte.
Här har jag öppnat min tredje krog 1900; en kärleksförklaring till det jag älskar mest – svenska råvaror.
Förutom att driva restaurang har jag även, sedan 2005, mitt eget tv-program Niklas Mat i SVT. Här får jag chansen att dela med mig av mina mat- och smakupplevelser och förhoppningsvis lyckas jag inspirera tittarna till att våga prova, våga smaka och våga laga."
Niklas Ekstedt
Boken utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 i kategorin À la carte - ”Best Chef Books" med motiveringen: "Den som älskar husmanskost har här en bok där Niklas Ekstedt hängivet beskriver rätter som kåldolmar, kalops och pepparrotskött samt klassiska fisk- och efterrätter."
9789113035949 -
Niklas smaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 173 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137131344
- Titel
- Niklas smaker
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 173 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om det är något här i världen som har räddat mig från fördärvet, så är det mitt smaksinne. Smaken är mitt allt mitt jobb, min vardag, min passion. En av mina första riktiga smakupplevelser hade jag när jag som 17-åring för första gången i mitt liv var på en trestjärnig restaurang. Till dessert fick jag en helt gudomlig citrontarte efter den kvällen var jag helt säker på att det var just kock jag skulle bli! Vi känner redan till tv-kocken och restaurangägaren Niklas Ekstedt, men den här gången får vi lära känna den passionerade matdyrkaren och smakfantasten Niklas. Här får vi får följa med honom på en upptäcktsfärd bland spännande smaker och närodlade råvaror: citron, tomat, dill, pepparrot och skogsbär. Niklas visar oss vilka fantastiska smakupplevelser som finns rakt framför näsan på oss, om vi bara ser efter. Niklas smaker innehåller recept för helg och vardag massvis av läckra rätter för nyfikna smaksinnen, ivriga att testa något nytt. Här bjuds det bland annat på lammstek med tomat och rosmarin, på halstrad gös med pepparrot och på hallonmaräng. Och så får vi givetvis ta del av Niklas egna tankar kring de olika smakerna. Kort och gott här får vi veta allt om Niklas smaker. Låt er väl smaka! Niklas Ekstedt är en av de populäraste kockarna på svensk tv. Han är uppvuxen i Åre där han gick på restauranggymnasium. Därefter praktiserade han hos Charlie Trotter i Chicago och arbetade hos Alain Ducasse i Paris och hos Pierre André i Köpenhamn. När han var 21 öppnade han egen restaurang i Helsingborg. Ett år senare utsågs den till årets bästa affärskrog. Niklas är i dag 29 år och driver restauranger i Viken och i Torekov i Skåne och öppnade hösten 2007 också restaurangen 1900 i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137131344 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan Förlag 9789174015997 -
Niklas mitt i veckan : 60 favoritrecept för e...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2006. 96 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129877
- Titel
- Niklas mitt i veckan : 60 favoritrecept för en godare vardag från SVTs program Niklas mat
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I TV är han killen som svänger ihop den nya vardagsmaten med roliga och frestande smakkombinationer. För sex år sedan var han en kaxig 21-åring från Åre som trodde han kunde komma till Helsingborg och starta en krog med mat som ingen hade smakat tidigare och det kunde han. Sedan dess har han fått massor av utmärkelser och uppmärksamhet just för sin speciella annorlunda mat. Första säsongens vikarierande för Tina i SVT:s MAT fick väl godkänt. Med två säsongers MAT i bagaget och en hel del annat smått och gott har Niklas nu samlat ihop erfarenheterna till en kokbok, Niklas mitt i veckan. Han visar här att vardagsmaten kan bli lika god men nyttigare och med några enkla knep snabbare och enklare att tillreda. Och vem är inte intresserad av att veta mer om det? Boken innehåller det bästa och mest tilltalande av hans många recept. Bra ingredienser, som finns i närmaste matbutik, är utgångspunkten, och det behöver varken vara krångligt att laga till eller bli särskilt dyrt. Med grönsaker och rotfrukter, bra bröd, kött, fisk och kryddor kommer man långt. Fördelen med dessa recept är att de går fort att få färdiga under dagarna mitt i veckan. I boken finns en del klassiska recept som har fått en modernare utformning. Men också många nya som couscous på blomkål, makirullar med makrill och ett gott och spännande tomatbröd. Av de cirka 60 recepten kan också nämnas kycklingburgare, caesarsallad på varm macka, risotto med jordärtskockskräm, tortilla med paprika och korv, kycklingspett med brysselkålssoppa, saffranspannacotta med blåbär och rabarberpaj med mascarpone.Niklas Ekstedt är uppvuxen i Åre där han gick på restauranggymnasium. Därefter praktiserade han hos Charlie Trotter i Chicago och arbetade hos Alain Ducasse i Paris och hos Pierre André i Köpenhamn. När han var 21 flyttade han hem till Sverige och öppnade egen restaurang i Helsingborg. Endast ett år senare utsågs den till årets bästa affärskrog av tidningen Dagens Industri. På tidningen Gourmets årliga rankinglista har restaurangen fått topplacering under de senaste fyra åren. Niklas är i dag 27 år och bor med sin flickvän i Viken, där han för ett par år sedan även öppnade en sommarrestaurang, Niklas i Viken.
Bokförlaget Forum 1 9789137129877 -
Niklas smaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 173 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137131344
- Titel
- Niklas smaker
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 173 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om det är något här i världen som har räddat mig från fördärvet, så är det mitt smaksinne. Smaken är mitt allt mitt jobb, min vardag, min passion. En av mina första riktiga smakupplevelser hade jag när jag som 17-åring för första gången i mitt liv var på en trestjärnig restaurang. Till dessert fick jag en helt gudomlig citrontarte efter den kvällen var jag helt säker på att det var just kock jag skulle bli! Vi känner redan till tv-kocken och restaurangägaren Niklas Ekstedt, men den här gången får vi lära känna den passionerade matdyrkaren och smakfantasten Niklas. Här får vi får följa med honom på en upptäcktsfärd bland spännande smaker och närodlade råvaror: citron, tomat, dill, pepparrot och skogsbär. Niklas visar oss vilka fantastiska smakupplevelser som finns rakt framför näsan på oss, om vi bara ser efter. Niklas smaker innehåller recept för helg och vardag massvis av läckra rätter för nyfikna smaksinnen, ivriga att testa något nytt. Här bjuds det bland annat på lammstek med tomat och rosmarin, på halstrad gös med pepparrot och på hallonmaräng. Och så får vi givetvis ta del av Niklas egna tankar kring de olika smakerna. Kort och gott här får vi veta allt om Niklas smaker. Låt er väl smaka! Niklas Ekstedt är en av de populäraste kockarna på svensk tv. Han är uppvuxen i Åre där han gick på restauranggymnasium. Därefter praktiserade han hos Charlie Trotter i Chicago och arbetade hos Alain Ducasse i Paris och hos Pierre André i Köpenhamn. När han var 21 öppnade han egen restaurang i Helsingborg. Ett år senare utsågs den till årets bästa affärskrog. Niklas är i dag 29 år och driver restauranger i Viken och i Torekov i Skåne och öppnade hösten 2007 också restaurangen 1900 i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137131344 -
Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hö...
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 1 uppl. 2018. 249 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188745040
- Titel
- Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mitt tips till alla som vill boosta sin hälsa, läs! Helhetsbetyg: 5.
Bibliotekstjänst om Happy foodI HAPPY FOOD 2.0 fortsätter Niklas Ekstedt och Henrik Ennart att aptitligt presentera den nyaste forskningen inom mat och lycka.Det har redan kommit ytterligare forskning som stöder de rön som Ennart och Ekstedt presenterade i HAPPY FOOD. I uppföljaren presenteras även ett vidare grepp om matens koppling till lycka, där olika aspekter av måltiden som helhet tas upp. Visste du att familjemåltiden faktiskt är en preventiv åtgärd mot brottslighet? Att olika råvaror passar bättre vid olika tider på dygnet? Eller att det verkar som att vi bör uppvärdera vår syn på vetet?Boken bjuder på nya djupdykningar inom superråvaror och ännu fler lyckorecept som får munnen att vattnas och endorfinerna att jubla! Snabba vardagsrätter för barnfamiljen, trerättersmenyer för helgen och allt däremellan.
Bookmark Förlag 1 9789188745040 -
Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 1 uppl. 2017. 239 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188545107
- Titel
- Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur det mentala välmåendet går att påverka hemma i köket.
I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.
Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ennart och Ekstedt navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och den perfekta antiinflammatoriska burgaren till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.
Bookmark Förlag 1 9789188545107 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Happy food om hur mat och lycka hänger ihop
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bookmark. 2017. 239 s. Förlagsband. 17 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188545107
- Titel
- Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur det mentala välmåendet går att påverka hemma i köket.
I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.
Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ennart och Ekstedt navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och den perfekta antiinflammatoriska burgaren till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.
9789188545107
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn