-
HIP WINES – CHIANTI
Häftad bok. PEER Communication. 2011.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Opaginerad, ca 190 sidor (?). Format, 20x24 cm. – Se fler bilder! –– Följande text från Wikipedia: "Chianti är ett vindistrikt i regionen Toscana i Italien. Distriktet sträcker sig från Florens i norr ner till området runt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPEER Communication -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Schlagerdikter och rock & roll-lyrik
Häftad bok. Vollsjö : Fem Bröderna Marx. 1976.
Mycket gott skick. Opag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173280440
- Titel
- Schlagerdikter och rock & roll-lyrik
- Författare
- Eriksson, Bengt - Grundel, Curt Fredrik
- Förlag
- Vollsjö : Fem Bröderna Marx
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Vollsjö : Fem Bröderna Marx 9789173280440 -
Öl – svenska hantverksbryggerier & deras bäst...
Inbunden bok.
Nyskick. Hantverksöl i Sverige: En inspirerande guide för ölälskare och hemmabryggare med steg-för-steg beskrivningar och recept. | Bokförlaget Semic, Utg. 2023 | Förlagsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155272043
- Titel
- Öl – svenska hantverksbryggerier & deras bästa recept
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 451 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Boken fungerar både som en hembryggarbok och som en guide till svenska hantverksbryggerier och specialiserade ölkrogar. Reportagen från företagen är inspirerande, kortfattade och lättlästa, och illustreras av Stockholmsfotografen Pelle Lundbergs fina bilder. Boken riktar sig till ölälskare i allmänhet och hemmabryggare i synnerhet."Betyg: 4 av 5 (Mycket bra) Ur BTJ-häftet nr 17, 2023 Lektör: Tom Hermansson SnickarsÖlkulturen i Sverige har utvecklats enormt de senaste decennierna. Många nya mikrobryggerier har startats och intresset för hantverksöl och hemmabryggning har aldrig varit större.I boken presenteras de passionerade människorna bakom svenska hantverksbryggerier och vi får en unik inblick i världen kring hantverksöl – mälteriet, grossisterna och krogarna. Varje bryggeri har frikostigt delat med sig av ett ölrecept som lämpar sig för hemmabryggning.I boken finns tydliga steg för steg-beskrivningar för hur du brygger hemma – så testa att brygga ditt favoritöl eller upptäck nya spännande sorter!En bok som vänder sig till alla som är intresserade av öl och ölkultur och som är nyfikna på att börja brygga eget öl. En perfekt present till varje ölälskare!
9789155272043 -
Min barndoms jul : Astrid Lindgrens julkokbok
Inbunden bok.
Nyskick. Upptäck Astrid Lindgrens jul med klassiska recept och berättelser i denna vackra julkokbok. | Norstedts, Utg. 2023 | Förlagsband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113129419
- Titel
- Min barndoms jul : Astrid Lindgrens julkokbok
- Författare
- Lindgren, Astrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 246 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 937 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerade kockar.Min barndoms jul tar avstamp i pepparkaksbak med Bullerbybarnen vid första advent och sedan följer vi karaktärer, berättelser och Astrids egna traditioner genom högtiden, med tabberas och annandagskalas, fram till att Pippi avslutar firandet med en magnifik julgransplundring. På vägen bjuds vi på oemotståndliga recept på klassiska rätter och godsaker. Fokus ligger på julen i Småland under tidigt 1900-tal, i Katthult, Bullerbyn och Junibacken och framför allt Astrids eget barndomshem Näs. Men här finns också plats för avstickare till Saltkråkan, Bråkmakargatan och Dalagatan i Stockholm, där Astrid levde större delen av sitt liv. Måltidshistorikern Richard Tellström bidrar med kulturhistoriska texter om julmat och traditioner.Även mer okända berättelser om och av Astrid Lindgren återfinns här, liksom flera personliga texter där hon skriver om julen: ”Min barndoms jul var den rödaste, gladaste, mest ljustindrande och pepparkaksdoftande jul man kan begära, en hederlig gammaldags jul så som den firades överallt i bondehemmen för inte så otroligt länge sedan. Att berätta om den är som att ramsa upp vilken gammal julberättelse som helst, allt det där med slakt och korvstoppning och byk och brygd och bak och hämta julgran i skogen och sätta upp julkärvar åt sparvarna och gå runt i de små stugorna med smakbitar av julmaten. Jag försäkrar att det var som en gammal julberättelse alltihop.”Boken är rikt illustrerad med bilder ur böckerna, privata foton ur Astrid Lindgrens arkiv samt nytagna mat- och miljöbilder på ett Näs i julskrud.Astrid Lindgren är en av våra mest älskade författare. Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna kockar och krögare. Han driver Långbro värdshus och restaurangen på Nationalmuseum, är gastronomisk rådgivare åt Nobelstiftelsen och har varit involverad i matutvecklingen på Astrid Lindgrens värld.
9789113129419 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Mycket gott skick. Hel och fin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
***Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Mycket gott skick. Hel och fin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar utan nagg eller anteckningar.
• Passa på att köpa fler böcker från mig, frakten blir densamma.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Finns i antikvariatet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Min barndoms jul : Astrid Lindgrens julkokbok
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2023. 246 sidor.
Nära nyskick. Välaktat ex i nära nyskick, fräsch inlaga, inga namn eller annat skrivet. Med endast några obetydliga mikronagg i pärmkant. Stadig, spänstig inlaga, rak i rygg. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113129419
- Titel
- Min barndoms jul : Astrid Lindgrens julkokbok
- Författare
- Lindgren, Astrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 246 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 937 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerade kockar.Min barndoms jul tar avstamp i pepparkaksbak med Bullerbybarnen vid första advent och sedan följer vi karaktärer, berättelser och Astrids egna traditioner genom högtiden, med tabberas och annandagskalas, fram till att Pippi avslutar firandet med en magnifik julgransplundring. På vägen bjuds vi på oemotståndliga recept på klassiska rätter och godsaker. Fokus ligger på julen i Småland under tidigt 1900-tal, i Katthult, Bullerbyn och Junibacken och framför allt Astrids eget barndomshem Näs. Men här finns också plats för avstickare till Saltkråkan, Bråkmakargatan och Dalagatan i Stockholm, där Astrid levde större delen av sitt liv. Måltidshistorikern Richard Tellström bidrar med kulturhistoriska texter om julmat och traditioner.Även mer okända berättelser om och av Astrid Lindgren återfinns här, liksom flera personliga texter där hon skriver om julen: ”Min barndoms jul var den rödaste, gladaste, mest ljustindrande och pepparkaksdoftande jul man kan begära, en hederlig gammaldags jul så som den firades överallt i bondehemmen för inte så otroligt länge sedan. Att berätta om den är som att ramsa upp vilken gammal julberättelse som helst, allt det där med slakt och korvstoppning och byk och brygd och bak och hämta julgran i skogen och sätta upp julkärvar åt sparvarna och gå runt i de små stugorna med smakbitar av julmaten. Jag försäkrar att det var som en gammal julberättelse alltihop.”Boken är rikt illustrerad med bilder ur böckerna, privata foton ur Astrid Lindgrens arkiv samt nytagna mat- och miljöbilder på ett Näs i julskrud.Astrid Lindgren är en av våra mest älskade författare. Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna kockar och krögare. Han driver Långbro värdshus och restaurangen på Nationalmuseum, är gastronomisk rådgivare åt Nobelstiftelsen och har varit involverad i matutvecklingen på Astrid Lindgrens värld.
Norstedts 1 9789113129419 -
Fredrik Erikssons middagstips
Inbunden bok. TV4. 1 uppl. 2001. 158 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av TV4 2001. Den före detta Årets kock har samlat 48 av sina middagstips från TV4:s Nyhetsmorgon. Han kryddar recepten med minnen och anekdoter och bjuder in till fyra platser som betyder mycket för honom. Det blir ett besök hemma i köket, sen tar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406223
- Titel
- Fredrik Erikssons middagstips : Eriksson, Fredrik
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 279 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1011 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Eriksson, mannen bakom Villa Källhagen, TV-kocken, Europamästare, Årets kock 1987 och Kockarnas kock, har samlat 48 av sina middagstips från TV4:s Nyhetsmorgon i denna bok och kryddat recepten med minnen och anekdoter. Dessutom bjuder han på 12 gröna tillbehör som är fräscha, nyttiga och dessutom vackra att se på.
Här öppnar han köksdörren och bjuder in till fyra platser som betyder mycket för honom. Det blir ett besök hemma i köket, sen tar vi en tur till Provence där Fredrik lade grunden för sin fantastiska matlagning. Efter det besöker vi honom på Villa Källhagen, ett sinnenas hus som är basen för hans matlagning. Och till sist åker vi ut på den sörmländska landsbygden och får en rejäl lektion i hur man odlar potatis.
Låt er väl smaka.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
TV4 1 9789189406223 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Min barndoms jul - Astrid Lindgrens julkokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2023. 246 sidor.
Mycket gott skick. Rikligt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts -
Mer smak på vardagsmaten. 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Mycket gott skick. SÅ får du dina matfavoriter att smaka mer. Recepten komponerade av Fredrik Eriksson, känd från TV4:s morgonprogram. Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage. 8:o. 227x177x13 mm. 650 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711727
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711727 -
Sill & strömming : på klassiskt vis och med m...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2012. 124 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242485
- Titel
- Sill & strömming : på klassiskt vis och med modern twist
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 575 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För många står sill och strömming för sommar, sol och hav, men dessa fiskar går utmärkt att äta året runt! Ja, denna billiga och nyttiga mat borde vi äta betydligt oftare. Ett viktigt skäl till att vi bör äta mer sill och strömming är det nyttiga fiskfettet som kroppen behöver för att må bra. Ett annat är att vi sparar på miljön när vi äter råvaror som inte har rest över halva jordklotet. För att inte tala om det vi sparar i plånboken!Här finns hundra recept – både moderna och klassiker – på rätter med sill och strömming tillsammans med de goda hembakta bröden, ostarna och den egenhändigt kryddade nubben till. Recepten passar den som fiskar själv eller som köper sill från tunna, men även den som vill utgå från den färdiginlagda 5-minuterssillen som finns att köpa i vilken livsmedelsbutik som helst.Smaka på Fredrik Erikssons apelsin- och pepparsill, äpple- och pepparrotssill, nässelsill med rödlök och löjrom, citron- och olivsill med basilika, vodka- och limegravade strömming, citronmarinerade ansjovis med kapris, prästostbröd, knäckebröd och mycket mer. Och njut av bokens alla vackra och inspirerande miljö- och matbilder!
Bonnier Fakta 9789174242485 -
Fem festliga menyer Festmenyer från fem prisb...
Häftad bok. Mejerierna. 24 sidor.
Mycket gott skick. Hålslaget. Menyer som präglas av matglädje och av den höga klass svenska matlagningskonst håller idag. De angivna kockarna/författarna har belönats med Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMejerierna -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Hel och fin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
***Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Mycket gott skick. Kantstött
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Öl – svenska hantverksbryggerier & deras bäst...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2023. 109 sidor.
Nyskick. Oläst, endast ev små spår av hantering kan förekomma
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155272043
- Titel
- Öl – svenska hantverksbryggerier & deras bästa recept
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 451 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Boken fungerar både som en hembryggarbok och som en guide till svenska hantverksbryggerier och specialiserade ölkrogar. Reportagen från företagen är inspirerande, kortfattade och lättlästa, och illustreras av Stockholmsfotografen Pelle Lundbergs fina bilder. Boken riktar sig till ölälskare i allmänhet och hemmabryggare i synnerhet."Betyg: 4 av 5 (Mycket bra) Ur BTJ-häftet nr 17, 2023 Lektör: Tom Hermansson SnickarsÖlkulturen i Sverige har utvecklats enormt de senaste decennierna. Många nya mikrobryggerier har startats och intresset för hantverksöl och hemmabryggning har aldrig varit större.I boken presenteras de passionerade människorna bakom svenska hantverksbryggerier och vi får en unik inblick i världen kring hantverksöl – mälteriet, grossisterna och krogarna. Varje bryggeri har frikostigt delat med sig av ett ölrecept som lämpar sig för hemmabryggning.I boken finns tydliga steg för steg-beskrivningar för hur du brygger hemma – så testa att brygga ditt favoritöl eller upptäck nya spännande sorter!En bok som vänder sig till alla som är intresserade av öl och ölkultur och som är nyfikna på att börja brygga eget öl. En perfekt present till varje ölälskare!
Bokförlaget Semic 9789155272043 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
7:e oktober: [en serieantologi]
Häftad bok. Gävle?] : Calle Krantz. 242 sidor.
Mycket gott skick. Några av författarnas namnteckningar/signerad på framsidan.
Alla tecknare har studerat vid Serie- och Bildberättarprogrammet på Högskolan i Gävle. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163384202
- Titel
- 7:e oktober: [en serieantologi]
- Författare
- Krantz, Calle - Piazzolla, Martin - Sörensson, Jennie
- Förlag
- Gävle?] : Calle Krantz
- Språk
- Svenska
Gävle?] : Calle Krantz 9789163384202 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. En obetydlig nagg i ryggens ovankant. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2010. 672 sidor.
ISBN 9789174241389
Mycket gott skick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad. Något snedläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta 1 9789174241389 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Mycket gott skick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Ryggen svagt gulnad. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 672 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 1 9789174244946 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Lite skador på pärmen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
***Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Gott skick. Nött omslag, stött i hörn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Pfizer
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
