-
CHOKLADFABRIKENS DESSERTER – Rena underverk...
Inbunden bok. Tree Publishing. 2012. 143 sidor.
Nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Yt- märken på det "känsliga" omslaget. – Se fler bilder! –– Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, s läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 9789197754224 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243604
- Titel
- Vintermat från Arla Köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 865 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta med hjälp av några av Sveriges bästa matlagare. Vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest.Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har vi samlat våra favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong. Det har blivit dags för vintermat.Hur smakar då ett vinterrecept från Arla Köket? Det kan smaka festligt som en Bakad hälleflundra med jordärtskockor och syltade trattkantareller eller vardagsgott som en Italiensk köttsoppa. Det kan smaka jul som en Coleslaw med saffran eller skidutflykt som en Pizzalimpa. Men det ger ofta en stor smakupplevelse i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det tycker vi att man ska, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer ett hundratal härliga recept och många inspirerande bilder. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är recepten indelade i sex kapitel: Glöggmingel, Julbordets favoriter, Julbakets bästa, Festliga vintermiddagar, Gott till vardags och I ryggsäcken.
Bonnier Fakta 9789174243604 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243604
- Titel
- Vintermat från Arla Köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 865 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta med hjälp av några av Sveriges bästa matlagare. Vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest.Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har vi samlat våra favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong. Det har blivit dags för vintermat.Hur smakar då ett vinterrecept från Arla Köket? Det kan smaka festligt som en Bakad hälleflundra med jordärtskockor och syltade trattkantareller eller vardagsgott som en Italiensk köttsoppa. Det kan smaka jul som en Coleslaw med saffran eller skidutflykt som en Pizzalimpa. Men det ger ofta en stor smakupplevelse i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det tycker vi att man ska, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer ett hundratal härliga recept och många inspirerande bilder. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är recepten indelade i sex kapitel: Glöggmingel, Julbordets favoriter, Julbakets bästa, Festliga vintermiddagar, Gott till vardags och I ryggsäcken.
Bonnier Fakta 9789174243604 -
Chokladfabrikens desserter : rena underverk o...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2012. 143 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 1 9789197754224 -
Öarnas mat : skärgårdsutflykter till krog, gå...
Inbunden bok. Max Ström. 2020. 159 sidor.
Mycket gott skick. Fint ex
Utflykter och restauranger och deras bästa recept i Stockholms skärgårdInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265128
- Titel
- Öarnas mat : skärgårdsutflykter till krog, gård och brygga
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 793 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Skärgården är full av god mat! Krogar, bagerier och gårdssbutiker bidrar till att skapa en levande och härlig skärgård. Författaren Annika Edestrand och fotografen Lasse Burell har gett sig ut på en upptäcktsfärd i Stockholms skärgård träffat krögare och samlat recept, inspiration och tips. Resultatet är en underbar kokbok, full av sommarens alla smaker.
Max Ström 9789171265128 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244892
- Titel
- Det bästa från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 615 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 267 mm Ryggbredd 53 mm
- Vikt
- 1920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det bästa från Arla Köket är en vacker samlingsvolym på 616 sidor med läsband. Den bjuder på 378 av Arla Kökets allra bästa och mest populära recept, indelade efter årstid och tillgänglighet. Här hittar du både vardagsgoda enkla och överdådiga, festliga recept gjorda på säsongens råvaror. Inta bara klimatsmartare utan också mycket godare.Alla recept – från vårens marinerade lax med örtcrème, via sommarens grillade kryddiga lammfärsspett och höstens franska päronpaj till vinterns brysselkål i saffransgrädde – är provlagade och provsmakade åtskilliga gånger så att du kan vara säker på att recepten fungerar och att maten blir riktigt god. Det bästa från Arla köket är en sammanslagning av de tidigare utkomna Vårmat, Sommarmat, Höstmat och Vintermat.
Bonnier Fakta 1 9789174244892 -
Bondens marknad : recept och tips direkt från...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2008. 236 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Oläst exemplar i nyskick. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754200
- Titel
- Bondens marknad : recept och tips direkt från gården
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 885 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om man har hur mycket som helst av potatis, regnbåge, lamm, örter, rotfrukter eller ost, vad lagar man då? Här bjuder elva producenter från Bondens egen Marknad på sin kunskap och matlust. Vi får frossa i svensk tradition, vackra bilder, intressanta personligheter, klokheter om våra råvaror samt hundratalet recept och tips direkt från gården.
Vi gör nedslag hos engagerade odlare, bagare och uppfödare från Umeå i norr till Ystad i söder, alla med en plats på någon av de 14 marknaderna. De delar med sig av sin självklara kunskap om kalvuppfödning, fiskeförädling, potatissorter, ätbara blommor, osttillverkning och långsamma surdegar. Bland annat.
Varje producent bidrar också med egna recept och tips. Det blir mycket gott, ofta ekologiskt och alltid närodlat.
Tree Publishing 1 9789197754200 -
Chokladfabrikens desserter : rena underverk o...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2012. 143 sidor.
Nära nyskick. Mycket rikt illustrerad.
Se gärna även mina många andra annonser för samfrakt. Skickas välpackat och spårbart.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 1 9789197754224 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243598
- Titel
- Höstmat från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 199 x 294 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 867 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och först ut är Höstmat. Hur smakar då ett höstrecept från Arla Köket? Det kan vara starkt som en biffgryta med chili eller milt som en kantarellsoppa. Rustikt som en lammlasagne eller ljuvligt som en fransk päronpaj. Och smakupplevelsen är ofta stor i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det är nämligen en bra idé, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer närmare hundra härliga recept som alla är illustrerade inspirerande foton. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är de 90 recepten indelade i fem kapitel: Nyskördat, Lättlagat, Långlagat, Nybakat och Sött slut.
Bonnier Fakta 9789174243598 -
Höstmat från Arla köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2013. 159 sidor.
Gott skick. Blad 127-128 fattas. Annars mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Se gärna även mina många andra annonser för samfrakt. Skickas välpackat och spårbart.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243598
- Titel
- Höstmat från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 199 x 294 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 867 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och först ut är Höstmat. Hur smakar då ett höstrecept från Arla Köket? Det kan vara starkt som en biffgryta med chili eller milt som en kantarellsoppa. Rustikt som en lammlasagne eller ljuvligt som en fransk päronpaj. Och smakupplevelsen är ofta stor i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det är nämligen en bra idé, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer närmare hundra härliga recept som alla är illustrerade inspirerande foton. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är de 90 recepten indelade i fem kapitel: Nyskördat, Lättlagat, Långlagat, Nybakat och Sött slut.
Bonnier Fakta 1 9789174243598 -
Trassel i chokladfabriken
Inbunden bok. Stockholm : Chokladfabriken. 2006.
Nära nyskick. Möjligt med överlämning i Stockholm eller Uppsala, utan fraktkostnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163195136
- Titel
- Trassel i chokladfabriken
- Författare
- Edestrand, Annika - Ullstrand, Helena Annerén - Arrhenius, Ingela P.
- Förlag
- Stockholm : Chokladfabriken
- Utgivningsår
- 2006
- Språk
- Svenska
Stockholm : Chokladfabriken 9789163195136 -
Bondens marknad : recept och tips direkt från...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2008. 236 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754200
- Titel
- Bondens marknad : recept och tips direkt från gården
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 885 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om man har hur mycket som helst av potatis, regnbåge, lamm, örter, rotfrukter eller ost, vad lagar man då? Här bjuder elva producenter från Bondens egen Marknad på sin kunskap och matlust. Vi får frossa i svensk tradition, vackra bilder, intressanta personligheter, klokheter om våra råvaror samt hundratalet recept och tips direkt från gården.
Vi gör nedslag hos engagerade odlare, bagare och uppfödare från Umeå i norr till Ystad i söder, alla med en plats på någon av de 14 marknaderna. De delar med sig av sin självklara kunskap om kalvuppfödning, fiskeförädling, potatissorter, ätbara blommor, osttillverkning och långsamma surdegar. Bland annat.
Varje producent bidrar också med egna recept och tips. Det blir mycket gott, ofta ekologiskt och alltid närodlat.
Tree Publishing 1 9789197754200 -
Chokladfabriken : Riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137128337
- Titel
- Chokladfabriken : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 258 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 714 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 9789137128337 -
Sommarmat från Arla köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 160 sidor.
Gott skick. Märke efter prislapp bak.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243635
- Titel
- Sommarmat från Arla köket
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 295 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och nu är sommarmaten här! Vi tänder grillen, frossar i frukt och bär. Vardagsmaten är god och lättlagad, och varma dagar svalkar glass och iskaffe. Sommarmat från Arla Köket kan vara nygrillad som Fisk à la Provence eller midsommarfestlig som Flädersill. Vardagsgod som Klassisk sommarkyckling eller överdådig som Pavlova med bärgrädde. I de fem kapitlen Sommarfest, Grillat, Semestermat, Frukt- och bärfrossa och Svalka i solen finns något för alla tillfällen.
Bonnier Fakta 1 9789174243635 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244892
- Titel
- Det bästa från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 615 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 267 mm Ryggbredd 53 mm
- Vikt
- 1920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det bästa från Arla Köket är en vacker samlingsvolym på 616 sidor med läsband. Den bjuder på 378 av Arla Kökets allra bästa och mest populära recept, indelade efter årstid och tillgänglighet. Här hittar du både vardagsgoda enkla och överdådiga, festliga recept gjorda på säsongens råvaror. Inta bara klimatsmartare utan också mycket godare.Alla recept – från vårens marinerade lax med örtcrème, via sommarens grillade kryddiga lammfärsspett och höstens franska päronpaj till vinterns brysselkål i saffransgrädde – är provlagade och provsmakade åtskilliga gånger så att du kan vara säker på att recepten fungerar och att maten blir riktigt god. Det bästa från Arla köket är en sammanslagning av de tidigare utkomna Vårmat, Sommarmat, Höstmat och Vintermat.
Bonnier Fakta 1 9789174244892 -
Chokladfabrikens desserter : rena underverk o...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2012. 143 sidor.
Gott skick. Boken har lite små stänk av mjölkchoklad på insidan av bakre pärmen. I övrigt ser den oläst ut invändigt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 1 9789197754224 -
Höstmat från Arla köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2013. 159 sidor.
Nära nyskick. Inga anteckningar inuti. Diskret klistermärke på pärm (se bild) täcker tidigare prislapp.
Passa på att beställa fler böcker på samma gång av oss - vi har massvis! Frakten blir ju densamma oavsett hur många böcker du beställer.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243598
- Titel
- Höstmat från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 199 x 294 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 867 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och först ut är Höstmat. Hur smakar då ett höstrecept från Arla Köket? Det kan vara starkt som en biffgryta med chili eller milt som en kantarellsoppa. Rustikt som en lammlasagne eller ljuvligt som en fransk päronpaj. Och smakupplevelsen är ofta stor i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det är nämligen en bra idé, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer närmare hundra härliga recept som alla är illustrerade inspirerande foton. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är de 90 recepten indelade i fem kapitel: Nyskördat, Lättlagat, Långlagat, Nybakat och Sött slut.
Bonnier Fakta 1 9789174243598 -
Chokladfabrikens desserter : rena underverk o...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2012. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 1 9789197754224 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243598
- Titel
- Höstmat från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 199 x 294 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 867 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och först ut är Höstmat. Hur smakar då ett höstrecept från Arla Köket? Det kan vara starkt som en biffgryta med chili eller milt som en kantarellsoppa. Rustikt som en lammlasagne eller ljuvligt som en fransk päronpaj. Och smakupplevelsen är ofta stor i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det är nämligen en bra idé, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer närmare hundra härliga recept som alla är illustrerade inspirerande foton. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är de 90 recepten indelade i fem kapitel: Nyskördat, Lättlagat, Långlagat, Nybakat och Sött slut.
Bonnier Fakta 1 9789174243598 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265050
- Titel
- Öarnas mat - skärgårdsutflykter till krog, gård och brygga
- Författare
- Edestrand, Annika
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Skärgården är full av god mat! Krogar, bagerier och gårdssbutiker bidrar till att skapa en levande och härlig skärgård. Författaren Annika Edestrand och fotografen Lasse Burell har gett sig ut på en upptäcktsfärd i Stockholms skärgård träffat krögare och samlat recept, inspiration och tips. Resultatet är en underbar kokbok, full av sommarens alla smaker.
9789171265050 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243628
- Titel
- Vårmat från Arla köket
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu spirar vårkänslorna: längtan efter sparris, rabarber och nässelsoppa; otålig väntan på primörer. Att välja råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest, är första steget till att lyckas i köket. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren, ofta med hjälp av några av Sveriges bästa matlagare. Vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga till både vardag och fest. Nu har Arla Köket samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong. Vårmat är den tredje boken. Hur smakar då ett vårrecept från Arla Köket? Det kan vara ljuvligt som en marinerad lax med örtcrème eller läckert som en fiskwallenbergare med pepparrot. Förrättslätt som rostad sparris eller kalasgott som en havrekaka med rabarber. Men det ger ofta en stor smakupplevelse i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det enkelt att välja rätt råvaror för den som vill laga mat efter säsong. Bra både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer ett hundratal härliga recept som alla är illustrerade med en inspirerande bild. För att göra det ännu enklare att laga just säsongsmat är recepten indelade kapitlen Påskmaten, Vårfesten, Lättlagat, Vårmenyer och Kalasgott.
Bonnier Fakta 1 9789174243628 -
Sommarmat från Arla köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 160 sidor.
Mycket gott skick. Inga anteckningar inuti. Som ny invändigt. På baksidan av pärmen sitter ett gäng klistermärken.
Passa på att beställa fler böcker på samma gång av oss - vi har massvis! Frakten blir ju densamma oavsett hur många böcker du beställer.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243635
- Titel
- Sommarmat från Arla köket
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 295 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och nu är sommarmaten här! Vi tänder grillen, frossar i frukt och bär. Vardagsmaten är god och lättlagad, och varma dagar svalkar glass och iskaffe. Sommarmat från Arla Köket kan vara nygrillad som Fisk à la Provence eller midsommarfestlig som Flädersill. Vardagsgod som Klassisk sommarkyckling eller överdådig som Pavlova med bärgrädde. I de fem kapitlen Sommarfest, Grillat, Semestermat, Frukt- och bärfrossa och Svalka i solen finns något för alla tillfällen.
Bonnier Fakta 1 9789174243635 -
Chokladfabriken : Riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137128337
- Titel
- Chokladfabriken : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 258 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 714 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 9789137128337 -
Chokladfabriken
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. En bok som skildrar chokladens värld - från tillverkning till njutning, Pärmen är aningen nött, och resten av boken nästan i
nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras
av säljaren personligen till överenskommen plats. Total-
kostnaden blir då läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137133294
- Titel
- Chokladfabriken
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Chokladfabriken innehåller det mesta du behöver veta om choklad, dess ursprung, historia och olika sätt att njuta av den. Du får lära dig hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Landslagskonditorn Martin Isaksson som tillsammans med sin fru Ellinor river Chokladfabriken i Stockholm bjuder på ett stort antal chokladrecept. Och sommelieren Maja Berthas tipsar om vilka drycker som får en redan god choklad att bli himmelsk.Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter. Ur inledningen till Chokladfabriken.
Bokförlaget Forum 9789137133294 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243598
- Titel
- Höstmat från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 199 x 294 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 867 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest. Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och först ut är Höstmat. Hur smakar då ett höstrecept från Arla Köket? Det kan vara starkt som en biffgryta med chili eller milt som en kantarellsoppa. Rustikt som en lammlasagne eller ljuvligt som en fransk päronpaj. Och smakupplevelsen är ofta stor i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det är nämligen en bra idé, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer närmare hundra härliga recept som alla är illustrerade inspirerande foton. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är de 90 recepten indelade i fem kapitel: Nyskördat, Lättlagat, Långlagat, Nybakat och Sött slut.
Bonnier Fakta 1 9789174243598 -
Vårmat från Arla köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 160 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bonnier Fakta 2014. I boken finns 97 av Arla Kökets favoritrecept som hör våren till. Smakupplevelsen skall vara stor i förhållande till arbetsinsatsen. Recepten är indelade i fem kapitel - Påskmat, På buffén, Lättlagat, Kalasgott och Fattiga m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243628
- Titel
- Vårmat från Arla köket
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu spirar vårkänslorna: längtan efter sparris, rabarber och nässelsoppa; otålig väntan på primörer. Att välja råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest, är första steget till att lyckas i köket. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren, ofta med hjälp av några av Sveriges bästa matlagare. Vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga till både vardag och fest. Nu har Arla Köket samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong. Vårmat är den tredje boken. Hur smakar då ett vårrecept från Arla Köket? Det kan vara ljuvligt som en marinerad lax med örtcrème eller läckert som en fiskwallenbergare med pepparrot. Förrättslätt som rostad sparris eller kalasgott som en havrekaka med rabarber. Men det ger ofta en stor smakupplevelse i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det enkelt att välja rätt råvaror för den som vill laga mat efter säsong. Bra både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer ett hundratal härliga recept som alla är illustrerade med en inspirerande bild. För att göra det ännu enklare att laga just säsongsmat är recepten indelade kapitlen Påskmaten, Vårfesten, Lättlagat, Vårmenyer och Kalasgott.
Bonnier Fakta 1 9789174243628 -
Öarnas mat - skärgårdsutflykter till krog, gå...
Inbunden bok. 2020. 159 sidor.
Mycket gott skick. Köp hur många böcker du vill från mig för endast 62 kr i frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265050
- Titel
- Öarnas mat - skärgårdsutflykter till krog, gård och brygga
- Författare
- Edestrand, Annika
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Skärgården är full av god mat! Krogar, bagerier och gårdssbutiker bidrar till att skapa en levande och härlig skärgård. Författaren Annika Edestrand och fotografen Lasse Burell har gett sig ut på en upptäcktsfärd i Stockholms skärgård träffat krögare och samlat recept, inspiration och tips. Resultatet är en underbar kokbok, full av sommarens alla smaker.
9789171265050 -
Bondens marknad. Recept och tips direkt från...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2008. 236 sidor.
Nära nyskick. Format 25 x 19 cm Vikt 895 g.
Inbundet klotryggband, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Helén Pe. Boken gör nedslag hos engagerande odlare, bönder och uppfödare från Umeå i norr till Ystad i söder. Varje producent bidrar med egna recept och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754200
- Titel
- Bondens marknad : recept och tips direkt från gården
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 885 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om man har hur mycket som helst av potatis, regnbåge, lamm, örter, rotfrukter eller ost, vad lagar man då? Här bjuder elva producenter från Bondens egen Marknad på sin kunskap och matlust. Vi får frossa i svensk tradition, vackra bilder, intressanta personligheter, klokheter om våra råvaror samt hundratalet recept och tips direkt från gården.
Vi gör nedslag hos engagerade odlare, bagare och uppfödare från Umeå i norr till Ystad i söder, alla med en plats på någon av de 14 marknaderna. De delar med sig av sin självklara kunskap om kalvuppfödning, fiskeförädling, potatissorter, ätbara blommor, osttillverkning och långsamma surdegar. Bland annat.
Varje producent bidrar också med egna recept och tips. Det blir mycket gott, ofta ekologiskt och alltid närodlat.
Tree Publishing 1 9789197754200 -
Det bästa från Arla köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 615 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslag på denna bok är mer att likna vid ett brett skärp än ett riktigt omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244892
- Titel
- Det bästa från Arla köket
- Författare
- Molin Österlund, Catarina - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 615 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 267 mm Ryggbredd 53 mm
- Vikt
- 1920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det bästa från Arla Köket är en vacker samlingsvolym på 616 sidor med läsband. Den bjuder på 378 av Arla Kökets allra bästa och mest populära recept, indelade efter årstid och tillgänglighet. Här hittar du både vardagsgoda enkla och överdådiga, festliga recept gjorda på säsongens råvaror. Inta bara klimatsmartare utan också mycket godare.Alla recept – från vårens marinerade lax med örtcrème, via sommarens grillade kryddiga lammfärsspett och höstens franska päronpaj till vinterns brysselkål i saffransgrädde – är provlagade och provsmakade åtskilliga gånger så att du kan vara säker på att recepten fungerar och att maten blir riktigt god. Det bästa från Arla köket är en sammanslagning av de tidigare utkomna Vårmat, Sommarmat, Höstmat och Vintermat.
Bonnier Fakta 1 9789174244892 -
Chokladfabrikens desserter : rena underverk o...
Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2012. 143 sidor.
Nära nyskick. Insidan är som ny. Pärmen har några mindre hanterings spår, men är i allmänt mycket fin.
Recept på tex: chokladkolapopcorn, kakaobönsnougatine, kardemummatryffel, chokladdoppade mandelflarn, chokladlikör, hallontryffel med passionsfrukt, ingefärspäron läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 1 9789197754224
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
