-
Stora fiskskolan
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningar : Allt om mat. 1992. 144 sidor.
Mycket gott skick. (30) H3
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172741645
- Titel
- Stora fiskskolan
- Författare
- Helleblad, Görn - Edström, Holger - Jacobsson, Hans - Österling, Ola - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningar : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningar : Allt om mat 9789172741645 -
Smaker från hela världen nr. 13. Karibien : [...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187033
- Titel
- Karibien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187033 -
Allt om Mat : stora kokboken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 432 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Boken är oläst och nära nyskick, omslaget bär svaga spår av hantering.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Norstedts 1 9789113023960 -
Smaker från hela världen nr. 11. Kina : [ur A...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187019
- Titel
- Kina : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187019 -
Smaker från hela världen nr. 6. Spanien : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346963
- Titel
- Spanien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346963 -
Smaker från hela världen nr. 12. Sydamerika :...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187026
- Titel
- Sydamerika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187026 -
Smaker från hela världen nr. 14. Afrika : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187040
- Titel
- Afrika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187040 -
Smaker från hela världen nr. 4. U.S.A. : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346956
- Titel
- U.S.A. : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346956 -
Smaker från hela världen nr. 5. Svensk vinter...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Smaker från hela världen nr. 3. Sydostasien :...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346932
- Titel
- Sydostasien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346932 -
Smaker från hela världen nr. 9. Indien : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346994 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113060729
- Titel
- Köp hem fem
- Författare
- Sjögren, Anna K. - Carlén, Siri - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 436 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 195 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av oss har max tio rätter som vi lagar om och om igen. Vi kan handla och laga dem på frihand, och vi vet på förhand hur lång tid det kommer att ta och hur det kommer att smaka. Det är praktiskt, men blir snabbt enahanda och trist.
I tidningen Allt om Mat:s avdelning "Köp hem 5" bjuder några av Sveriges främsta matskribenter på spännande rätter som är enkla att ta till när fantasin tryter. Rätterna utgår från ett antal basingredienser som ofta finns hemma. Till dessa behöver du endast köpa hem fem ingredienser för att få till en lättlagad och smakrik middag. I de flesta fall har du dessutom maten på bordet inom en halvtimme!
Med sina 180 recept har Köp hem fem goda förutsättningar att bli din och din familjs nya vardagsmatsbibel. Det är god mat utan krångel.
Norstedts 1 9789113060729 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848532
- Titel
- Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Abrahamsson, Fanny - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 230 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848532 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151849539
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 587 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att hälla grillkol i grillen och tända på är ett löfte. Ett löfte om ljumma sommarvindar, aftonsol, goda smaker, spröda primörer och immiga glas på bordet! Den här boken är tänkt att göra det mesta av löftena och minimera besvikelserna.
För recepten svarar en hel stab av kunniga och rutinerada medarbetare på Allt om Mat och systertidningen Gott & Grönt. För de inspirerande matbilderna stor ett stort team med några av Sveriges absolut bästa matfotografer. Kan det bli annat än lyckat?
Den generösa boken innehåller mängder av lockande och välberöpavde grillrecept på kött, fisk & skaldjur, fågel och vegetariskt. Den har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest, Grön buffé... Och så efterrätter, förstås.
Prisma 2 9789151849539 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113059396
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Hultgren Karell, Gunilla - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 199 x 283 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Norstedts 1 9789113059396 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784 -
Afrika - Smaker från hela världen [ur Allt om...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187040
- Titel
- Afrika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187040 -
Sydamerika - Smaker från hela världen - [ur A...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187026
- Titel
- Sydamerika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187026 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick. Storformat. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 1997. 111 sidor.
Mycket gott skick. Märke efter gem på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197306256
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9789197306256 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842080
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9789151842080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113051093
- Titel
- Ljuva sommartid
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 272 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 875 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och dryck under bar himmel i goda vänners lag.
Ljuva sommartid är en oumbärlig sommarkokbok med mängder av inspiration och recept ur tidningen Allt om Mat. Här hittar du idéerna till säsongens alla partyn, festligare luncher och middagar med vännerna och familjen. Studentfesten, midsommaraftonens sillbord, grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester och balkongmingel för stora och små sällskap.
Med 18 festliga menyer och runt 120 recept på allt från röda bubbeldrinkar, sötgrillad lax med fetaostsallad och härlig vaniljmousse med rabarberkompott och mandelcrunch - här finns det mesta du behöver för sommarens matbord.
Norstedts 1 9789113051093 -
Ljuva sommartid
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 159 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Ljuva sommartid
18 kompletta festmenyer med
120 av de bästa sommarrecepten ur
Allt om mat.
I bra skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051093
- Titel
- Ljuva sommartid
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 272 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 875 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och dryck under bar himmel i goda vänners lag.
Ljuva sommartid är en oumbärlig sommarkokbok med mängder av inspiration och recept ur tidningen Allt om Mat. Här hittar du idéerna till säsongens alla partyn, festligare luncher och middagar med vännerna och familjen. Studentfesten, midsommaraftonens sillbord, grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester och balkongmingel för stora och små sällskap.
Med 18 festliga menyer och runt 120 recept på allt från röda bubbeldrinkar, sötgrillad lax med fetaostsallad och härlig vaniljmousse med rabarberkompott och mandelcrunch - här finns det mesta du behöver för sommarens matbord.
Norstedts 1 9789113051093 -
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Italien
Recept
I bra skick.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn